O zo vredelievend: jodenhatend Iran schiet verboden raketten af op davidsterren

Geen categoriejun 29 2017, 15:00
Voor wie nog de illusie heeft dat Iran zich netjes aan het ultrasofte atoomakkoord van Barack Obama houdt, heeft hier het zoveelste bewijs dat dat weinig meer dan een naïeve illusie is.
Al sinds de eerste Ayatollah Iran van een voortstrevend, liberaal land in een ultra-repressief en streng-islamitisch land veranderde, is er één ding dat als zogenaamd 'verbindend element' in de samenleving daar moet zorgen: de haat voor aartsvijand Israël. Dit land kan het immers - net als vele van haar Arabische buurtgenoten - het niet verkroppen dat de Zionisten dat miniscule, onherbergzame gebied hebben omgetoverd tot een vruchtbare oase van democratie, vrijheid en allerlei andere zaken waar de rest van het Midden-Oosten weinig mee heeft.
Geen enkel land is echter zó fanatiek in het demoniseren van Israël als Iran.
Toch is dit nou juist hét land dat we een carte blanche hebben gegeven om vrolijk verder te gaan met het ontwikkelen van raketten die op een dag gebruikt zullen worden om kernkoppen af te schieten. Dat hebben we allemaal te danken aan de sentimentele, softe president die tot begin dit jaar het machtigste land ter wereld bestuurde: Barack Obama. Zijn buitenlandbeleid was rampzalig, en daarvan is de 'nucleaire deal' met Iran met afstand het meest desastreus.
Afgesproken is dat Iran atoomkracht alleen nog maar voor 'vredelievende doeleinden' zou gebruiken, en dat het op zou houden met de ontwikkeling van langeafstandsraketten. Recente acties van het land laten echter zien dat deze vredelievende lijn nou niet bepaald gevolgd wordt, zoals het CIDI bericht:

Op de satellietfoto is een op de grond gemarkeerde davidster te zien. Vlak daarnaast bevindt zich een krater. Volgens Danon is deze inslag het resultaat van een in december door Iran uitgevoerde rakettest.

Volgens ambassadeur Danon is de rakettest met de davidster als schietschijf niet alleen een schending van de veiligheidsraad resolutie, maar ook het zoveelste bewijs dat Iran de vernietiging van Israel nastreeft. Dat het sjiitische land een heilig joods symbool als mikpunt gebruikt, noemde Danon ‘weerzinwekkend’.

De satellietfoto waar het hier om gaat is deze, waar inderdaad duidelijk een davidster te zien is:
[caption id="attachment_169772" align="aligncenter" width="700"]Bron foto: CIDI Bron foto: CIDI[/caption]
"Weerzinwekkend" is hierbij trouwens nog te zachtjes uitgedrukt: het is gewoon een regelrechte schande dat Iran dit soort 'geintjes' uit kan halen zonder dat ook maar iemand op de wereld zich geroepen voelt om hier wat van te zeggen, laat staan iets te doen. Maarja, het gaat hier inmiddels om de lieve Iraniërs die die gemene Zionisten laten zien dat ze hun wereldheerschappijcomplotten niet zomaar kunnen uitvoeren. Dan is het goed. Als Israël daarentegen een halve maan als schietschijf gebruikt had, dan zou de wereld te klein zijn voor alle gutmenschen die er schande van zouden spreken. Maar in dit geval zwijgt de wereld, zoals altijd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten