Rappende jihadist Marouane B. heeft nieuw nummer: 'Ik kom stiekem naar Nederland en snijd mensen het hoofd af'

Geen categoriejul 26 2017, 10:00
Wat zijn het toch gezellige mensen he, die jihadistische psychopaten.
De Arnhemse jihadist Marouane B. is niet alleen een radicaal-islamistische gek, maar ook nog eens een rapper. Hij heeft die twee kanten van zijn gespleten persoonlijkheid nu gecombineerd door een jihadrap te maken. Daarin dreigt hij in het geheim naar Nederland te komen en daar mensen vervolgens te onthoofden. Omdat het kan.
Marouane B. is één van de tien polderjihadisten die het OM bij verstek veroordeeld wil krijgen vanwege hun lidmaatschap van een terroristische organisatie. Hoewel het NRC wil dat dit soort types met open armen ontvangen worden als ze terugkeren naar ons land bewijst Marouanes rap dat dit een enorme fout is.
Eerder gaf De Telegraaf Marouane B. alle ruimte om net te doen alsof hij een onschuldige lieverd was die per ongeluk verdwaald was in Syrië. Zo liet hij onder meer opschrijven dat hij "nog geen kip kon slachten." De Telegraaf tekende dat zonder probleem op. Maar nu zingt meneer:

"Fok je met mij, zal ik je hoofd eraf slachten. Ik kom onverwacht als een fokking inbraak. We komen binnenvallen, het is een snelkraak. Je ziet me niet, als een geest in het donker."

De rechtszaak tegen Marouane is aangehouden omdat hij eerder liet weten terug te komen. Nou, op Facebook zegt hij nu zelf dat hij zich bedacht heeft. Volgens hem hebben "de moeders van Syrië" hem namelijk nodig. Aan De Telegraaf -- blijkbaar zijn favoriete krant -- legt hij uit:

"Binnenkort zal ik deelnemen aan een groot offensief. Mijn commandant heeft me toestemming gegeven, om daarna voor onbepaalde tijd op verlof te gaan naar Nederland, zodat ik mijn familie kan zien en mijn proces kan bijwonen. Er bestaat een grote kans dat ik zal sterven als een martelaar."

En die rap? Dat is volgens hem "een grap."
Je strijdt voor een radicaal-islamistische terreurorganisatie die talloze mensen vermoord heeft, maar dat soort uitspraken zijn 'een grap'? Túúrlijk jongen.
Als de Nederlandse overheid ook maar een beetje ballen had zouden een paar commando's naar Syrië gestuurd worden met de opdracht om deze Marouane B. naar het hiernamaals te helpen. Deze gek mag nooit -- nooit, nooit! -- terugkeren naar Nederland. Het maakt me niet uit wat er gedaan moet worden om hem uit te schakelen; doe het!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten