Baudet is klaar met VVD: ze hebben een grote mond maar gaan altijd mee op "de stroom van het opheffen van Nederland"

Geen categoriejun 01 2017, 12:00
De Forum voor Democratie-leider is niet verbaasd dat een Amsterdamse VVD-wethouder onlangs riep: "Hoe meer asielzoekers, hoe beter."
De Amsterdamse VVD-wethouder Eric van der Burg kwam gisteren in het nieuws omdat hij in een panelgesprek gepleit had voor onbeperkte massa-immigratie uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. "Hoe meer asielzoekers, hoe beter!" riep deze nepliberaal.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/870023709339394048
FVD-leider Thierry Baudet heeft nu gereageerd op deze uitspraak. En nee, het kwam voor hem niet als een verrassing dat Van der Burg voor een opengrenzenbeleid is:

"Ik vond de uitspraak van meneer Van der Burg helemaal niet verrassend want ik roep al heel lang: de VVD is een pro-immigratie, pro-EU partij. Ze doen altijd wel stoer over grenscontroles en minder EU enzo, maar als puntje bij paaltje komt dan gaan ze altijd mee met de grote stroom van het opheffen van Nederland als onafhankelijk en zelfstandig land."

Natuurlijk is er helemaal niets mis met beperkte immigratie. Er kunnen heel veel redenen zijn om mensen binnen te laten: ze voegen iets unieks of belangrijks toe aan de maatschappij, ze hebben een band met het land door een huwelijk, hun opvattingen zijn modern en verlicht, of ze zijn in eigen hand hun leven écht niet zeker. Maar voor beperkte immigratie pleiten (ieder land ter wereld heeft overigens een beperkt immigratiebeleid, niemand laat iedereen zomaar toe) is iets heel anders dan roepen "hoe meer asielzoekers, hoe beter!" en de grenzen vervolgens wagenwijd openzetten voor een ieder die naar binnen wil komen.
Bij de VVD doen ze rond verkiezingstijd altijd net alsof ze dat begrijpen, maar direct erna laten ze hun masker vallen en zien we hun echte gezicht... en dat lijkt verdacht veel op deze tronie:
[caption id="attachment_159892" align="aligncenter" width="1024"]GroenLinks (bron: Wikimedia Commons) - Flickr: Jesseklaver2 GroenLinks (bron: Wikimedia Commons) - Flickr: Jesseklaver2[/caption]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten