Het linkse gajes kan wel ophouden met janken om Hanina Ajarai's haatcolumn

Geen categoriejul 23 2017, 15:00
Heel Nederland, jawel zelfs links, is witheet van woede. AD-columniste Hanina Ajarai heeft namelijk een column geschreven waarin ze duidelijk maakt dat ze totaal geen verdriet kan voelen om de 298 doden van vlucht MH17. Het zal haar aan haar reet roesten wat die mensen overkomen is. Ze heeft er niets mee.
Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal en volg ons hier op Instagram.
Gek genoeg, schrijft ze, heeft ze wél tranen met tuiten gehuild over het trieste lot van Nouri. Met hem kan ze dus wél sympathiseren.
Natuurlijk mogen we het niet benoemen, maar iedereen weet waarom ze dit onderscheid maakt. Nouri is, net als zij, een islamitische allochtoon. En dáár gaat het haar om. Mevrouw voelt geen band met Nederland of met blanke, niet-islamitische Nederlanders. Nee, ze heeft alleen gevoelens voor geloofsgenoten — en dan helemaal als ze ook nog eens Marokkaans zijn.
Nou is het logisch dat wij van rechts boos reageren op dit soort ongein, maar waarom reageert links ook ‘geschokt’ en ‘verontrust’? Het linkse gajes heeft dit soort gevoelens de afgelopen decennia juist aangewakkerd. En iedereen die er iets van zei werd weggezet als een vieze vuile racist en neo-nazi.
Jarenlang moesten we aanhoren dat we ‘respect’ moesten hebben voor mensen die weliswaar in Nederland woonden, maar verder niets met ons land of ons volk hadden. Geen ander land ter wereld accepteert dat, maar wij moesten er trots op zijn dat we onze nationale identiteit en ons patriotisme hadden afgeschaft.
Het is daarom nogal wiedes dat zo’n Hanina Ajarai geen verdriet kan voelen om weet-ik-hoeveel Nederlandse (vooral autochtone) doden. Ze is het product van linkse indoctrinatie. Als links ook maar een beetje naar rechts had geluisterd vanaf de jaren 70 dan woonden mensen als zij niet eens in Nederland, en als dat wél zo was, dan waren ze trots geweest op hun Nederlandse identiteit.
Hanina Ajarai wordt terecht uitgekotst door het hele land, maar dat moet niet alleen voor haar gelden, maar voor de hele politiekcorrecte kliek die ons land al jaren kapot maakt. Dan kunnen ze nu wel krokodillentranen janken omdat ze het zogenaamd ‘heel erg vinden,’ maar daar kijkt iedereen doorheen.
Oh ja, en wat die redactieraad van het AD betreft: die kunnen ook wel opzouten. Je hoeft alleen maar naar deze vrouw te kijken en een paar minuten naar haar te luisteren om te weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Het feit dat het AD haar heeft aangenomen bewijst dat die krant lak heeft aan Nederland, onze cultuur, en, jawel, aan onze doden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten