Haha! Sylvana moedigt haar volgers aan om cursus "personal branding" te volgen: "Persoonlijke aanrader!"

Geen categoriejun 13 2017, 8:00
Wacht. Sylvana creëert haar imago bewust?
Als je Sylvana Simons in actie ziet zie je al heel snel dat mevrouw enorm cynisch en permanent boos is. Die woede zorgt ervoor dat ze doet wat ze doet en zegt wat ze zegt. Als iemand in interviews ook maar iets zegt waar ze het niet mee eens is reageert ze meteen woedend; tegenspraak wordt niet geaccepteerd.
Maar nu blijkt dat mevrouw de activiste dat imago bewust creëert. Jawel, Sylvana Simons doet bewust haar best om één van de meeste gehate vrouwen van het land te zijn:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1106607826106900&id=810266429074376

Tijdens dit seminar:

Maak je jezelf los van belemmerende gedachten en zie je kansen
Weet je exact wat je doelen zijn en waar je naartoe wilt
Leer hoe je ervoor kunt zorgen dat de wereld JOU ziet zoals jij gezien wilt worden
Ontdek hoe jouw kernwaarden voor je kunnen werken zodat je sneller actie kan ondernemen
Vergroot je jouw netwerk met andere ambitieuze vrouwen die je verder kunnen helpen

Natuurlijk niets ten koste van de cursus gegeven door Nancy Poleon (ga vooral zo door, zou ik zeggen, ondernemers rock!), maar als je als Sylvana zijnde zo'n cursus volgt en vervolgens de reputatie opbouwt die ze nu heeft doe je toch echt iets verkeerd. Of wil Sylvana gezien worden als één van de meest hatelijke, cynische, ongelukkige, zure vrouwen van het land? Als dat zo is, nou, missie geslaagd!
En dan nog iets: waarom promoot Sylvana eigenlijk een korting die alleen van toepassing is op vrouwen? Stel je eens voor dat "Nancy" een man was en dat hij alleen korting wilde geven aan andere mannen, terwijl vrouwen het volle pond zouden moeten betalen. Sylvana zou dat dan ongetwijfeld "seksistisch" noemen en roepen dat het bewijst dat Nederland nog altijd een patriarchaat is. Maar hé, discriminatie in het voordeel van vrouwen is natuurlijk helemaal prima. Fuck die loser-mannen. Eigen gender eerst.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten