Lachwekkend: Noord-Korea wil een strand aanleggen in Spaanse stijl

Geen categoriejun 25 2017, 13:00
Er zijn nogal een aantal dingen gebeurd met Noord-Korea de afgelopen weken. Of het nu gaat om de dreigementen naar de Verenigde Staten, Zuid-Korea of het mishandelen en het indirect vermoorden van de Amerikaanse student Otto Warmbier (22). Het lijstje gaat nog wel even door, maar het heeft allemaal te maken met een vijandig beeld naar het Westen. Er is blijkbaar een uitzondering als het gaat om die haat en het gaat om het maken van een strand.
Blijkbaar wil de Noord-Koreaanse regering een soort strandresort maken om het toerisme te verhogen. Voor de eigen bevolking zal het waarschijnlijk niet zijn, dus blijven er niet veel opties open. De Noord-Koreaanse autoriteiten zijn gespot op de Spaande kusten om te bekijken hoe alle faciliteiten zijn opgebouwd en geregeld.
De haat voor alles wat niet van Noord-Korea komt heeft dus haar limieten. Want als het gaat om stranden, dan maakt het ineens niet uit of het een model is uit Europa en hoe het gebruikt wordt. Over culturele toe-eigening gesproken. Enfin, de Noord-Koreanen waren blijkbaar zeer onder de indruk met betrekking tot de vakantieparken en de torenflats.
Als je ooit een keer er over nadenkt om naar de Spaanse stranden te gaan, maar het zal te druk worden, dan kan je altijd nog naar Noord-Korea gaan. Het land dat zichzelf de hemel in prijst, de andere landen bedreigt, maar toch de positieve aspecten afkijken. Socialisme dat een poging doet om zichzelf staande te houden door kapitalistische aspecten over te nemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten