Geert Wilders slaat alarm: "door immigratie dreigt onze bevolking te worden vervangen!"

Geen categoriejun 02 2017, 15:33
De PVV-voorman doet een dringende oproep in een ingezonden artikel voor de rechtse website Breitbart: sluit de grenzen nu, het is een race tegen de klok.
Dat Geert Wilders geen groot liefhebber is van immigratie en open grenzen, wisten we al. In de Tweede Kamer fulmineert de PVV-leider immers regelmatig tegen het opengrenzenbeleid van Rutte en zijn politieke kompanen. Maar vandaag brengt Wilders zijn boodschap voor een internationaal publiek in een Engelstalig artikel voor Breitbart, een rechtse Amerikaanse site:
Schermafbeelding 2017-06-02 om 15.23.56
"De noodklok luidt voor Europa, omdat Europeanen vervangen dreigen te worden," kopt Breitbart boven Wilders' artikel. En dat is precies de boodschap van het stuk: volgens Wilders dreigt onze bevolking volledig veranderd – ja, zelfs vervangen – te worden vanwege massa-immigratie. Hij schrijft:

"Voor de regerende elites van West-Europa is het beschermen van de rechten van zogenaamde asielzoekers belangrijker dan het beschermen van hun eigen burgers."

Als voorbeeld noemt hij Duitsland, waar een Oegandese asielzoeker die een vrouw had verkracht niet werd uitgezet omdat hij homoseksueel zou zijn, en homo's in Oeganda worden vervolgd. Ook de recente oproep van drie remonstrantse dominees om Tweede Pinksterdag als vrije dag te vervangen door het Suikerfeest, is volgens Wilders typerend voor de tendens om onze eigen tradities en beschaving te vervangen door islamitische normen en waarden. Die weg-met-ons-mentaliteit is levensgevaarlijk, schrijft Wilders, zeker in combinatie met de grote migratiestroom die ons nog te wachten staat:

"De demografische druk wordt enorm groot. Een derde van de Afrikanen wil emigreren, en velen willen naar Europa komen. Vorig jaar kwamen er meer dan 180.000 mensen in gammele boten uit Libië. En dat is nog maar het begin. Volgens EU-commissaris Avramopoulos staan op dit moment 3 miljoen migranten klaar om naar Europa te komen. Hoeveel terroristen, verkrachters, ISIS-sympathisanten en bijstandstrekkers zitten daartussen?"

De PVV-leider sluit af met een dringende noodoproep aan alle Europese burgers: het is pompen of verzuipen, er moet nu actie worden ondernomen:

Peilingen geven aan dat mensen in heel Europa goed weten dat islamitische immigratie een bedreiging voor ons continent vormt. Een aanzienlijke meerderheid in elk van de 28 EU-landen is het daarover eens. Het is een race tegen de klok. Helaas negeren de politieke elites van de meeste Europese landen de wil van de mensen totaal. Zoals bijvoorbeeld de Nederlandse premier Mark Rutte, zijn ze laf en zwak. Dat kunnen we niet accepteren. Ons bestaan staat op het spel. Als we als vrije naties en vrije volkeren willen overleven en voorkomen dat we worden vervangen, moeten we nu handelen.

Wilders laat met zijn artikel zien dat hij nog lang niet is verdwenen van het politieke toneel. Hij blijft zijn boodschap verkondigen, op nationaal én internationaal niveau. En zolang politici als Rutte doorgaan met het failliete opengrenzenbeleid, zal Wilders' boodschap alleen maar populairder worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten