Belachelijk! Duits magazine zet Donald Trump neer als de nieuwe Hitler

Geen categorieaug 24 2017, 10:00
"Sein Kampf."
Als je je afvraagt hoe knettergek links aan het worden is, niet alleen in Amerika, maar ironisch genoeg ook in Europa, nou, zoek niet verder. Leidend Duits magazine Stern heeft deze cover namelijk gebruikt voor de nieuwe editie:
https://twitter.com/noreenahertz/status/900418384323629056
Je ziet hoe Trump, gewikkeld in een Amerikaanse vlag, de Hitlergroet brengt. Vervolgens staat daaronder vetgedrukt "Sein Kampf." Dat is natuurlijk gerelateerd aan Hitlers infame haatwerk Mein Kampf. En dan: "Neonazis, Ku-Klux-Klan, Rassismus; Wie Donald Trump den Hass in Amerika schürt." Trump wordt er dus van beschuldigd dat hij haat aanwakkert in Amerika. Hij doet bewust zaken met racisten, neonazi's en de KKK.
Deze demonisering van Trump begint onderhand echt angstaanjagende vormen aan te nemen. Het is niet Trump die haat aanwakkert, maar zijn tegenstanders van links. Zij gaan steeds verder. Zij hopen duidelijk dat 'iemand' ingrijpt. Zij doen net alsof de wereld vergaat als Trump ook maar een dag langer aan de macht blijft. Zij creëren dus een klimaat waarin er maar één gek hoeft door te draaien.
Natuurlijk is het volstrekt absurd om Trump ervan te beschuldigen een halve nazi te zijn. De favoriete dochter van de man is bekeerd tot het jodendom. Zijn schoonzoon is joods. En die schoonzoon heeft hij het Witte Huis in gehaald en vertrouwt hij volledig. Of wat vind je van deze foto van Trump bij de klaagmuur in Israël?
https://twitter.com/DeKritischeStem/status/900444360801755136
Denken onze Duitse 'vrienden' nou echt dat Hitler ooit zoiets zou doen of dat het eerlijk is om de Führer gelijk te stellen aan de nieuwe Amerikaanse president?
Natuurlijk niet. Maar daar gaat het helemaal niet om. Links is doodsbang voor Trump. Niet omdat hij zogenaamd een racist is, maar omdat hij een populist is die de verkiezingen won door veel traditioneel democraten-stemmende kiezers voor zich in te winnen. Ze zien hem dus als een bedreiging voor de hegemonie van hun Amerikaanse linkse bondgenoten. Daarom gebruiken ze elk wapen in hun arsenaal om hem te demoniseren.
Overigens kunnen ze in Duitsland maar beter ophouden met anderen nazi's noemen. Er is maar één land dat het nazisme heeft losgelaten op de wereld: Duitsland. En zelfs nu zien we dat het totalitaire instinct nog altijd deel uitmaakt van de Duitse cultuur, hoewel dat instinct op een andere manier geuit wordt. Iedereen die zich niet aan de nieuwe politieke correctheid houdt wordt stelselmatig kapotgemaakt in Duitsland. Het is echt weer een Stasi-land aan het worden. Of moeten we misschien zeggen: een Gestapo-land?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten