Half miljoen Syriërs zijn terug gegaan naar huis: opvang in de regio wérkt!

Geen categoriejul 02 2017, 20:00
Dat is nog eens goed nieuws.
Politiekcorrect links zal het niet willen geloven, maar een half miljoen Syriërs die de laatste jaren gevlucht waren voor het oorlogsgeweld in hun land zijn de afgelopen maanden teruggekeerd naar huis. Ja, echt waar. De NOS bericht het namelijk. Op zich is dat al genoeg bewijs, maar daar komt nog eens bij dat deze cijfers verzameld zijn door de VN. Als er twee betrouwbare organisaties zijn...
Nou ja, oké, misschien dat niet helemaal, maar de NOS en de VN zouden het aantal teruggekeerde vluchtelingen eerder onderschatten dan overschatten; beide organisaties zijn immers voor onbeperkte migratie van Afrikanen en Arabieren naar het Westen.
half miljoen syriers terug naar huis
Midden-Oosten commentator Harald Doornbos legt uit wat dit allemaal betekent:
Screen Shot 2017-07-02 at 20.36.08
Screen Shot 2017-07-02 at 20.36.24
Zo, die kunnen de opengrenzen-liefhebbers in hun zak steken. Wil je vluchtelingen écht helpen, vang ze dan op in de eigen regio. Daar voelen ze zich thuis én het maakt het veel gemakkelijker voor ze om na verloop van tijd terug te keren naar huis zodat ze geen vluchtelingen meer zijn. Als je ze massaal naar Europa en Amerika haalt kun je er daarentegen zeker van zijn dat ze nooit meer teruggaan, nee, ook niet als het weer veilig is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten