Oepsie: troll-koning Kuzu roept Nederland op tot stem op de PVV na pijnlijke Twitter-hack

Geen categoriemei 18 2017, 20:30
Eventjes lachen: Tunahan Kuzu heeft vandaag een oproep gedaan die hij anders waarschijnlijk niét zo snel zou hebben gedaan.
De PVV is nou niet bepaald een partij waar vaak positief over wordt bericht. 'Racisten', 'rechts-extremisten', ja zelfs 'nazi's' zijn termen waarmee de aanhangers en vooral politici van deze best wel linkse partij vaak worden aangeduid. Daarbij is het favoriete slachtoffer natuurlijk Geert Wilders, die voor politiek correct Nederland zo ongeveer tot de Adolf Hitler van de 21ste eeuw is verworden. Ja, je moet een dikke huid hebben als Geert om alle onzin die er over je gezegd wordt te kunnen verteren!
Er is echter één man die het wel heel erg bont maakt als het gaat om het zwartmaken van Wilders, en dat is natuurlijk DENK-opperhoofd Tunahan Kuzu. Hij geniet er als geen ander van om de negatiefste dingen over hem te zeggen. Sterker nog: tijdens de verkiezingscampagne wijdde hij een hele vlog aan hoe trots hij wel niet was dat hij altijd zo asociaal richting de PVV-leider was geweest - zijn debat waarin hij stelde dat Wilders verantwoordelijk is voor de daden van massamoordenaar Anders Breivik, vond hij nog wel zijn mooiste moment.
Nu is hij echter heel hard teruggepakt door iemand die het tijd vond Tunahan Kuzu eens voor gek te zetten. Het gaat hier immers om de man die elke minuut besteed aan het trollen van mede-kamerleden via flauwe filmpjes en andere ongein. Dus als iemand hier om moet kunnen lachen is het Kuzu wel, toch? Dit stond er donderdag opeens op de Twitter-account van Kuzu, die opeens een naamswijziging naar Geert Wilders had gekregen:
Oeps! Dit was natuurlijk duidelijk het gevolg van een hack, maar dat maakt het er niet minder leuk om. Flauw, maar wel heel erg leuk. En vooral: een welverdiend koekje van eigen deeg voor ome Tuna! Nou niet gaan zitten zeuren, hè? Oh, en ik zou de beveiliging van je Twitter-account toch eens op orde brengen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten