Antisemitisch gespuis bij Israëlische ambassade in Londen vertrapt Israëlische vlaggen en juicht voor dode joden

Geen categoriejul 23 2017, 12:00
De tijden dat Europa en Israël nog zij aan zij stonden, lijken steeds verder in de achteruitkijkspiegel te verdwijnen.
Een verontrustend bericht uit Londen. Daar is de plaatselijke Israëlische ambassade het doelwit geworden van haatzaaiende antisemieten, die het gebouw dé uitgelezen plek vonden voor het scanderen van antisemitische leuzen en het vertrappen van Davidssterren. Ambassademedewerker Yiftah Curiel schrijft over de bizarre pro-geweldsdemonstratie:
https://twitter.com/yiftahc/status/888846387366043648
"Buiten onze ambassade vandaag," aldus Curiel, "stampen boeven op een Israëlische vlag, terwijl anderen zwaaien met de vlag van terreurgroepering Hezbollah en het bloedvergieten aanmoedigen; ziek."
De demonstratie is een antwoord op de crisis rondom de Tempelberg in Jeruzalem, waar Israëlische veiligheidsdiensten beveilingspoortjes hebben neergezet bij de ingang van de al-Aqsamoskee. Alhoewel zulke metaaldetectiepoortjes tegenwoordig schering en inslag zijn bij grote publiekstrekkers gaan Palestijnen helemaal door het lint en worden er Israëli's doodgestoken en moet nu zelfs de VN Veiligheidsraad de boel gaan sussen.
In Palestijnse steden gaat men nu de straat op om de 'wraak' op vermoorde Joden te vieren, maar dat bloeddorstige antisemitisme blijft zoals hierboven te zien is dus bepaald niet binnen de Israëlische landsgrenzen. Zelfverklaarde vrienden van Palestijnse terroristen laten zich ook hier in Europa gelden, waaronder dus in Londen.
Wat een perverselingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten