De Hiddemeister zit op Instagram... en hij gaat voor 76 zetels!

Geen categoriejul 06 2017, 18:00
Theo Hiddema heeft het overduidelijk naar zijn zin.
Volgens van Theo Hiddema op Twitter hebben het al langere tijd in de gaten: de strafpleiter lijkt het ontzettend naar zijn zin te hebben in de politiek. Ja, hij klaagt met enige regelmaat, maar dat hoort ook een beetje bij zijn public image. Als puntje bij paaltje komt lijkt hij het allemaal best mooi te vinden, zeker al die evenementen van Forum voor Democratie en natuurlijk de interviews met journalisten.
Daarnaast heeft Hiddema duidelijk plezier in het gebruiken van sociale media. Zoals gezegd: Twitter.
Hartstikke leuk, maar daar komt vandaag nog eens het volgende bij: de Hiddemeister zit nu namelijk ook op Instagram. Jawel, de vrolijke zure strafpleiter turned politician gebuikt zelfs deze hypermoderne app. En dat doet hij meteen met verve:
hiddema
We weten al enige tijd dat Hiddema en Baudet er de heren niet naar zijn om kleine doelen te stellen, maar 76 is wel héél gevraagd, ja, zelfs van dit dynamische duo. We zullen maar zeggen: als je je doel hoog stelt is de kans groot dat je, zelfs als je je doel niet bereikt, je in ieder geval wél een prestatie van formaat levert. Laten we daar dan maar vanuit gaan (op weg naar de 20 zetels!).
Ga zo door Theo, niet alleen in de Kamer -- waar je bij tijd en wijle het partijkartel op heerlijke wijze met feiten om de oren slaat -- maar vooral ook daarbuiten, en dan met name op Twitter én Instagram!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten