Schokkend: honderden extra arrestatiebevelen uitgevaardigd door strengere grenscontroles Duitsland

Geen categoriejul 10 2017, 18:00
Zo doe je dat dus.
Het is ongelooflijk, maar het blijkt dat strengere grenscontroles een land zowaar veiliger maken. Natuurlijk wist Jan met de Pet dat al lang, maar misschien dat dit toch als nieuws komt voor de boven-ons-gestelden in Den Haag die helemaal verliefd zijn op het opengrenzenideaal:

De strengere grenscontroles die de Duitse veiligheidsautoriteiten gelastten in de aanloop naar de G20 hebben een grote bijvangst opgeleverd. De Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) meldde maandag dat de actie, die op 12 juni begon, heeft geresulteerd in 673 arrestatiebevelen wegens strafbare feiten.

Zo zeg, wil iedereen die al jaren roept dat dit veruit de beste strategie is om misdaad en terrorisme bestrijden nu even zijn hand opsteken? Ah, iedereen? Nou ja.
Want ja, dat is het trieste hieraan. Iedereen met ook maar een beetje gezond verstand weet dat veilige grenzen in een veiliger land resulteren. De enigen die daar niet aan willen zijn de politiekcorrecte wegkijkers in Den Haag en Brussel die hun opengrenzenideaal belangrijker vinden dan ons welbevinden. Grenscontroles? Bah! Vuile racist! Hoe durf je!
Oh, kan iemand die arme hooligans, criminelen en straatterroristen even een kopje thee geven? Alvast bedankt!
Dat is hoe het politieke establishment rolt. En ondertussen doen ze net alsof ze onze veiligheid 'echt heel errug belangrijk!' vinden. Ja hoor. Ongetwijfeld. Alleen niet als jullie politiekcorrecte heilstaat ervoor moet wijken he?
Daarom dus: Kamervragen graag, FVD en PVV! Dit lijkt me nou eens een geweldige aanleiding om het debat over grenscontroles aan te zwengelen in Nederland. Doe er (electoraal) je voordeel mee en, wie weet, misschien slaag je er uiteindelijk in om Nederland nog een beetje veiliger te maken ook!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten