Robert Doornbos: 'Dit kan bij Max de druppel zijn die de emmer doet overlopen!'

Geen categoriejun 25 2017, 18:00
Volgens Robert Doornbos kon het nu weleens heel onrustig worden bij Red Bull Racing.
Nou, laten we het hopen:
https://twitter.com/ZiggoSportF1/status/878980188234797057
Doornbos gelooft dus dat zowel Max Verstappen als zijn team van Red bull hun relaxte houding nu weleens konden laten varen en keihard de confrontatie zoeken met Renault, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de motor.
Nou, hopelijk heeft Doornbos gelijk. Over het algemeen is het weliswaar beter om rustig te blijven, maar dat is niet altijd zo, zeker niet als iemand stelselmatig slecht presteert. Dan moet je op een gegeven moment met de vuist op tafel slaan en beterschap eisen.
Als Max en Red Bull nu nog niet op dat punt zijn aanbeland hebben ze veel te veel geduld. Het is tegenwoordig bij elke Grand Prix raak. Vier van de laatste zes Grand Prix eruit, en steeds weer kon hij daar niets aan doen.
Of valt dat toch mee? Hoewel Max elke twee weken pech heeft doet zijn teamgenoot Daniel Ricciardo het namelijk prima. De Australiër eindigde een paar keer (op rij) als derde, en vandaag won hij de race zelfs. Dat is ongelooflijk als je bedenkt dat zijn bolide dezelfde motor heeft als die van Max, maar blijkbaar heeft Ricciardo géén pech. Bij Red Bull zullen ze dus rouwen om Max' resultaat, maar tegelijkertijd zullen ze feest vieren vanwege Ricciardo's winst. Ga zo maar eens boos langs bij Renault: ze zullen daar zeggen dat Ricciardo gewonnen heeft en dat ze dus niet zo moeten zeuren bij Red Bull.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten