Knettergekke SP: 'Het Westen heeft aanslagen aan zichzelf te danken'

Geen categoriejul 07 2017, 10:00
"Door de oorlog tegen het terrorisme is de wereld niet veiliger geworden," aldus de doorgeslagen Sadet Karabulut.
Wil je het ultieme bewijs zien dat de SP een club van, voor en door knettergekke, doorgeslagen marxistische, politiekcorrecte wegkijkers is? Nou, zoek niet verder dan dit artikel in De Telegraaf:
Screen Shot 2017-07-07 at 10.35.00
Die "Karabulut" die hier genoemd wordt is Sadet Karabulut, Tweede Kamerlid voor de SP. Eerder kondigde zij heel trots aan op de website van haar partij dat ze bij de ANITFA/Marxistische demonstratie in Hamburg zou zijn om daar te demonstreren tegen Donald Trump en het kapitalisme.
Jawel, een Nederlandse parlementariër doet dus lekker mee met een demonstratie die vooral in het nieuws is gekomen omdat haar collega-straatterroristen agenten het ziekenhuis in hebben geschopt en auto's massaal in de fik hebben gestoken. En deze gek weet ons te vertellen dat we terroristische aanslagen helemaal aan onszelf te danken hebben. Hadden we terroristen de oorlog maar niet moeten verklaren! Ofzo.
Hoe gestoord ben je dan? De oorlog tegen het terrorisme is het antwoord op terrorisme, niet andersom. Karabulut mag dan aan geheugenverlies lijden, maar de rest van Nederland herinnert zich maar al te goed dat de wereld op 11 september 2001 opeens op zijn kop stond omdat een stel islamistische extremisten vliegtuigen in het World Trade Center in New York vlogen. Die vreselijke aanslag was het begin van de oorlog tegen het terrorisme; een oorlog die wij -- het Westen -- uit zelfverdediging voeren tegen doorgeslagen radicale gekken.
Of Karabulut is dat vergeten óf ze heeft als rechtgeaard communist zo'n hekel aan alles waar het Westen voor staat dat het haar geen zak uitmaakt.
Het is dan ook geheel terecht dat Geert Wilders flink heeft uitgehaald naar Karabulut en haar evenzo gestoorde partij:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/883226157990260736
Dat is nog eens een understatement van formaat. De weg kwijt? Ze zijn zo gestoord bij de SP dat ze niet eens weten dat er een weg is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten