Yes! Anne Fleur Dekker laat ons met rust! Het slechte nieuws? Ze is bezig met een boek

Geen categoriejun 25 2017, 19:00
Ah nee he.
Reden voor feest!
https://twitter.com/annefleurdd/status/878216005209661442
Het zal niemand verbazen dat er nogal wat mensen zijn die bijzonder positief reageren op haar Twitter-pauze... en dat Anne Fleurs vrienden en vriendinnen dat op hun beurt weer vreselijk vinden. Want stel je voor dat je kritiek uit op de nieuwe heldin van feministisch links. Dat mag natuurlijk niet. Nooit!
https://twitter.com/vleeseter/status/878250288779603969
Natuurlijk kunnen die mensen haar ontvolgen, Eike. Het probleem is dat een flink aantal andere mensen haar wél blijven volgen, en dat ze die arme, naïeve zielen daardoor kan beïnvloeden. Daarom vinden alle verstandige mensen het geweldig dat ze een tijdlang niet actief zal zijn op Twitter.
Helaas is er dus ook slecht nieuws: mevrouw de linkse raddraaier is bezig met een boek. Dat zal in het najaar verschijnen. En ja, dat betekent dus ook dat ze toch weer een aantal mensen zal indoctrineren met haar radicaal-linkse denkbeelden.
Het enige positieve aan haar boekdeal is dat er meer mensen zijn die haar tweets (mogelijk) zien dan die haar boeken zullen kopen (laat staan lezen). Uiteindelijk zal haar invloed dus beperkt blijven tot de fanatiekelingen die het toch al eens met d'r zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten