Daar gaan we weer! Mannelijke medewerker kinderopvang pleegt ontucht met 2 kinderen

Geen categorieaug 17 2017, 8:00
Dit gebeurt veel te vaak.
Tegenwoordig moeten we net doen alsof er geen genderverschillen zijn -- alsof mannelijkheid en vrouwelijkheid een uitvinding van de cultuur is, en niet biologisch bepaald -- maar gelukkig hebben wij van DDS daar al tijden lak aan. Daardoor kan ik namelijk gewoon zeggen wat ik vind, ja, ook van dit soort walgelijk nieuws:
https://twitter.com/Teletekst/status/897904338961432576
Dit is nou al de zoveelste keer dat een mannelijke medewerker van een creche zich schuldig maakt aan kindermisbruik. Maar nog steeds grijpt niemand in; er is niemand met de moed om te zeggen dat het eigenlijk toch een beetje vreemd is als mannen een 'carriere' nastreven waarin ze puur en alleen voor de kinderen van andere mensen zorgen. Ja, dat je als man voor je eigen kind zorgt is normaal. Maar dat je voor 'vreemde' kinderen wilt zorgdragen? Sorry, maar dat is echt atypisch en gaat in tegen het hele mannelijke instinct (om zichzelf voort te planten en de eigen genen te beschermen). Een man die het op zich neemt om voor de kinderen van een ander te zorgen, en daar 5 dagen per week, 8 uur per dag mee bezig wil zijn, is in mijn ogen gewoon verdacht.
Ik weet het, dat mag ik niet vinden. Nou, ik vind het tóch.
Het is voor kinderen van het grootste belang dat mannen een actieve rol in hun leven spelen. Maar dat moeten dan hun eigen vader, grootvaders, broers of ooms zijn. Andere mannen, die geen bloedband met het kind hebben, moeten wat mij betreft op een afstand gehouden worden.
Mijn baby (ze is nu 16 dagen oud) zou ik nooit toevertrouwen aan de 'zorgen' van een andere man -- een man die geen familieband met haar heeft. En als een man meldt dat hij maar wat graag voor d'r wil zorgen jaag ik hem mijn huis (of straat) uit. Noem me bevooroordeeld of ouderwets, maar zoiets zit me écht niet lekker.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten