Heerlijk: Kuzu vindt dat hij vakantie meer dan verdiend heeft en laat Nederland voor wat het is

Geen categoriejul 08 2017, 9:00
Hoera Nederland: je bent eventjes een hele zomer lang verlost van de politicus die ongetwijfeld het meeste bijdraagt aan dit land - nou ja, aan haar teloorgang.
Het was vrijdag weer de traditionele recesbarbecue bij de Tweede Kamer. Dat betekent dat men zich daar nog één laatste keer volvreet - deze keer letterlijk - op kosten van de belastingbetaler en daarna van precies dezelfde centjes even de hele zomer spoorloos is. Goed, sommige politici hebben dat natuurlijk meer dan verdiend: rechtse durfpolitici als Thierry Baudet hebben eigenlijk geen dag stilgestaan sinds de verkiezingscampagne begin dit jaar begon. Wat mij betreft mag hij het er dan ook gerust eventjes van nemen ergens op een zonovergoten strand!
Wie ik dat ook meer dan gun zijn de mensen achter DENK, maar dan om iets andere redenen. Opperhoofd Tunahan Kuzu sprak tijdens de schranspartij zowaar met een PowNews-verslaggeefster die eventjes mocht raden wat dit jaar de vakantiebestemming van de racismeroeper zou worden. Origineel en chauvinistisch - wanneer het om 'zijn andere nationaliteit' gaat dan - als de man is, liet die bestemming zich natuurlijk wel raden:
Ja, deze man beweert dan wel vaak dat hij van dit land houdt, maar als puntje bij paaltje komt spendeert hij liever elke minuut aan de andere kant van de Bosporus. Dat betekent echter wel dat Nederland het een paar weekjes, of zelfs maanden, zal moeten doen zonder hem: onze parlementariërs worden pas op 4 september terug verwacht in hun comfortabele Kamerzetels. Als het aan de uiterst bescheiden DENK-bobo ligt, heeft zijn fractie die vakantie ook wel echt verdiend - over wereldvreemd gesproken! En hoe jammer is dat nou: de hele zomer geen Kuzu die Wilders belachelijk probeert te maken - en daar roemloos in faalt - roept dat dit land één grote racistische kliek is, en natuurlijk niet te vergeten de erbarmelijk slechtse vlogs van de Nederturkse politicus. Wat zullen we hem missen!
Ik zou dus zeggen: iyi yolculuklar - goede reis! - Kuzu, en schroom er vooral niet voor nog een paar maandjes aan je vakantie toe te voegen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten