PVV steunt Trump: "Klimaatakkoord Parijs levert alleen maar lastenverzwaringen op, wij willen zijn voorbeeld volgen"

Geen categoriejun 01 2017, 9:00
"Het is allemaal klimaatonzin."
Gelukkig, gelukkig, gelukkig: er zijn nog partijen in Nederland met iets van gezond verstand wat het klimaat betreft. Waar iedere partij in Den Haag Donald Trump beledigt en schoffeert omdat hij zich terugtrekt uit het klimaatakkoord van Parijs steunt de PVV hem juist.
"Wij hebben al meerdere malen aangegeven," zegt Roy van Aalst van de PVV, "het klimaatakkoord levert vooral een lastenverzwaring op voor de inwoners van Nederland en dat willen wij voorkomen." Een rake opmerking, natuurlijk, aangezien deze klimaatgekte ons alles bij elkaar vele miljarden euro's gaat kosten terwijl zelfs linkse activisten toegeven dat het effect van de maatregelen op het klimaat op zijn best minimaal zullen zijn.
"Wij hebben gezegd, 'het is allemaal kllimaatonzin die alleen maar zorgt voor extra lasten voor onze mensen'," gaat Van Aalst terecht verder.
En dan komt het: op de vraag of de PVV graag Trump zou "willen volgen" door uit dit akkoord te stappen antwoordt Van Aalst zonder omwegen.

"Wij zouden graag willen volgen, zeker."

Dat is écht een verfrissend geluid in de Nederlandse politiek, waar alle partijen over elkaar duikelen met verhalen over 'klimaatverandering' en plannen om die (volkomen natuurlijke verandering) te "bestrijden." Zelfs de VVD doet daar aan mee! Dit is wat VVD-Kamerlid Remco Dijkstra te zeggen had over het nieuws dat Trump Amerika uit het akkoord haalt:

"Teleurstellend omdat Amerika een grote speler is en we zijn zo blij met dat Parijse klimaatakkoord omdat we allemaal onze verantwoordelijk nemen. En dan kan het niet zo zijn dat één partij daarbij afhaakt."

Nou meneer de 'liberaal', dat kan dus wél. En Trump gaat dat binnenkort even bewijzen. Anders dan de politiekcorrecte Haagse kaasstolp begrijpt hij namelijk dat die klimaathysterie pure onzin is; dat het klimaat van nature verandert, en dat de mens daar geen of bijna geen invloed op heeft.
Afijn, de linkse VVD van Mark Rutte en Dijkstra kan roepen wat ze wil, maar gelukkig luistert Trump niet naar dat soort klimaatgejank én zijn er nog een paar partijen in Nederland die daar net zo over denken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten