ANTIFA en SJW's slaan weer toe: Joodse boekhandel Berlijn sluit de deuren na haatcampagne van radicaal-links

Geen categoriejul 23 2017, 21:00
Antisemitisme is terug van weggeweest. En ja, net als in de jaren 1933-1945 komt deze jodenhaat uit extreemlinkse hoek.
Tegenwoordig doen we net alsof de nazi's 'extreem-rechts' waren, maar dat is natuurlijk je reinste flauwekul. De nazi's waren niet extreem-rechts, maar extreem-links. Ze noemden zichzelf niet voor niets socialisten. Dat waren ze namelijk ook. Het enige verschil met, zeg, communisten was dat de nazi's die linkse denkbeelden koppelden aan jodenhaat -- en zelfs daarin kunnen we communistische regimes herkennen, kijk maar bijvoorbeeld naar hoe Jozef Stalin Sovjet-joden behandelde.
Nou, die tijden -- waarin links uitgesproken antisemitisch was -- zijn terug van weggeweest. GeenStijl bericht namelijk dat een joodse boekenwinkel in Berlijn zijn deuren moet sluiten. Eén van de voornaamste redenen? Een linkse bende van ANTIFA en SJW's (Social Justice Warriors) verklaarde de boekenwinkel de oorlog omdat ze daar een evenement wilden houden over Julius Evola, die vaak gezien wordt als een inspirator van fascisten.
Aan dat soort mensen mag je geen aandacht besteden, aldus ANTIFA en de SJW-beweging. Nee, ook niet als je dat wilt doen vanuit het perspectief van de boekenzaak: praten over de extreme denkbeelden van de man, de grote problemen die hij veroorzaakte (uiteindelijk), en de grenzen van de vrijheid van meningsuiting.

De winkel kreeg volgens dit nieuwsbericht en bovenstaande Facebooktegel een wekenlange golf van haat, laster en zelfs verwijten van nazisme naar het joodse hoofd, ook nadat het evenement werd geannuleerd. En nu gaat de koffieboekenhipsterwinkel dicht.

Het doel van de avond was dus om uit te leggen waarom Evola zo fout was... maar ook dat mocht niet. Het achterlijke ANTIFA-tuig zag de naam 'Julius Evola' en werd he-le-maal gek. De joodse eigenaren werden uitgescholden voor nazi's en compleet kapotgemaakt. Jawel: joden die nazi's genoemd worden. Zo rollen ANTIFA en de SJW-jugend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten