Held! Geert Wilders springt in de bres voor door Marokkanen bespuugde briefschrijver

Geen categoriejul 08 2017, 21:00
Vaak wordt Geert Wilders verweten 'racistisch' te zijn en vreemdelingenhaat of xenofobie te verkondigen. Dat doet hij niet. Wat hij wel doet? Opkomen voor de soevereiniteit van Nederland en de persoonlijke integriteit van de Nederlanders.
"Is dat nodig?", vragen veel mensen zich af. Vooral mensen in linkse kringen zullen deze vraag stellen. En dat is niet gek ook. Al jaren wordt ons door de linkse staatsomroep een vertekend beeld van integratie voorgeschoteld. De grootste kranten berichten eenzijdig en vermijden de afkomst van daders het liefst zo lang mogelijk. De integratie, voor zover je daar van kan spreken, is uitgedraaid op een grote flop. Een miskleun. En het is bijna te laat. De juiste aanpak had veertig jaar geleden al moeten beginnen!
Een ongemakkelijke waarheid. Oke, dat kan. Maar het is wel de waarheid: de agressie, het zinloze geweld en de minachting voor de Nederlandse cultuur en de Nederlanders komt maar al te vaak uit Marokkaanse hoek. Wat daar de oorzaak van is? Daarover kan uren en dagen gedebatteerd worden. Het is niet onze prioriteit om te achterhalen waar al die rottigheid vandaan komt. We zitten met de gebakken peren. Nu! Dus moeten we ons als Nederlanders richten op de problemen waar we nu mee te maken hebben.
En om aan voorbeelden bij bovengenoemde problemen te komen hoef je in Nederland nooit erg lang te zoeken. Ze komen vanzelf bovendrijven. Neem nu dit briefje van een onbekende briefschrijver. Geert Wilders twitterde vanmiddag dit bericht:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/883660555151691777
Mijn maag draait om als ik het briefje lees. Iedere keer opnieuw. En ik lees het nu voor de vierde keer. Het staat er echt: 'zonder aanleiding'. Volledig zinloos dus. Hoewel dat woord de lading in mijn optiek maar half dekt. Er is altijd een 'zin' of 'reden' voor geweld. In dit geval dus het feit dat onze bespuugde landgenoten zijn wie ze zijn. Meer niet. Ze zeiden niets, ze deden niet. Ze waren alleen zichzelf. En dat brengt me bij maar één mogelijke conclusie: de Marokkanen in kwestie laten zien dat ze Nederlanders en hun cultuur minachten en haten, vanuit hun tenen.
Geert heeft gelijk. Altijd gehad ook. We moeten ons land terugveroveren. Het is al laat, het wordt donker.
Het is 2 voor 12.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten