Nederlandse haatturk Sait Cinar kan moeilijk vervolgd worden en kan doen wat die wil

Geen categoriejul 27 2017, 22:00
Weten jullie niet meer wie Sait Cinar is? Dat is die vent die Nederlanders uitscheldt en bedreigt met de dood. Hij ziet zichzelf ook nog eens als de Osama Bin Laden voor Nederland. Sterker nog hij zegt dat die zich voorbereidt op een aanslag:
https://www.youtube.com/watch?v=eZRJDG0JtOY
Kunnen we er iets tegen doen? Nou, dat dan weer net niet. Een jurist heeft aangegeven dat het moeilijk is om hem te pakken te krijgen, aangezien hij nu niet in Nederland is. Nee natuurlijk is die vent nu niet in Nederland, hij praat openlijk over een aanslag op Nederlanders. Die is natuurlijk ergens in Turkije.
Met Turkije hebben we geen uitleveringsverdrag en daarnaast is het met de huidige politieke spanningen tussen Nederland en Turkije nog maar de vraag of zo iemand überhaupt uitgeleverd zou worden. Enfin, Cinar zegt dat hij ons één voor één te pakken gaat krijgen op het moment dat de president het woord geeft. Hij refereert hier natuurlijk naar Erdogan, laat dat duidelijk zijn.
Deze vent zorgt al jarenlang voor problemen, zoals alle antwoorden bij rij-examens geven bij zijn bedrijf 'altijdgeslaagd.nl'. Ook is hij bekend van het bedreigen van Geert Wilders en onbehoorlijk agressief gedrag. Belastingfraude is hem trouwens ook niet vreemd. Het is dan beschamend dat wij niets aan deze vent kunnen doen. Alleen als hij weer terugkomt, dan kunnen we collectief aangifte doen tegen 'belediging' of 'bedreiging'.
Deze vent hoort achter slot en grendel, hij komt pas in Nederland als hij een plan klaar heeft om mensen uit te moorden. Daarna vragen we ons weer af 'hoe het in vredesnaam heeft kunnen gebeuren'. Vermijd dat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten