Lees Martin Bosma's eerste boek, de schijn-élite van de valse munters, deze zomer gratis en voor niets

Geen categoriejul 09 2017, 16:00
In dit boek legt Martin Bosma zijn politieke visie uit -- en dus die van Geert Wilders, zijn partijleider.
In De Schijn-élite van de valse munters legt PVV-Kamerlid en strateeg Martin Bosma niet alleen uit wat het gedachtegoed van de partij is, maar kijkt hij ook naar de eerste jaren van zijn politieke carriere; dat zijn de jaren waarin Pim Fortuyn en Theo van Gogh vermoord werden, en waarin Wilders zich afscheidde van de VVD en zélf een grote, invloedrijke partij opzette, de PVV.
Bosma legt uit dat de samenleving de afgelopen tientallen jaren grondig veranderd is, wat eerst en vooral komt door invoering van 'de multiculturele samenleving.' De gemiddelde kiezer had en heeft daar helemaal niets mee, maar de elite heeft dit Grote Plan toch doorgedrukt.
De reden? Volgens Bosma is het allemaal te wijten aan de geest van mei 1968. De elites kregen toen een klap van de mallemolen. Daar zijn ze nog steeds niet van hersteld. Sterker nog, als je daar iets van zegt word jij verketterd en zelfs kapotgemaakt.
Deze zomer hebben we allemaal veel tijd om dit soort boeken te lezen -- alleen kopen de meeste mensen zo'n boek niet zo snel. Lekker wat fictie weglezen is leuk, maar een serieus boek? Oef. Daar word je alleen maar moe van.
Nou, goed nieuws: je kunt het nu proberen zonder dat je daar geld voor hoeft neer te leggen. GeenStijl heeft de pdf van dit boek namelijk gratis en voor niets online gezet, en ja, Bosma vindt dat prima:
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/883947220420243456
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten