Video: linkse raddraaiers demonstreren in Nieuwegein tegen Thierry Baudet. “Nooit meer fascisme!”

Linkse gekken demonstreren in Nieuwegein tegen de komst van Thierry Baudet. Maurits Oussoren / De Dagelijkse Standaard.
Foto: Linkse gekken demonstreren in Nieuwegein tegen de komst van Thierry Baudet. Maurits Oussoren / De Dagelijkse Standaard.

Kan iemand die hippies er alsjeblieft uitgooien? En een beetje hardhandig ook?

Kijk, zo rollen de mafklappers van links dus:

Wat je daar ziet zijn een stel linkse raddraaiers die opeens pamfletten rondstrooien en leuzen beginnen te roepen als “nooit meer fascisme!” Waar? Het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De reden? Thierry Baudet spreekt daar vanavond.

Nee, dat is géén grap. Deze fascistische idioten proberen Baudet — een gekozen volksvertegenwoordiger van een democratische partij — dus de mond te snoeren terwijl ze hém ervan beschuldigen een “fascist” te zijn.

Dit is de ware aard van links. Zo gek en vooral ook zo intolerant zijn deze lui. En maar roepen dat ze voor ‘tolerantie’ en ‘verscheidenheid’ staan. Hou toch op! Jullie zijn een stel dictators in spé!

Het goede nieuws? De losers werden er gelukkig meteen uitgegooid door de politie. Kijk, dit zijn nog eens mooie beelden:

Dag Sinterklaasje, dahaag, dahaag!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

14 reacties

 1.   

  Ontmasker de fascisten, begin bij jezelf!!

 2.   

  Als links geen label meer kan vinden doen ze dit.

 3.   

  Wie zijn de werkelijke fascisten?

  Anne Zeur en haar kompanen.

 4.   

  Iraanse mensenrechtenactiviste: ‘Vrouwen, pas op voor het islamisme!’
  http://www.nporadio1.nl/homepage/4604-iraanse-mensenrechtenactiviste-vrouwen-pas-op-voor-het-islamisme

 5.   

  Demonstreren moet verboden worden. Vrijheid van meningsuiting is een goede zaak maar negatieve geluiden jegens Baudet is gewoon landverraad.

  1.   

   Nee hoor, laat ze maar lekker leeglopen.

   Moet alleen wel lachen om zoveel domheid…..

   Die demonstranten hebben net zulke lange tenen als veel reaguurders op deze site.

 6.   

  Zucht….zie allemaal verongelijkte vrouwen..van die vrouwen die zichzelf haten en het liefst iedereen onzijdig maken.

  Zo is het woord “fascist” inderdaad wel erg sleets. Gaaaap

 7.   

  Zie de “democraten” eens staan gillen, met hun zonnebrillen op.

 8.   

  “Nooit meer fascisme!” Wat ik mij steeds weer afvraag en hoogst waarschijnlijk nooit een bevredigend antwoord op zal krijgen, zijn al deze rooie rotzakken nu echt overtuigd van hun eigen gelijk of is het de groepsdruk die zorgt dat ze zich zo gedragen. Het lijkt er veel op dat de derde generatie rooie feministen nog achterlijker zijn als de voorgaande twee generaties, enfin het schijnt dat zij ‘ons’ de islam kritische burger gewoon in een islamitische, voorlopig nog een parallel, gescheiden maatschappij, maar later, ons gewoon in een door hun hulp een volledige geïslamiseerde maatschappij doen laten leven. Een noot van kritiek vind ik dat DDS veel te veel aandacht, meer als andere online-kranten schenkt aan het rooie fenomeen Dekkers.

  https://youtu.be/JwPFyx899ao

 9.   

  Het erge is, is dat deze mensen niet eens weten wat fascisme betekent. Elke halve zool weet toch ook wel dat Baudet overduidelijk geen fascist is? Of zijn we al zo diep gezakt?

  1.   

   Nederlandse_Patriot.
   Daar zijn die linkse ratten te stom voor, om dat te begrijpen, NL_Pat.

 10.   

  Stop eens met de subsidie te geven aan deze raddraaiers Angst om hun uitkering te verliezen in dit paradijs zijn ze een gevaar voor de normale inwoner

  1.   

   Weke subsidie ontvangen deze raddraaiers dan?

   Dat lijkt me grond voor scherpe Kamervragen!

 11.   

  Die linkse ratten zijn zó vréselijk stom dat ze niet eens in de gaten hebben dat ZIJZELF de nieuwe fascisten zijn ! Zoals de Duitse fascisten het anders denkende deel van het toenmalige Duitsland van alles uitsloten, arresteerden en vermoordden, willen de nieuwe NL-fascisten hetzelfde bereiken met andersdenkenden. Zij doen dat onder het mom van “democratie”, de smeerlappen.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!