Asscher heeft dé manier om bedreigde diersoort PvdA te redden: hij gaat meer onder ‘gewone mensen’ komen. LOL!

snapshot
Foto: Lodewijk Asscher. Bron: RTL Live NL / YouTube.

De PvdA is nog altijd de klap die de partij kreeg bij de afgelopen verkiezingen niet te boven. Partijleider Lodewijk Asscher heeft nu een manier bedacht om er weer bovenop te komen: hij wil weer met ‘gewone mensen’ gaan praten, zegt hij. Ik moet er nogal om gniffelen.

DEjAJ94XgAEU-D_

De PvdA droomt weer van verkiezingsuitslagen waarbij de partij zo’n 40 zetels haalt. En hoe men dat gaat bereiken? Nou, Asscher gaat meer onder “gewone mensen” komen. Dat gaat hij vanavond vertellen aan tafel bij Jinek bij de KRO-NCRV. Mooi hoor.

Het klinkt natuurlijk heel mooi, hè? Met je poten in de klei staan, contact houden met je achterban, zorgen dat de kloof tussen burger en politiek wordt gedicht. Natuurlijk: als succesvolle politieke partij – wat de PvdA momenteel niet echt is – ontkom je niet aan een grote mate van burgerparticipatie.

Maar eerlijk is eerlijk: meer praten met “gewone mensen” (wie dat dan ook mogen zijn) gaat de PvdA niet redden van de ondergang. Het is namelijk niet het feit dat PvdA-bestuurders niet dagelijks een kop koffie drinken met burgers wat hen uiteindelijk nekt, maar het feit dat de PvdA gewoon niks doet met de zorgen van de gewone mensen. De PvdA is één van de meest eurofiele partijen van Nederland, bepleit actief een naïef opengrenzenbeleid en helpt actief allerlei organisaties die Nederland willen islamiseren.

De traditionele arbeidersachterban van de PvdA heeft helemaal niets met al die programmapunten, en heeft om die reden de partij massaal verlaten. Hele volksstammen die ooit hondstrouwe PvdA-stemmers waren, zitten nu bij de PVV, SP en 50PLUS.

Als Asscher al die mensen wil terugwinnen, zal hij meer moeten doen dan alleen wat praatjes maken met die mensen. Hij zal hun zorgen serieus moeten nemen én het stemgedrag van zijn partij in de Tweede Kamer moeten bijstellen. Het moet eurosceptischer, het moet minder slaafs richting de islamisering en dat naïeve multiculturalisme moet aangescherpt. Alleen dan kan de PvdA ooit weer een minister-president leveren. Nederlanders zijn namelijk niet gek: een politicus kan met ze komen praten, maar dat betekent niet dat hij op ze gaat stemmen. Er moet boter bij de vis.

Lodewijk Asscher weet dus wat hem te doen staat. Met z’n “gewone mensen”.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

73 reacties

 1.   

  Als Ascher de tips opvolgt die Engelbart geeft (Euro kritisch, Islam kritisch, etc.), belandt hij in het PVV profiel. Daar zijn maximaal 20, 25 zetels te halen. Ascher wil er meer, veel meer. Ascher zal dus een andere koers kiezen.

 2.   

  Ergens in Rutte II is de PvdA haar schterban kwijtgeraakt. Daarin had de minister van Financiën gelijk. Asscher zal zijn sociaaldemocratische volk opnieuw moeten terugvinden. En ja, daarom is het noodzakelijk dat hij de straat op gaat.

  Er is echter wel één gebrek: Asscher zelf. Hoewel de man goed kan besturen, is hij een waardeloze lijsttrekker. Hij heeft geen enkel charisma. Rutte heeft dat wel: hij weet mensen mee te krijgen, kiezers aan zich te binden en de boodschap goed over te brengen.

 3.   

  Redelijk op tijd zou ik zeggen, nu nog de vraag of “de gewone mensen” daar op zitten te wachten.

 4.   

  Een nieuwe leider doet wonderen.

 5.   

  In het kader van het algemeen beledigd zijn over woorden van iedereen en alles, wens ik hier hogelijk bezwaar te maken tegen de term “gewone mensen”. Asscher, de buitengewone mens (Übermensch?) verwaardigt zich af te dalen tot ons “gewone mensen” om te luisteren naar wat onder ons leeft. De gewone mens, ils ne sont que des gueux, wil niets te maken hebben met het soort waar Asscher van afstamt (PvdA dus).

 6.   

  Wat is de definitie van gewone mensen volgens de PvdA? Zouden dat de mensen zijn die de partij jaren lang vergat want niet bijzonder genoeg?

 7.   

  Hij heeft zich de laatste jaren samen z’n partij alleen maar onder moslims, asielzoekers en gelukzoekers begeven. Hij wist allang niet meer wie het gewone volk was en waar ze waren gebleven.
  Allemaal te laat, want

 8.   

  Hij heeft zich de laatste jaren samen z’n partij alleen maar onder moslims, asielzoekers en gelukzoekers begeven. Hij wist allang niet meer wie het gewone volk was en waar ze waren gebleven.
  Allemaal te laat, want het gewone volk weet inmiddels, dat dit een laatste stuiptrekking van een splinterpartij wordt.

 9.   

  Nu de PvdA bijna failliet is zijn de “gewone mensen” opeens wel goed genoeg. Wat denkt die Asscher wel; dat wij gewone mensen achterlijk zijn.

  1.   

   @ poison.
   Asscher denkt dat vermoedelijk wel. Kun je nagaan hoe dom die man is.
   Maakt miljoenen euro’s zoek als wethouder in Amsterdam, zijn nooit terug gevonden, en dan durft iemand te beweren dat hij, Asscher dus, heeft meegewerkt a.h. economisch herstel van Nederland. ‘t Is toch om je hoed erbij op te eten ! ‘t Is nog nóóit zó slecht geweest in NL, én de gehele EU trouwens. In Duitsland 13 miljoen (!!!!)mensen ónder de armoedegrens, in NL komen steeds meer Voedselbanken, sterven mensen door gebrek aan hulp/verzorging/medicijnen, kinderen ónder de armoedegrens.
   Waar haalt iemand de gore moed vandaan om armetierig landje “rijk” te noemen.

   1.   

    @ corfo
    Juist, dat bedoel ik. Hij heeft zich de kont aan ons geveegd en nu moeten de “gewone mensen” zijn kraag redden. Dat hij ook maar op de banencarousel stapt dan zijn we hem kwijt. Papierprikken in Amsterdam, kan hij niks fout doen.

    1.   

     @ poison.
     Papierprikken in Amsterdam ? Ik vermoed dat de man zelfs daarvoor te stom is; ‘t is een omhoog gevallen niksnut.

   2.   

    Corfo, je bezwaar is gebaseerd op de Nederlandse voedselbanken, het argument dat mensen sterven vanwege een gebrek aan Zorg, alsook een groot aantal mensen dat in Duitsland (waar Asscher overigens geen enkele bevoegdheid heeft) onder de armoedegrens zou leven. Je gaat voorbij aan het feit dat de economie er beter voorstaat dan in 2012, de VVD/PvdA 78,5 miljard voor de Sociale Zekerheid en Werkgelegenheid uittrok, alsmede 75,4 miljard voor de Zorg.

    1.   

     @ Guus G.
     Jij blijft het proberen hè ? Je lult nog steeds uit je nek.
     De “regering” trok, in totaal volgens jou : 153,9 miljard uit voor Zorg, Sociale Zekerheid en werkgelegenheid. Maar dát deden ze nadat er eerder méér dan 300 miljard op werd “bezuinigd” !!! Tel uit die economisch groei.
     Bovendien mis ik elke onderbouwing van jouw zijde, ook jouw argumenten lees ik nergens.(dit zijn jouw eigen vreemde opmerkingen bij iedere jouw niet welgevallige reactie !).
     Dat het Duitsland bère-slecht gaat haalde ik aan i.v.m. het feit dat het in de gehele EU slecht gaat en dat álle “leiders” als dwazen blijven roepen, dat ‘t nog nooit zo goed is gegaan; ze zijn totaal gek geworden en sommige NL’ers die niet stevig in hun schoenen staan, laten zich eenvoudig meeslepen en huilen mee met de wolven in ‘t bos. Asscher = een waardeloze bal gehakt.

     1.   

      Corfo, toen Rutte II haar intrede deed, lag Nederland in een diepe recessie. De crisis noopte de regering tot een groot aantal bezuinigingen. Defensie, Onderwijs, Justitie, Zorg – ieder department moest geld inleveren. Gelukkig zijn deze bezuinigingen lang achter de rug. Nu kun je gaan schelden en schreeuwen, of kijken naar de toekomst.

      Wat het economisch herstel betreft: lees dit artikel.

      http://mathijsbouman.nl/?p=1546

      De koopkracht steeg in vier jaar met 3,8%. Niet iedereen ging er zoveel op vooruit, maar gemiddeld (of om precies te zijn: mediaan) werden Nederlanders dus wel een beetje rijker. Ook de huizenmarkt herstelde waardoor de prijzen nu 3,7% hoger liggen dan in 2012. Er zijn wel meer werklozen (57.000) dan bij aanvang van het kabinet. Maar tegelijk zijn er ook meer mensen met werk (59.000).

      En:

      De overheid zelf staat er financieel duidelijk beter voor dan in 2012. Door bezuinigingen, lastenverzwaringen en natuurlijk het herstel, is het begrotingstekort gedaald van 3,9% van het bbp in 2012 tot 1,2% dit jaar. Zelfs de staatsschuldquote daalt weer. Bij aanvang van het kabinet stond die op 66,4% bbp. Nu is dat 63,5%.

      Een knappe prestatie. En precies als beloofd in 2012. Het op orde brengen van de overheidsfinanciën was een van de drie doelstellingen. De andere waren: duurzame economische groei en eerlijke verdeling van de lasten. Daarover volgende week meer.

      Dat zijn harde cijfers. Nederland gaat erop vooruit en dat is te danken aan het huidige kabinet.

      In de miljoenennota 2017 is te lezen dat het leeuwendeel van ons budget, wordt besteed aan Sociale Zekerheid en Werkgelegenheid (departement-Asscher) en de Zorg (departement-Schippers). Dat is goed nieuws.

      En ja, reacties waarin je mij uitsluitend voor “gek” of “extreemlinks” uitmaakt, missen elke grond. Daarom vraag ik je daarnaar. Meestal kun je die niet leveren en verdwijn je met de staart tussen de poten. Wellicht kun je nu, gefundeerd, onderbouwen op welke wijze aan mijn verstandelijke vermogens is te twijfelen?

 10.   

  Ik lees dat iemand zegt : “Asscher kan goed besturen.” Vermoedelijk bedoelt de reaguurder : “op een snorfiets”. Want van het besturen van een partij, stad of landje heeft die figuur absoluut geen kaas gegeten.
  Ná z’n vertrek als wethouder uit Amsterdam bleek dat er miljoenen euro’s “zoek” waren van ZIJN begroting, uitgegeven, zónder te weten waaráán, dat geld is ook niet terug gevonden ! Nooit meer iets over vernomen.
  Mede door zijn “mede-regeren” in het laatste kabinet is de PvdA gedecimeerd tot een kleuterpartijtje. Nú wil de kluns plots met “gewone burgers” gaan praten……. dat is jááááren te laat Asscher, de “gewone burgers” kotsen op de PvdA, n.a.v. de “behaalde
  resultaten” in jullie “regeer-periode”. “Bekwame bestuurders”, in Nederland bestaan ze niet !!

  1.   

   Corfo, vicepremier Asscher heeft een substantiële bijdrage geleverd aan het economisch herstel van Nederland. Dat is competent en ordelijk landsbestuur.

   1.   

    @ Guus G.
    Dom gezwets Guus G. en dat weet je donders goed.
    Je blijft liegen en draaien, en sluit je ogen voor de werkelijkheid.
    Een wethouder die miljoenen euro’s zoek maakt is géén goed bestuurder, dat is een niksnut, en dát is Asscher. Zal wel in de genen van zijn familie zitten, van grootvaders kant, weet je wel.

    1.   

     Corfo, Asscher heeft tijdens zijn wethouderschap de kwaliteit van het onderwijs in de desbetreffende plaats, goed verbeterd. Scholen die de integratie van nieuwkomers tegenwerkten, werden op de vingers getikt. Voorts heeft hij de bezem door het Wallen-gebied gehaald. Dat is competentie en bekwaamheid.

     1.   

      @ GG

      Dom gelul.

     2.   

      “hij die in zijn eigen gezwets geloofd zal er ook naar handelen”. Zomaar een uitspraak van mij….Guusje slaap lekker, morgen vroeg weer op.

     3.   

      Je bent zelf dom, Sneuper.

     4.   

      Je zit te trollen, Hetzalwelweer. Kappen graag.

     5.   

      Rectificatie commentaar aan Sniper: ik bedoelde je praat zelf dom.

     6.   

      Nou dat heeft de gemeente (lees de burger die betaalt) een hoop geld gekost. Een complete volgeconomie op de Wallen verdwenen en mooie door de gemeente opgekochte pandjes raadselachtig vooral in het bezit van PvdA-aanhang gekomen.

      Daarnaast was er nog een sluipend islamiserende lesbrief op de Amsterdamse scholen die gewoon als PvdA propaganda ter indoctrinatie van kinderen op beïnvloedbare leeftijd kon worden beschouwd.
      https://waa.ai/zoAo

   2.   

    Ja Guus, ten koste van de bevolking die hij nu weer zo hard nodig heeft.
    Hij heeft iedereen uitgeknepen als een citroen en nu de overheidsbegroting weer op orde is, zoekt hij steun bij die mensen, die hun begroting nog steeds niet op orde hebben.
    Hij had eens moeten bezuinigen in het overheidsapparaat. (ambtenaren eruit)
    Nee, alle ambtenaren zijn al een verhoging in het vooruitzicht gesteld en werkend Nederland nog steeds zwaar lijdt onder het bezuinigingsregime van Asscher.

    1.   

     HW, we zien forse bezuinigingen op de ambtenarij binnen politie en Defensie. Zelfs voordat dit kabinet haar aanvang nam, bezuinigde Rutte I al sterk. Laten we niet vergeten dat bezuinigingen op de ambtenarij mensen ook werkloos maakt. Dat moeten we natuurlijk niet willen.

     Het bezuinigingsbeleid was inderdaad ongelukkig maar wel noodzakelijk. Nadat de val van Rutte I in 2012 een tijd van politieke instabiliteit veroorzaakte, gingen VVD en PvdA er in 2012 vol tegenaan. De hervormingen, lastenverzwaringen en bezuinigingen leverden wel effect op. We staan er economisch beter voor. En dankzij alle hardwerkende burgers, staan wij op de 17de economie ter wereld.

     1.   

      Liever ziekenverzorgers werkeloos en dat had net niet gehoeven indien men het mes in de ambtenarij had gezet.
      Je prefereert ontslag van de bevolking boven die van ambtenaren.
      Ons ambtenarenbestel is veel te groot door een regelgeving die door de gemiddelde Nederlander niet meer te volgen is. Het is rondpompen van geld, waar alleen ambtenaren belang bij hebben, omdat het een vorm van werkverschaffing is.

     2.   

      Ik kan me in dat laatste wel vinden, HW. De bureaucratie en regelgeving is enorm, te groot. Het lijkt soms wel of we verdrinken in het papier. Datzelfde geldt voor de regelzucht van de Europese Commissie – die weer ten koste gaat van onze nationale soevereiniteit.

      Je praat als een werkelijke liberaal, de overheid moet kleiner. Ik denk dat zoiets nooit bij de sociaaldemocraat Asscher is opgekomen. Hij pleit juist voor de instandhouding van deze grootte.

  2.   

   @ corfo
   Ik zie hem op een snorfiets de gracht in karren. Hahaha.

   1.   

    @ poison.
    Ik blijf zoiets wel hopen want hij is totaal de weg kwijt.
    En dan zijn er nog steeds reaguurders die zo’n niksnut verdedigen; ik vraag me af : wat zijn dat toch voor blinde vinken ?
    Bovendien is die Asscher een zéér laffe man (zit in zijn genen, van zijn grootvaders kant !) die, nu z’n clubje is gedecimeerd en hij bijna verdwenen, ineens dingen gaat blèren, die hij járen geleden had moeten blèren.
    Deze figuur, incl. zijn gehele familie heeft nog nóóit iets goeds vóór of in dit landje gedaan.
    (Over de miljoenen die zoek raakten onder zijn “bewind als wethouder”, hoor je de links-extremisten niet !!)

 11.   

  PvdAllah moet maar één ding, zichzelf opheffen.

  1.   

   Gezien bij Jinek vanavond??

 12.   

  De term “gewone mensen”vind ik al naar diskriminatie ruiken.

  1.   

   Vreemd: Nu zijn de “gewone mensen” ineens interessant. Toen de PvdA het contact met hen kwijt was en hen naar andere partijen zag uitwijken moesten die gewone mensen voor deze andere partijen bang gemaakt worden, want de populisten… We hebben hier ook nog zo’n kwekker, trol Guus Gelul genaamd, die ook pathologisch verslaafd is aan het woordje de populisten te kwaken, kortom aan etiketteren zonder te kunnen argumenteren.

   1.   

    Kodi, er bestaat een uitgebreide documentatie met betrekking tot de inhoud van rechts- of linkspopulisme. Populisme is een stijl, een discours, en niet zozeer een ideologie. Ik zou Wilders nooit labelen als een “populist” om zijn islamkritische boodschap, maar wel daar hij “het volk” op een voetstuk plaatst en “de elite” (= de volksvertegenwoordigers) apart zet. En omdat hij voor het gemeentehuis gaat roepen dat Marcouch geen burgemeester mag roepen.

    1.   

     Marcouch is noch competent, nog integer en derhalve niet geschikt voor het ambt van burgemeester. Of zijn benoeming volgens procedures is verlopen of niet. En het is het goed recht van elk rechtgeaard burger hiertegen te mogen demonstreren.

     Dat nog los van het fenomeen baantjescaroussel. VVD, CDA en PvdA trekken hedentendage nog maar 40 % van de kiezers, maar verdelen onderling 90 % van de baantjes. De (juiste (= lees: politiek correcte)) partijkaart als ticket voor deze baantjescaroussel. Bedenk dat onder de kiesgerechtigden nog geen eens 2 % lid is van een politieke partij. Het volk heeft alle recht van spreken deze gang van zaken uit te mogen spugen.

     1.   

      Wilder zette Marcouch neer als de volksvijand, terwijl hij zelf niet eens alle feiten recht had. Dat noem je volksmennerij en de menigte tegen een persoon opzetten.

      Niemand verdeelt de baantjes, volksvertegenwoordigers mogen solliciteren voor een andere baan. De gemeemteraad selecteerde Marcouch op basis van zijn kwaliteiten. Dat zal ook bij alle andere kandidaten voor burgemeesterschappen gebeuren. De politieke kleur speelt geen rol.

 13.   

  Deze man en de Partij zijn een gevaar voor Nederland leugens bedrog en hoogmoed het enige wat hij nu doet is maar trappen tegen de PVV verder doet hij niks Kijk ook eens wat voor rotzooi hij heeft achter gelaten in Amsterdam en een troep van de afgelopen regering En nog snapt hij het niet

  1.   

   @ Duckday.
   Klopt volledig.
   De figuur Asscher heeft in dit landje méér kapot gemaakt dan alleen z’n eigen clubje.
   Geen enkele reaguurder praat over het “zoekraken” van miljoenen Euro’s in A’dam tijdens zijn wethouderschap; een gewoonte van die linkse wegkijkers : álles wat hun “leiders” fout doen, gróf fout (!!!!) proberen zij goed te praten of te verzwijgen.
   Asscher is niet tot veel in staat wat de bevolking nog blij kan maken, het enige is : oprotten !!!!

 14.   

  Er zijn nogal wat “gewone” mensen die reeds vele jaren wachten op een sociale huurwoning en nog vele jaren te gaan hebben.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/07/pvv-maakt-gehakt-van-massale-woningbouw-voor-asielzoekers-omwonenden-voelen-zich-bedonderd-en-voorgelogen/#comment-695142

  Wellicht kan Asscher ook bij deze gewone mensen eens zijn oren te luisteren leggen. Want met dit beleid jaagt men de gewone mensen weg en drijft men dezen in de armen van de concurrentie. En gelijk hebben ze.

 15.   

  Ridiculltje van de dag:

  Guus gelijk schreef: “De gemeemteraad selecteerde Marcouch op basis van zijn kwaliteiten.”

  Een sufkut sprak. Van kwaliteiten is geen sprake als niet je kennis, maar je kennissen terzake doen.

  1.   

   Lees even dit CV, Kodi.

   https://www.parlement.com/id/vidmm35hm6yx/a_ahmed_marcouch

   Als iemand een goede en uitgebreide staat van dienst heeft, neem je diegene aan. Dat is een keiharde logica. Het is irrelevant welke partijkleir dit persoon bezit.

   1.   

    @ GG

    Als je die CV goed leest, neem je hem NOOIT aan.

    1.   

     Sniper, alleen al het feit dat hij als raadslid werkte, duidt erop dat hij weet hoe de hazen lopen. Iemand met politieke ervaring.

     1.   

      Als die marokkaan zo goed weet hoe de hazen lopen moet hij boswachter worden Guus Gelul!

     2.   

      Ik denk dat Marcouch deskundigheid allerminst in het bos ligt, Vabis.

     3.   

      Ervaring in bestuurlijke incompetentie?

     1.   

      Dat Elsevier-artikel werd inderdaad met gejuich ontvangen. Ik heb dat al eens uitgebreid weerlegd. In de essentie komt het erop neer dat Marcouch plaats wil maken voor moslims in Nederland. Zo gek is dat niet: de moslimpopulatie is de afgelopen jaren enorm gegroeid.

      Uiteindelijk concludeert Wynia niet dat hij Marcouch omgeschikt vindt, omdat hij Nederland een “Arnhemisstan” wil maken. Dat is de rommel van Geert Wilders. Wynia vindt Marcouch geen man van de verbinding. Als dat zo is – zijn dan alle CDA, CU en SGP-burgemeesters ook ongeschikt?

      Nee, zo rollen we hier niet. Dit kinderachtige islam-motief is snel van tafel te vegen.

     2.   

      ‘Ik heb dat al eens uitgebreid weerlegd.’

      …..lol…..

     3.   

      Dat is helemaal niet lollig. Op dit forum heb ik dat artikel eens grondig gefileerd. Ik ga dat niet weer doen, Vabis.

     4.   

      ‘Op dit forum heb ik dat artikel eens grondig gefileerd.’

      Guus Gelul de clown alhier meent dat hij meer competent is als Syp Wynia…..

      …..lol…..

     5.   

      Vabis is weer belandt in de wereld van de clowns. Allemachtig, kom eens met een argument. Dat is toch niet zo moeilijk?

     6.   

      Iedereen alhier op een paar notoire medetrollen na kotst je uit hier Guus Gelul, vandaar je bijnaam, zo argument genoeg?

     7.   

      Vabis, daar was ik reeds van op de hoogte. Veel mensen hier zijn allergisch voor andersdenkenden.

 16.   

  @Guus Geluk 20 uur ago
  “Corfo, vicepremier Asscher heeft een substantiële bijdrage geleverd aan het economisch herstel van Nederland. Dat is competent en ordelijk landsbestuur.”

  HAHAHHAHAHAHAHHA,
  Zeker toen hij bestuurder van Duckstad was, hé Guus!

  1.   

   …..lol…..

  2.   

   Asscher ken ik vooral van (financiële) sporen van vernieling die hij heeft achtergelaten:
   http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/article/2016/12/asschers-spoor-van-mislukkingen-2726798W/

  3.   

   Ik vind Donald Duck nog te veel eer voor Guus geluk, denk dat wij hem beter Kabouter Plop kunnen noemen!

 17.   

  Sorry, misschien ben ik wat grof, maar als je die kop alleen al ziet! Laat hem maar de straat op gaan, wordt het nog erger voor wat er nog over is van die partij.

 18.   

  Zijn opa had ook altijd van die leugenachtige praatjes, veel mensen zijn dat nog niet vergeten, de appel valt niet ver van de boom!

  1.   

   De historie oordeelt niet onverdeeld positief over de duo’s Asscher-Cohen in Amsterdam. Nog maar een geluk dat het historische en politieke bewustzijn in de steden (onder jarenlange PvdA ministers op onderwijs) zo achteruit gehold is anders had de partij geen 9 zetels meer kunnen bezetten.

   1.   

    De historie oordeelt over politici nooit onverdeeld positief maar Cohen en Asscher worden in de hoofdstad overwegend positief beoordeeld. Die credits verdienen ze ook.

    1.   

     Waren ze in Amsterdam in functie gebleven dan zouden ze met pek en veren op een krabbeschuitje uit de stad verwijderd worden. Niet voor niets verdwenen beiden vlot in een vlucht naar voren uit de stadspolitiek voordat de lijken van jarenlang financieel wanbeleid uit de kast zouden komen.

     1.   

      Sjun weet zeker dat Cohen en Asscher door de mand waren gevallen als ze op hun bestuurlijke posten in Amsterdam waren gebleven.
      Feit is echter dat ze eerder tot hogere ambten werden geroepen en de hypothese van Sjun nimmer getoetst kon worden. Het betreft dus slechts loze speculatie.

   2.   

    Klopt….Net als Artis in de verkoop…..de politiek zien mensen als dieren, in de verkoop ermee. heeft niets met historie te maken….

    1.   

     SjunTeloor……of TeloorSjun……het zijn/blijven pro linkse trollen….zien Rutte het liefst als hun schoonpapa maar helaas ….papa heeft geen tijd voor niemand….zegt ook genoeg. Iemand die bij mama woont om z’n was te doen maar wel belangrijke afspraken moet maken wb de EU…

    2.   

     @Het zal wel
     Sjun is alles behalve een trol! En links is ie al helemaal niet!!!

     1.   

      Toetssteen is ook geen trol. Het lukt zelden maar hij probeert hier uit alle macht begrijpelijke bijdragen te plaatsen.

 19.   

  In 2012 hebben twee partijen hun volledige geloofwaardigheid verloren te weten de VVD en de PVDA. De PVDA is er terecht in maart 2017 voor gestraft. Echter, waarom de VVD niet? Zij zijn net zo schuldig aan o.a. de morele neergang van Nederland.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!