Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekende ook massale import van besmettelijke ziektes

African_refugees_in_Israel_3
Foto: Asielzoekers uit Eritrea. Ter illustratie. Bron: Rudychaimg / Wikimedia Commons

De afgelopen jaren heeft Duitsland meer dan een miljoen asielzoekers uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika toegelaten. Dat is in de Duitse maatschappij op verschillende manieren zichtbaar, maar zeker ook in het ziektebeeld van het land.

Een verontrustend bericht van onze oosterburen. Het land heeft sinds de vluchtelingencrisis uitbrak zo’n twee jaar geleden inmiddels meer dan een miljoen asielzoekers opgevangen. Die hebben niet alleen oorlogstrauma’s of dromen over rijkdom meegenomen, maar in sommige gevallen ook zeer agressieve en besmettelijke ziektes. Vooral tuberculosis-infecties zijn de afgelopen jaren veel vaker voorgekomen, zoals met deze man uit Yemen:

“A failed asylum seeker from Yemen who was given sanctuary at a church in northern Germany to prevent him from being deported has potentially infected more than 50 German children with a highly contagious strain of tuberculosis.

The man, who was sheltered at a church in Bünsdorf between January and May 2017, was in frequent contact with the children, some as young as three, who were attending a day care center at the facility. He was admitted to a hospital in Rendsburg in June and subsequently diagnosed with tuberculosis — a disease which only recently has reentered the German consciousness.

Local health authorities say that in addition to the children, parents and teachers as well as parishioners are also being tested for the disease, which can develop months or even years after exposure. It remains unclear if the man received the required medical exams when he first arrived in Germany, or if he is one of the hundreds of thousands of migrants who have slipped through the cracks.”

Aldus Gatestone Institute.

Maar het is niet alleen tuberculosis (tbc), maar ook ziektes als waterpokken, syfilis, HIV, cholera en tyfus. Voor hepatitis B geldt zelfs dat de afgelopen drie jaar een toename van maar liefst 300% in het aantal infecties heeft plaatsgevonden. Onder de geïmporteerde ziektes ook ziektes waarvan Duitsland achtte ze reeds te hebben uitgeroeid, zoals schurft. Duitse Dokters waarschuwen er nu voor dat deze ziektes snel en correct geïdentificeerd moeten worden in ziekenhuizen, maar geven ook toe dat dit lastig kan zijn.

Wat dit voor de Nederlandse situatie betekent, is niet helder. Het lijkt statistisch gezien onmogelijk dat alle ongevaccineerde migranten naar Duitsland zouden zijn gegaan, terwijl de gevaccineerde asielzoekers dan in Nederland zouden zijn neergestreken. Kortom: hoe ziet de situatie er in Nederland uit? De SGP-fractie in het Europees Parlement begint zich dingen af te vragen, maar de Tweede Kamer lijkt nog niet echt wakker te zijn.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

29 reacties

 1.   

  Dezelfde gevaarlijke gekken van D66 cs die zich zo vreselijk druk maken over vacccinatie-weigering in de biblebelt, willen deze problematiek (die veel gevaarlijker is voor ons volk!) het liefst onder de bekende pet houden!

  1.   

   Stomme nederiglanders ,die het nog steeds ”vreemdelingen hulp” blijven noemen,terwijl het een ivasie is van barbaren uit de middeleeuwen.

 2.   

  Parasieten zijn overbrengers van de meest gevaarlijke ziektes.
  Uitroeien die beesten !

 3.   

  En dan vind de politieke elite van de EU het gek dat de Oost Europese landen hun grenzen gesloten houden voor de (illegale) massa immigratie. Deze landen beschermen juist hun bevolking; iets wat onze politici kennelijk niet meer doen.

  Merkel heeft met haar “open grenzen” beleid en haar uitnodiging aan de asielzoekers om massaal naar Duitsland te komen veel ellende naar Europa gehaald. En toch word ze door de (pro-immigratie) media bejubeld als een heldin.

  Naarmate de tijd verstrijkt zal het steeds duidelijker worden hoe negatief die “open grenzen” beleid zal uitpakken…………maar dan is het al veel te laat en kan het niet meer teruggedraaid worden.

 4.   

  Oh vreselijk die waterpokken en een SGP wier achterban zich niet laat vaccineren.
  Angstaanjagend..

  1.   

   het huistuig is ook al wakker zie ik

   1.   

    swetsnek heeft veel zelfkennis.

    1.   

     yep en vooral veel kennis van klaplopers die niks anders te doen hebben dan de gehele dag lopen zeiken en dan er achter komen dat zelf HE-LE_MAAL geen zelfkennis hebben .

  2.   

   Hebben ze al veel aanslagen op andersgelovigen, ongelovigen en afvalligen gepleegd?

 5.   

  Europa veranderd langzaam in een achterlijke zieke continent waar islam geloof domineert, scheiding tussen kerk en staat langzaam aan het verdwijnen is en gevaar op aanslagen op elke hoek loert. Een soort van moderne middeleeuwen. Met dank aan Berlijn en Brussel.

  1.   

   @ Ni28.
   Volgens mij is Europa al een achterlijk, ziek continent, waar zuipers (Korsakov Juncker), leugenaars (Pinokkio Rutte), graaiers (Timmermans, van Baalen), oplichters (Henri Keizer VVD) en zelfbenoemde “elite” de scepter zwaaien.
   Echter…….ééns zal de ommekeer komen, goed- of kwaadschiks.

  2.   

   Er zijn ook nog wat anderen actief
   https://www.youtube.com/watch?v=-vC2bDfQlrM

 6.   

  Ik zag dat A7 reeds geïnfecteerd is door zo’n gevaarlijke “parasieten-ziekte” !
  Gevaarlijke figuur, die A7, vertoont sterk asociale trekjes omdat hij het kennelijk voor lief neemt dat hij/zij, de gevaarlijke “parasieten-ziektes” zal doorgeven aan échte Nederlanders. Lijkt mij een TROLL van de ergste soort.

  1.   

   Pas mij aan bij de huisstijl van DDS.

  2.   

   Waar haal je die onzin vandaan?

   1.   

    @ A7.
    Ik geef mijn bronnen nóóit prijs.
    Voor het overige werp ik alle verdachtmakingen verre van mij, ik kan er geen chocolade van maken en ik herken me er ook niet in.
    Ik ga een “platform” oprichten voor mensen die geïnfecteerd zijn door parasieten met ernstige ziektes maar die de ziektes “ontkennen”, dus voor de z.g. doodzieke wegkijkers, draaikonten en leugenaars.
    Voor de rest kunt u wat mij betreft : de boom in.

 7.   

  Één besmettelijke ziekte woekert al een tijd rond en dat is de islamifitus.
  Zeer besmettelijk vanwege de aanzuigende werking, haatimams en familieherenigingen.

  1.   

   @ poldi.
   Hoedt u tevens voor de eveneens zéér gevaarlijke én besmettelijke moslimotaria. Deze ziekte brengende parasiet is te herkennen aan z’n lange, tot op de grond afhangende vleugeltjes.

 8.   

  Is dat schokkend nieuws?
  Hier moet ik haast om lachen als het niet zo triest (bijna misdadig) zou zijn.
  Dat was op de vingers van één hand na te tellen dat dit zou gebeuren.

 9.   

  Ik denk dat de tijd is aangebroken om de schuldige politici eens in kaart
  te gaan brengen, zodat zij op zekere dag ter verantwoording kunnen worden
  geroepen. Ik zie een gezellig volkstribunaal voor me….

  1.   

   Ik zeg bij voorbaat SCHULDIG.

 10.   

  Bekijk deze video en weet meer.
  The Architects of Western Decline: A Study on the Frankfurt School and Cultural Marxism: https://youtu.be/eTmNWY0ZPfM

 11.   

  Dit is helemaal comform de westerse de-populatie

 12.   

  Het artikel hierboven moet niet met een korrel zout genomen worden, maar met een heel zoutvaatje:
  Want… het Gatestone instituut wordt beheerd door Nina Rosenwald, die dikke vriendjes is met en Horowitz en een zekere Wilders.
  Regelmatig betalen zij dure tickets en hotels aan Wilders zodat hij daar in een zaaltje met ultra conservatieven kan brallen.
  Regelmatig hebben zij de PVV van een opdrogende bankrekening gered.
  Kortom het is een heel knus klein Islam bashend wereldje.
  En natuurlijk pikt dds een graantje mee van deze beste mensen door met chocolade letters, waar de Telegraaf jaloers op is, dergelijke berichten te plaatsen.

  Maar nu het verhaal van en door echte deskundigen in de gezondheids zorg:
  “…Kinderen (vanaf 5 jaar oud) uit Syrië zijn over het algemeen goed gevaccineerd voordat de oorlog uitbrak. De GGD en JGZ proberen zo snel mogelijk de vaccinatiestatus van asielzoekers in kaart te brengen en vaccinaties zo nodig aan te vullen…”
  Zie verder:
  http://www.rivm.nl/Onderwerpen/A/Asielzoekers_en_infectieziekterisico/Informatie_voor_huisartsen_bij_opvang_asielzoekers

  1.   

   @Leiden
   Jammer dat je reactie niet de aandacht krijgt die ze verdient. Het zal voor de meesten wel te pijnlijk zijn om te zien hoe hiermee opnieuw een alternatief feit op de site van DDS wordt doorgeprikt.

  2.   

   Over het algemeen ging het ook om hoogopgeleide vluchtelingen. Een zegen voor de economie die ze op zou nemen. Intussen bleek het ‘ietsje’ anders te liggen. De vaccinatiestatus moet nog in kaart gebracht worden maar toch wordt er al een rooskleurige bewering gelanceerd…

   1.   

    @ sjun.
    Natúúrlijk zijn al die hoogopgeleide “vluchtelingen” en zegen voor de economie !
    De winkeliers in de plaatsen mét een AZC verkopen véél meer als eerder (er wordt trouwens ook véél meer gestolen !)
    De inkopen, gedaan door die parasieten, worden echter wél door óns, u én ik, betaald !!
    Vaccinatie’s ? Weten die gasten veel ?! Ze komen rechtstreeks uit de zandbak c.q. Rifgebergte hier naar toe, zónder vaccinatie, wat dacht u dan ? Dat er in ‘t Rifgebergte een Huisartsenpost zou zijn gehuisvest ??

 13.   

  ‘Italiaanse overheid houdt ebola uitbraak door migranten achter voor publiek’

  Spaanse minister van Veiligheid waarschuwde in 2014 dat ISIS ebola als wapen tegen Europa wilde gaan gebruiken

  Volgens berichten op onafhankelijke blogs en social media is in Italië ebola uitgebroken, veroorzaakt door de enorme aantallen Afrikaanse migranten die dagelijks door Europese hulpmensensmokkelorganisaties aan wal worden gebracht. De uitbraak onder minstens 40 mensen heeft korte tijd op enkele officiële nieuwssites gestaan, totdat deze even snel weer was verdwenen. Het ministerie van Volksgezondheid weigert vragen over een eventuele uitbraak te beantwoorden, waardoor de indruk bestaat dat het zorgwekkende nieuws opzettelijk wordt achtergehouden voor het grote publiek.

  De in 2014 in Senegal uitgebroken ziekte, waar 90% van de geïnfecteerden aan overlijdt, heeft grote aantallen slachtoffers gemaakt, en verspreidde zich ook naar omringende landen. Enige tijd nadat de uitbraak onder controle leek, laaide deze op sommige plaatsen toch weer op.

  Artsen op Lampedusa waarschuwden al in april voor ebola
  De eerste bericht dat ebola ook in Italië is gearriveerd, kwamen ruim 3 maanden geleden van artsen op het eiland Lampedusa. Zij plaatsten op een internet site een waarschuwing dat migranten het ebola virus mee naar Europa hebben genomen, en wat een uitbraak voor dramatische gevolgen voor ons werelddeel kan hebben.

  In Rome, Brussel en Berlijn wilde niemand ernaar luisteren. Sterker nog, de waarschuwing, waarin stond te lezen dat op het eiland steeds meer mensen worden besmet, werd op 16 april ‘om nationale veiligheidsredenen’ verwijderd. Het ministerie van Volksgezondheid weigerde wekenlang om op de berichten te reageren.

  Ebola in AZC Pisa, 40 migranten in quarantaine
  Vervolgens werd er ook in de Toscana alarm geslagen. Het nieuws over een uitbraak was te lezen op Vnews24, waarna het door blogs, sociale media en alternatieve nieuwssites werd overgenomen. In ook dit weer snel verwijderde artikel stond te lezen dat het AZC in Pisa is gesloten om een ebola uitbraak buiten de poorten te voorkomen. In het opvangcentrum zouden een behoorlijk aantal Afrikanen symptomen van het dodelijke virus vertonen.

  De wethouder Sociale Zaken van Pisa, Sandra Capuzzi, probeerde de ontstane onrust te sussen door te verklaren dat het AZC weliswaar in quarantaine was gezet, maar enkel omdat sommige migranten koorts hadden gekregen, en nog niet precies duidelijk was waar deze door werd veroorzaakt. Volgens Capuzzi kon dat ook een gewoon griepje zijn.

  Antonio Cerrai, president van het Rode Kruis in de beroemde stad, sloot zich bij haar aan en zei dat ‘wij alle symptomen zullen onderzoeken, en de mensen weer zullen genezen.’

  Toch konden zij de angst niet wegnemen. Zo’n 40 potentiële dragers van het ebola virus werden naar een afgesloten en zwaar bewaakte afdeling van het AZC verplaatst. Omdat er verder geen mededelingen meer werden gedaan, kreeg de Italiaanse bevolking de indruk dat de autoriteiten geen open kaart speelden, en het feit dat het wel degelijk om een ebola uitbraak ging probeerden achter te houden.

  Ministerie ‘klaar’ voor eventuele uitbraak
  Het ministerie van Volksgezondheid kwam uiteindelijk dan toch met het bericht dat de autoriteiten in Rome en Milaan ‘in het geval van een epidemie’ klaar staan om te handelen, en alle noodzakelijke maatregelen te nemen om het publiek te beschermen, mocht het inderdaad om ebola gaan.

  Even besmettelijk als gewone griep
  Het ebola virus, dat voor het eerst in 1976 in de Democratische Republiek Congo werd gesignaleerd, kan door zowel dieren als direct menselijk contact (speeksel, bloed, andere lichaamsvloeistoffen) worden overgedragen. Ten tijde van de grote uitbraak in West Afrika enkele jaren geleden waarschuwden diverse onafhankelijke wetenschappers dat het virus inmiddels ‘airborne’ is, en zich even eenvoudig als influenza kan verspreiden.

  Daarnaast erkenden zowel de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) en het gezaghebbende Amerikaanse CDC dat het virus ook door niezen en hoesten kan worden opgelopen. De eerste symptomen van ebola, zoals koorts, braken en diarree, lijken dan ook op een gewone griep.

  Ebola kan in Europa tot 2 maanden op harde oppervlakken overleven
  Het Britse Defense Science & Technology Laboratory ontdekte in 2010 dat het ebolavirus juist bij de vaak lagere temperaturen in Europa (rond 4 graden Celsius) wel 2 maanden lang op harde oppervlakken (glas, plastic, deurknoppen e.d.) kan overleven. Het WHO bevestigde ten tijde van de uitbraak in 2014 dat mensen inderdaad besmet kunnen worden door het aanraken van voorwerpen.

  Spaanse minister in 2014: ISIS wil ebola als wapen tegen Europa gebruiken
  In november van datzelfde jaar waarschuwde de Spaanse minister van Veiligheid, Francisco Martinez, dat ISIS ebola als wapen tegen de Europa wil gebruiken. Op diverse islamitische internetforums zou worden gediscussieerd over hoe de Europese bevolking het beste kan worden besmet.

  De meest eenvoudige methode: het sturen van zowel mogelijk reeds besmette mensen als zogenaamde ‘vluchtelingen’. Een andere optie is het mensen injecteren met besmet bloed of andere vloeistof.

  Resistente TBC in Duitsland
  Afgelopen vrijdag schreven we over een mogelijke uitbraak van TBC onder kinderen in Noord Duitsland, veroorzaakt door een illegale asielzoeker uit Jemen. Duitse artsen en chirurgen waarschuwen al enige jaren dat het binnenhalen van enorme aantallen migranten tevens de import van tal van ernstige besmettelijke ziektes betekent, wat een almaar groter risico oplevert voor de volksgezondheid.

 14.   

  En met de massaïmmigratie van de Muzelmannen komt er nog veel meer Islamitische gezelligheid naar Duitsland toe > genitale verminking oftewel meisjes-/vrouwenbesnijdenis.

  More girls at risk of genital mutilation in Germany – report

  BERLIN (Reuters) – The number of girls living in Germany who have had their genitals mutilated increased sharply in 2016 due to migrants arriving from countries where this is practiced, a spokeswoman for a women’s rights organization said Tuesday.
  https://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-germany-fgm-idUSKBN1A31ZT?il=0

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!