Haatschrijver Willem Bosch: ‘Thierry Baudet en zijn vrienden geen haar beter dan neonazi’s in Charlottesville!’

willembosch
Foto: Willem Bosch bij Pauw. Bron: Screenshot VARA.

Wat doe je als je carrière in het slop geraakt is en je toch verlegen zit om aandacht? Simpel! Je neemt een willekeurig schokkend nieuwsbericht, en beticht dan Thierry Baudet van deelname eraan. Ditmaal: scenarioschrijver Willem Bosch en de extreem-rechtse rellen in het Amerikaanse Charlottesville.

DHDs8mVXcAAtEAC.jpg large

De wereld is nog aan het bijkomen van de schokkende taferelen uit het plaatsje Charlottesville in de Amerikaanse staat Virginia. Een grote extreem-rechtse rally liep daar volkomen uit de hand. Niet alleen durfden racisten zich openlijk te vertonen, Hitlergroeten en alles erop en eraan, maar rellen rondom de bijeenkomst kostten drie mensen ook het leven. Nu is er veel te doen rondom de ronduit slappe reactie van president Trump, maar als het aan sommigen ligt loopt er ook in ons land een schuldige rond op twee benen. En zijn naam is… Thierry Baudet.

Volgens scenarioschrijver Willem Bosch (‘bekend’ van o.a. Bellicher: Cel en Feuten) heeft de oprichter van het Forum voor Democratie alles te maken met de marcherende nazi’s in Charlottesville. Op Twitter uitte hij zijn ongenoegen: volgens het tv-figuur is Baudet immers “geen haar beter” met zijn “vijfduizend leden”. Niet alleen betekent dat Bosch niet kan tellen – het Forum voor Democratie telt volgens de laatste gegevens maar liefst 12.000 leden – maar daarnaast is het wel een heel goedkope vorm van karaktermoord.

Want laten we wel wezen: iemand met een Franse achternaam die zich in de Nederlandse politiek mengt, hoe groot is de kans dat die persoon een voorstander is van raciale puurheid? Iemand die de Nederlands-Surinaamse Yernaz Ramataursing op z’n kieslijst plaatste en wiens fractiegenoot in de Tweede Kamer het uitstekend kan vinden met de parlementariërs van het Marokkaans-Turkse DENK?

Ja, die Baudet die is vast een heimelijke nazi! Goed punt hoor, Willem Bosch! Jij hebt weer je 5 seconds of fame gehad met je mooie Godwin richting een democratisch gekozen politicus in Nederland. Fijn. En nu graag weer heel erg rap de vergetelheid in.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

42 reacties

 1.   

  Weer zo’n rooie tokkieproleet die loopt te DEMONISEREN. Echt om te kotsen, wat ben ik toch HELEMAAL klaar met dit soort types. Om die hersenloze randdebielen in Amerika te vergelijken met Baudet vind ik ronduit misdadig. Deze valse smeerlap zou moeten worden aangeklaagd. Echt verschrikkelijk, ik heb er gewoon geen woorden voor. Wat ben je dan harteloos, koud en vol haat, bijna psychopatisch, om zoiets voor de televisie te beweren over iemand die je verder helemaal niet kent. Dat zou gewoon niet mogen. Laat ik me er verder maar niet over opwinden, ik zou het er van aan m’n hart krijgen. Godverdomme.

  1.   

   @Ben Zine,
   Helemaal met je eens. Hier precies van het zelfde laken een pak. Het is helaas de onmacht die je voelt. Machteloosheid. Er word gewoon niks tegen ondernomen en deze proleten kunnen hun gif gewoon blijven spuien. En als je daar iets van wilt zeggen word je gelijk bestempeld en weggezet, als een rechts extremist, een xenofoob, een nazi en meer van dat soort. Dat is wat jou, mij en vele anderen zo boos maakt over dit soort randdebielen.

   1.   

    @Paaldanseres, groot gelijk.
    Ook ik voel een machteloze woede tegen dit linkse wangedrocht.
    Ben benieuwd naar de voorspelbare reacties van @Guus Geluk en @K.Dopper,

 2.   

  Willem Bosch oefent hier een staaltje van grenzeloze linkse irritante en provocatieve domheid. Strijd tegen deze domheid is onoverwinnelijk maar je mag hem niet staken. Ook hier op DDS.

 3.   

  Zal wel het vriendje van AFD zijn.

 4.   

  Ach gossie…. hebben ze weer een nieuwe linkse zuurpruim gevonden die zijn links riedeltje weer af en aan gaat afdraaien? Deze linkse zeurpiet past precies in het rijtje van de anne fleurtjes, sylvanaatje en de van muiswinkeltjes. Kunnen we deze man niet…. ach laat ook maar.

 5.   

  ” Nu is er veel te doen rondom de ronduit slappe reactie van president Trump”

  Trump heeft precies de aanpak gedaan; het geweld van beide kanten veroordeeld en opgeroepen tot eenheid.

  De kritiek kan beter gericht worden op de Gouverneur die weigert het extreem linkse geweld te veroordelen!

  Gov. McAuliffe in Charlottesville ‘No Place in America’ for Alt-Right, Refuses to Condemn AntiFa
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/08/12/gov-mcauliffe-in-charlottesville-no-place-in-america-for-alt-right-refuses-to-condemn-antifa/

  Het waren extreem linkse demonstranten die de demonstratie van extreem rechts kwamen verstoren en uit waren op geweld. Dus Trump heeft groot gelijk door beide kanten te veroordelen.

  Het zijn natuurlijk weer de media en de z.g “neverTrump” mensen die deze gelegenheid misbruiken om Trump aan te vallen en te demoniseren.

  Wat we nu zien in Charlottesville is het gevolg van vooral het 8 jaar Obama beleid waarbij z.g SJW en zwarte racisten zoals Black Lives Matters gelegitimeerd werden door Obama (ze werden zelfs op het Witte Huis uitgenodigd terwijl ze opriepen om blanke politie agenten dood te schieten) en iedereen gingen aanvallen die het met hun oneens waren. Maar daar zal je de media niet over horen want veel media zijn onderdeel van deze SJW.

  1.   

   @Titter,
   Iets met …Spijker, kop.
   +100

   1.   

    Oops… @Ritter… excuse moi.

 6.   

  Bosch heeft natuurlijk ongelijk, Boudoir is veel te beschaafd voor nazi rechts.

  Ik ga er ook van uit dat hij zijn afschuw zal uitspreken over dit rechtse tuig.

  1.   

   K.Dopper

   Dus het extreem linkse geweld keurt u goed?

   We hebben nog een aantal weken geleden kunnen zien bij de G20 wat voor geweld extreem links gebruikt om hun zin door te drijven.

   Het meeste geweld komt van vooral van links; vaak door de vingers gezien door de media.

   1.   

    Ik keur alle geweld af, ook van extreem-linkse idioten. Punt is evenwel dat hier geen sprake was van links geweld maar alleen van extreem-rechts geweld tegen een geweldloze demonstratie.

    1.   

     K.Dopper

     Het waren extreem linkse demonstranten die naar deze demonstratie kwamen om met geweld deze te verstoren.

     Als extreem links niet was gekomen was de demonstratie geweldloos en rustig verlopen.

     Het is niet extreem rechts die een halve stad afbrand als ze hun zin niet krijgen. Dat gedrag zien we wel bij links die gelijk auto’s in de brand steken en winkels plunderen.

     1.   

      Je kunt beter even naar de feiten kijken.

     2.   

      K.Dopper

      De feiten zijn dat extreem links zoals Antifa en de zwarte racistische beweging “Black Live Matter” speciaal naar Charlottesville waren gekomen om de demonstratie te verstoren.

      Hetzelfde zien we in Europa waar Antifa ook vaak met geweld demonstraties probeert te verstoren. En dat is dus helaas uit de hand gelopen.

      Dus Trump heeft groot gelijk door beide partijen te veroordelen.

      Obama heeft dan niet gedaan. Die heeft vaak geweigerd links geweld en zwart geweld van “Black Lives Matter” te veroordelen. Hij heeft ze zelfs op het Witte Huis uitgenodigd en daarmee gelegitimeerd.

     3.   

      Dat wil een Dopper niet horen. In zijn simplistische wereld is alles wat (extreem) links is goed en alles wat (extreem) rechts is fout. Aangezien links dus niets fout kan doen ligt de schuld geheel bij rechts. Als extreem rechts niet zou bestaan zouden Antifa en andere knokploegen helemaal niet naar Charlottesville gegaan zijn, DUS ligt de schuld bij extreem rechts. Alleen de suggestie dat beide fout zouden zijn is al zo fundamenteel tegen alle geborneerde trollenwetten, dat dit niet tot de mogelijkheden behoort. De Duitsers zeggen daar “Es kann nicht sein, was nicht darf sein.” Daarom kan Trump het ook nooit goed doen in linkse ogen, de linkse medaille heeft maar één kant.

     4.   

      Ik vind niet dat de schuld bij links of rechts ligt (dat zin slechts ideeën), ik meen dat de schuld bij de geweldplegers ligt. In dit geval waren dat extreem-rechtse nazi’s.

      Zo liggen de feiten.

     5.   

      @k.dopper Waarmee mijn post weer bewezen is. Meerdere malen is nu aangegeven dat linkse bewegingen met het geweld begonnen zijn. De schuld ligt bij de geweldplegers, helemaal mee eens. Maar “es kann nicht sein was nicht darf sein”, dus herhaalt Dopper zijn mantra: “het was extreem rechts, het was extreem rechts, het was extreem rechts, het was extreem rechts”. ogen dicht, handen op de oren: het was extreem rechts, het was extreem rechts, het was extreem rechts, het was extreem rechts.

      Nee, geef me dan maar een Trump, ik ben geen fan, maar hij geeft alle geweldplegers de schuld en zo hoor het ook. Dopper: het was extreem rechts, het was extreem rechts, het was extreem rechts, het was extreem rechts.

     6.   

      Mij is uit de verslagen van de gebeurtenissen in Charlottesville niet bekend dat er sprake was van geweld door ‘links’.

      Waar baseer e dit op?

 7.   

  Grappig. Nog nooit van die man gehoord. Blijkbaar nog meer linkse eikels dan ik ken…ha ha.

 8.   

  Scenarioschrijver die ook nog door de bomen het Bosch niet meer ziet,dat zegt al genoeg. En zo iemand een platform geven, dat zegt ook wat over de VARA. Constant sneren naar mensen wier meningen niet passen binnen het eigen verhaal.

 9.   

  Ik lees met plezier en reageer- af en toe – op artikelen in DDS.
  Het is fris om ook eens ander geluid te horen dan al dat indoctrinerende linkse gewauwel in Nederland.

  Een ding begrijp ik niet.
  Waarom geeft DDS aandacht aan totaal onbekende en ook onbetekenende figuren, waarvan de meerderheid van de Nederlander niet eens weten wie zij zijn, structureel aandacht ?
  De complete nitwit dat meisje Fleur is een voorbeeld. Ik schenk daar nooit aandacht aan.

  Nu komt DDS met een gemaakte onzin opmerking van een zekere meneer Willem Bosch. Niemand heeft ooit van die man gehoord. En gezien zijn uitlating heeft ook hij dringend hulp nodig.
  Negeer toch toch dit soort nihilistische nep- figuren svp.

 10.   

  Willem Bosch. Bellicher: Cel en Feuten

  Waar gaat dit over? Bekende Nederlander? om met Toon Hermans te spreken: “nooit van gehoord”

 11.   

  Ach die Willem Bosch, Als schrijver totaal mislukt en je moet toch wat in het leven? Dan maar onzin uitkramen in de linkse media. Geeft niks hoor Willem, aandacht is aandacht toch?
  Bereid je maar alvast voor op het feit dat FvD straks de grootste partij is in Nederland. Geen extreem linkse haatzaaier die hier iets aan veranderen kan. Sterkte Willem! Misschien heeft Popla wel een baantje voor je; gedichtjes schrijven op schijtpapier of zoiets?

 12.   

  HET GROTE GEVAAR VOOR DE WESTERSE SAMENLEVING IS NIET ALLEEN DE ISLAM.
  De islam is weliswaar een verderfelijke, achterlijke en gewelddadige ideologie, maar de volgers van de islam hebben in duizend jaar niets gepresteerd.
  Het enig waar moslims in uitblinken is vreemdelingenhaat, vrouwenhaat, Jodenhaat, christenhaat en zelfhaat.
  Het is een volkje dat achterlijk is en achterlijk blijft door het blind volgen van een ideologie.
  HET GROTE GEVAAR VOOR DE WESTERSE SAMENLEVING IS DE WESTERLING.
  Of liever gezegd een DEEL VAN DE WESTERLINGEN!
  Ik heb het dan met name over de slijmerige massa, die zich verenigd heeft in linkse partijen, de MSM en aanverwante groeperingen.
  Deze kruiperige, laffe en onbetrouwbare landgenoten fungeren als de collaborateurs van het islamisme.
  Angst, nee…doodsangst is hun drijfveer voor het verraad van alles waar vroeger de SDAP voor stond.
  Het ‘slavenkoor’ is dagelijks te horen en te zien bij de NPO, VARA en JOOP. Het NRC, De Volkskrant en TROUW dragen in het geschreven woord hun steentje bij.
  In het parlement en de gemeenteraden barst het van dit genderneutrale volk, dat geen enkele binding meer heeft met de stoere Nederlander van weleer.
  Zij maken de extremistische islam sterk door weg te kijken en te buigen voor geweld.
  Zij zijn het probleem, dat wij als Nederlanders snel moeten aanpakken.
  Zij zijn de bijl aan de wortels van de democratie en rechtsstaat.

  1.   

   Je hebt helemaal gelijk in deze. De kontenlikkers van de haatbaarden komen straks van een koude kermis thuis, daarvan ben ik overtuigd.

 13.   

  Wanneer je je verdiept in de Europese geschiedenis (volgens mij nu een verboden vak in het onderwijs) zie je dat veel steden niet vallen omdat ze geen tegenwicht konden bieden aan de barbaren voor de poort maar dat ze vielen vanwege verraad vanuit eigen gelederen.
  Elke samenleving heeft verraders gehad. Maar ik denk dat er nog nooit zoveel zijn geweest dan anno 2017.
  Moordende jihadisten worden omarmt en boodschappers die wijzen naar de Naakte keizers en de barbarij worden groepsgewijs gelynched door figuren die zichzelf moreel voortreffelijk achtten.
  Famkuh heeft zelfs een motie ingediend waar de islamisering van Europa wordt bepleit.
  Dat noemt het tuig dat in NL zich valselijk bedient met een predicaat als journalist; diversiteit, progressief en solidariteit.

  Willem Bosch is een vies mannetje
  Een heel vies mannetje
  Hij wil eerlijke mensen in verband brengen met Gaskamers, met Dachau, met Auschwitz.
  Maar in NL krijgen alleen hele vieze mannetjes zoals Willem Bosch air play bij ons o zo diverse Orwelliaanse Staatshaatdoofpotmedia.

  1.   

   Inderdaad de betreffende motie Halsema en kijk ook even wie het laten voortgaan van islamisering van harte ondersteunden: Dossier 32 417, Kabinetsformatie 2010 Nr. 36 d.d. 27.10.10 https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32417-36.html
   De hoogste tijd dat Jan Publiek verneemt wie hun kinderen naar onderwerping wnest te leiden.

 14.   

  Dopper zwijgt over Hamburg maar gooit zijn bek graag vol open over Charlottesville. Weerzinwekkende linkse haat druipt er vanaf.

  1.   

   Toen dit onderwerp aan de orde was heb ik het linkse geweld in Hamburg duidelijk veroordeeld.
   Je spreekt dus niet de waarheid.

   1.   

    Je moet geweld veroordelen door beide kanten te noemen en niet met nadruk op een kant zoals links doet.

 15.   

  Willem Bosch heeft de achternaam van de Turkse electronica die geboycot zou kunnen worden om Erdogan niet de pecunia te gunnen een oorlog te beginnen. Zijn voornaam deelt hij dan weer met Haagse Hutten. En nu maakt hij zichzelf publiek volkomen belachelijk. Een scenario van levenslang meewarige blikken waar hij maar verschijnt zal Willem Bosch zichzelf vast niet bedacht hebben.

  1.   

   De gemankeerde stalker Sjun doet ook weer een duit in het zakje.

   Wat is het toch een triest figuur.

   1.   

    Deze reactie bevat geen argumenten. Ook gaat de poster niet in op het draadonderwerp. Kennelijk is het sterker dan hemzelf. Gepast medelijden is daarom zijn deel. Gelukkig kan hij hier wat communicatieve ervaring komen op doen om voortaan slimmer te reageren. Eén gratis tip: Er hoeft niet altijd een digitaal geurspoortje uit.

  2.   

   sjun: “Een scenario van levenslang meewarige blikken waar hij maar verschijnt”

   Bovendien zal hij door toekomstige generaties – als iemand zijn naam dan nog kent – worden aangewezen als één van die vele postmodernen voor wie niets te dol was om de cultuursloop ongehinderd doorgang te doen vinden. Baudet vergelijken met een Hitler-aanhanger is ordinaire laster en Bosch wéét dat, maar hij weet ook dat hij ermee weg komt. En daar zit het werkelijke probleem.

 16.   

  13@ duidelijke voorbeeld van slechte onderbouwing. Links en rechts zijn slechts ideeën…. Politieke geweldplegers worden door ideeën gecreëerd of minstens gesterkt.

 17.   

  Iemand heeft een andere mening.
  Dat is in de optiek van een vies ventje als de ‘heer’ Bosch een doodzonde.
  De ‘heer’ bosch heeft ongetwijfeld ook geen enkele vriend of familielid die anders durft te denken.
  Want in de wereld van de ‘heer’ Bosch moet je je mond houden.
  Dit vieze heerschap misbruikt miljoenen doden om zijn eigen voortreffelijkheid aan te tonen.
  De NRC die op de mat viel toen Fortuyn lag leeg te bloeden.
  Helaas geloof ik niet maar mijn hemel wat hoop ik toch dat ik ongelijk heb en dat dit uiterst vies heerschap door een of ander Engeltje of Satannetje 1 uurtje in Dachau gedropt zou worden.
  Niks dodelijks, niks gaskamer zoals het lot van de miljoenen onschuldigen babies, kinderen, mannen, vrouwen, oma’s en opa’s
  Gewoon 1 uurtje
  Ergens in een hoek zitten
  Schamen wellicht

  Maar zou een viezerik als de ‘heer’ Bosch uberhaupt het vermogen hebben om te reflecteren ? Zich te schamen ? Zou hij ooit iemand in zijn robot-leven tegenkomen met een andere mening, een geliefde die net iets anders denkt, iemand die Anne Frank niet misbruikt om zichzelf op te pijpen ?

  Zie hem daar zitten
  De ‘heer’ Bosch
  Met een strakke vochtige pantalon
  Turend naar een in doodsangst verkerend kind dat in een gaskamer wordt geschopt

  De ‘heer’ Bosch.

 18.   

  31@ Ontkracht Sjun zijn verhaal i.p.v. hem te beledigen. Je bent toch van de onderbouwing?

  1.   

   De bijdrage van Sjun bevatte feit noch argument. Er valt dus niets te ontkrachten.

   1.   

    In geval dat u iets niet begrijpt is belediging op zijn plaats natuurlijk. Dat maakt u wat u bent.

 19.   

  Volgens mij kan je mensen maar het best om uitleg vragen. Na 160 tekens kan je alle kanten nog opdraaien. Duw een microfoon onder zijn neus en vraag om verdieping.

 20.   

  HE-LE-MAAL van het padje af.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!