Geert Wilders slaat terug naar Volkskrant: 'Kiezer is vooral beperkt vatbaar voor jullie onzin'

Geen categoriejul 24 2017, 19:00
Ha, die zit!
Eerder vandaag berichtten wij al dat 67 procent van de Nederlandse kiezers een "sterke leider wil die orde op zaken stelt." Uit de antwoorden op die vraag en een paar andere vragen -- over integratie, vertrouwen in de media en in de politiek, en over vluchtelingen -- concludeerde GoedMensch-krant De Volkskrant uiteindelijk dat de Nederlandse kiezer "maar beperkt vatbaar is voor populisme." En met 'populisme' bedoelt zo'n linkse fopkrant natuurlijk 'voor Geert Wilders en Thierry Baudet.'
Nou, de eerste heeft gereageerd op de berichtgeving van De Volkskrant, en dat heeft hij op de voor hem gebruikelijke wijze gedaan: zonder een blad voor de mond te nemen.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/889365147998986240
Zo is het precies. De Volkskrant spint de antwoorden op de vragen om er een titel uit te krijgen die Volkskrant-redacteurs graag willen lezen, maar daar trapt helemaal niemand in. Deze krant had in het verleden weliswaar aanzien, maar die tijden liggen heel, heel, héél ver achter ons. Geen normaal mens die nog vertrouwen heeft in die nepkrant met zijn nepjournalisten en nepberichten.
Wilders speelt daar handig op in en heeft, net als Donald Trump dat heeft in Amerika, de moed om dat gewoon hardop te zeggen.
Oh ja, en dan nog iets: De Volkskrant en vergelijkbare wegwerpkrantjes roepen nu al jaren dat de PVV uitgerangeerd is en dat het nooit wat met Wilders wordt, maar ondertussen is de PVV de tweede partij van het land en gaat ze volgend jaar ook van zich doen spreken bij de gemeenteraadsverkiezingen. Het 'populisme' en de PVV zijn al tien keer doodverklaart, maar steeds weer blijkt dat links zich daar danig in vergist. Dat zal nu niet anders zijn.
Want, vergis je niet, de toekomst is aan patriotten, aan rechtsliberalen, en aan mensen die begrijpen dat trots op de eigen cultuur en geschiedenis geen zonde is, maar een deugd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten