Nigel Farage: linkse media doen alsof iedereen die een keer wodka drinkt direct bevriend is met Poetin

Geen categoriejul 14 2017, 17:15
De Britse politicus Nigel Farage is helemaal klaar met de hysterische houding van linkse media tegenover Rusland. Hij serveert het anti-Russische complotdenken keihard af zoals alleen hij dat kan.
De hysterie van links tegenover Rusland neemt schrikbarende vormen aan. Natuurlijk is Poetin geen lieverdje, maar linkse media doen bijna alsof de Russische president verantwoordelijk is voor alle ellende in de wereld. Alles wordt in de schoenen van Rusland geschoven, ook als daar geen enkel bewijs voor is. Zo voeren Amerikaanse media een ware campagne tegen de regering van Donald Trump door te claimen dat zijn bewindslieden geheim contact hadden met Russische inlichtingendiensten. Er was geen greintje bewijs, maar toch werd de verkiezing van Donald Trump afgeschilderd als een Russisch complot.
Nigel Farage is helemaal klaar met die paranoïde complotdenkers, liet hij merken bij de BBC.
"De linkse media doen je geloven dat iedereen die een keer een glas Russische wodka heeft gedronken, automatisch maatjes is met Poetin. Wat een grap."
Farage deed zijn rake uitspraak naar aanleiding van de ophef die deze week ontstond naar aanleiding van het contact dat Donald Trump junior zou hebben gehad met een Russische advocate. Zij zou informatie hebben gehad om de campagne van Trump senior een duwtje in de rug te geven. Trump junior onthulde deze week zelf e-mails waarin hij enthousiast reageert op het voorstel van de Russen om informatie te delen.
Dat is natuurlijk niet chic: een buitenlandse regering hoort geen invloed uit te oefenen op de Amerikaanse verkiezingen, en als zoon van Trump dien je daar al helemaal niet aan mee te werken. Het is dan ook geen wonder dat de linkse media direct bovenop het nieuws doken: eindelijk hadden ze echt iets waarmee ze Trump konden saboteren! Dat het volstrekt onduidelijk is of Donald junior daadwerkelijk belastende informatie over Hillary Clinton heeft gekregen van de Russen, maakt kennelijk niets uit.
Gelukkig is complotdenken van links zó hysterisch dat steeds minder mensen hier intrappen. Steeds meer mensen zijn klaar met de linkse media en klaar met de gevestigde linkse partijen. Krijgen we dan eindelijk positieve verandering?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten