Jacques Monasch een van de sprekers op evenement De Nederlandse Leeuw!

Geen categorieaug 11 2017, 10:00
Op 19 januari 2018 houdt Stichting De Nederlandse Leeuw haar eerste 'grassroots event' in Nederland.
De stichting is opgericht met als doel: het oplossen van grote maatschappelijke vraagstukken en problemen in de Nederlandse samenleving. Het eerste evenement vindt plaats in De Broodfabriek in Rijswijk op 19 januari 2018 en zal gaan over Immigratie en Integratie en de Nederlandse cultuur.
Vandaag maakt De Nederlandse Leeuw via Twitter bekend dat Jacques Monasch een van de sprekers zal zijn. Met een knipoog naar de partij van Monasch, waarmee hij meedeed aan de Tweede Kamerverkiezingen in maart:
https://twitter.com/NedLeeuw/status/895861593946202112
Monasch heeft zijn sporen verdiend in de politiek en zal ongetwijfeld een verfrissende inbreng hebben in het debat op 19 januari. Eerder deze week werd Dr. Jan van de Beek aangekondigd als spreker op het evenement. Van de Beek is wiskundige en antropoloog en beschikt over een enorme kennis over de economische gevolgen van migratie.
https://twitter.com/morgenwilikwel/status/895536035106574340
De eerste spreker die bekend werd gemaakt is de bekende Jordan B. Peterson uit Canada. Ook Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) is van de partij en de avond wordt geleid door twee hosts: politicus Kamran Ullah en psychiater Esther van Fenema.
Dat is inderdaad een heel interessante line-up, maar nog lang niet compleet! Volg De Nederlandse Leeuw via Facebook en Twitter. Vanaf september komt de website online en start ook de verkoop van tickets á €25 per stuk. Deze kans om zelf je stem te laten horen in een debat over de grote maatschappelijke thema's Immigratie en Integratie en de Nederlandse cultuur kun je niet voorbij laten gaan! De Dagelijkse Standaard is een van de partners van De Nederlandse Leeuw.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten