IND slaat alarm: gelukszoekers doen zich massaal voor als homo om asiel te krijgen

Geen categoriejun 09 2017, 20:52
Vaak doen asielzoekers zich na afwijzing van hun aanvraag opeens voor als homoseksueel. Op die manier hopen ze alsnog een verblijfsvergunning te krijgen, onthult IND-directeur Renger Visser.
Zodra de migranten zijn afgewezen, komen ze opeens met een nieuw verhaal op de proppen. Ze beweren dan plotseling dat ze in hun land van herkomst gevaar lopen vanwege hun homo- of transseksualiteit. Volgens linkse vluchtelingenorganisaties moeten we deze mensen zeer serieus nemen: veel asielzoekers zouden bang zijn om te praten over hun homoseksualiteit, waardoor ze dit in eerste instantie niet vertellen aan de IND. Vandaar dat er pas later mee komen.
IND-directeur Visser rekent keihard af met dit linkse fabeltje:

"Iedereen mag zijn hele verhaal vertellen, en we houden rekening met kwetsbare personen en hoe goed iemand uit zijn woorden komt. Maar soms is een verhaal gewoon niet geloofwaardig."

Zo is het. We zouden gek zijn als we elke migrant zomaar zouden geloven. Er zijn immers miljoenen mensen die graag naar Nederland zouden komen om een graantje mee te pikken van onze welvaart.
En geef die asielzoekers eens ongelijk! In Nederland krijgen ze gratis zorg, een gratis huis, een uitkering... Je moet wel heel dom zijn om níét naar Nederland te willen komen. Het is dan ook belangrijk dat we alleen diegenen toelaten die écht nergens anders heen kunnen. Échte vluchtelingen verdienen opvang in Nederland totdat ze terug kunnen naar hun thuisland. Maar leugenaars die doen alsof ze homoseksueel zijn, mogen linea recta worden teruggestuurd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten