Lokale bestuurders: coalitie met klimaatonderdrukkers van GroenLinks is een ramp!

Geen categoriemei 06 2017, 11:30
Lokaal is er geen greintje draagvlak voor een coalitie tussen VVD, CDA, D66 en GroenLinks.
Althans, niet bij de eerste drie partijen die ik noemde. De Telegraaf heeft onderzoek gedaan onder lokale politieke fracties naar de samenwerking met de ideologische milieu- en klimaatpartij GroenLinks. De VVD fractievoorzitter laat er in het artikel van De Telegraaf in elk geval geen onduidelijkheid over bestaan:

In Haarlem constateert de VVD dat GroenLinks ertoe in staat zou zijn „de hele binnenstad failliet te laten gaan om maar auto’s te weren”. Fractievoorzitter Wybren van Haga: „Als je mensen pest door te weinig parkeerplaatsen te regelen, gaan ze elders boodschappen doen. Dan zie je dat de partij er niet een van ondernemers is. In het beste geval zijn het ambtenaren.”

GroenLinks is doodsoorzaak nummer een voor de motor van onze binnenlandse economie: het MKB. Het is logisch dat de meeste ondernemers - die voor werkgelegenheid zorgen! - gruwen van een regering met de klimaatgoeroes Jesse Klaver en Wijnand Duyvendak.
Natuurlijk is een mee-regerend GroenLinks een ramp voor de Nederlandse economie. Als alle doelstellingen van Parijs binnen vier jaar gehaald moeten worden betekent dat tegelijk het failliet van de BV Nederland. Met GroenLinks in vak K kunnen we beter direct een groot Nationaal Park van Nederland maken. De plannen van de groene partij verwacht je van een dromend tienermeisje. Niet van een volwassen regeringspartij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten