Gesnapt! minister Kamp op weg naar Leusden – waar hij gratis zijn auto liet keuren door Pon

Geen categoriejun 02 2017, 18:18
Henk Kamp (VVD) noemde het vandaag "stom" dat hij gratis zijn auto liet keuren en navigatie-CD's kreeg van autobedrijf Pon. Gaat hij vandaag langs bij het bedrijf?
Minister Kamp kwam eerder deze week in opspraak vanwege giften die hij had ontvangen van Audi-importeur Pon, gevestigd in Leusden. Kamp was destijds namelijk minister van defensie, en Pon had een opdracht lopen bij defensie. Door giften aan te nemen van het bedrijf, heeft Kamp de schijn gewekt van corruptie. Wat die indruk versterkt, is dat meerdere defensie-ambtenaren werden ontslagen voor het aannemen van soortgelijke giften terwijl Kamp vrijuit ging.
Eerder vandaag noemde Kamp het "stom" dat hij giften had aangenomen van Pon voor zijn privé-auto. Toch leek hij vandaag op weg te zijn naar het in Leusden gevestigde bedrijf, blijkt uit de volgende foto's van Maurits Oussoren voor DDS:
[caption id="attachment_168128" align="aligncenter" width="1024"]Maurits Oussoren voor DDS De dienstauto van Kamp op weg naar Leusden. Foto: Maurits Oussoren voor DDS[/caption]
[caption id="attachment_168130" align="aligncenter" width="1024"]IMG_5930 Foto: Maurits Oussoren voor DDS[/caption]
Toen Kamp en zijn chauffeur opmerkten dat zij werden gefotografeerd, stuurde de auto plotseling weer naar links – weg van de afslag richting Leusden. Dat versterkt natuurlijk alleen maar de indruk dat Kamp op weg was naar autobedrijf Pon en daarbij geen zin had in pottenkijkers. De vraag blijft nu wat Kamp van plan was te doen in Leusden, maar dat de minister iets te verbergen heeft, is duidelijk. Hij is de zoveelste VVD'er die niet zuiver op de graat is.
[caption id="attachment_168131" align="aligncenter" width="1024"]IMG_5946 Kamp heeft door dat hij gefotografeerd wordt, en gaat snel weer naar links[/caption]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten