Kabinet gaat gewoon door met belastinggeld overmaken aan Palestijnen, ondanks mega-uitkeringen aan terroristen

Geen categorieaug 19 2017, 13:00
Ondanks het feit dat de Palestijnse Autoriteit weigert diens uitkeringen aan terroristen te staken, gaat Nederland gewoon door met het financieren van Ramallah. Als Nederland zou stoppen met betalen, dan wordt de "geloofwaardigheid van het Palestijnse bestuur ondermijnd." Want een regering die mensen een levenslange uitkering geeft wegens het vermoorden van joden is enorm geloofwaardig, natuurlijk...
Of de ChristenUnie iets kan doen op het moment dat ze in het kabinet belanden is nog onduidelijk, maar voor nu krijgt de Kamerfractie van Gert Jan Segers nul op rekest. Minister Koenders weigert om de Nederlandse subsidie aan de Palestijnse Autoriteit stop te zetten of te verlagen, ondanks dat de Palestijnen hun 'hulpgeld' mede te gebruiken om terroristen die Israëli's hebben vermoord van een uitkering te voorzien.
Dat schrijft het Reformatorisch Dagblad op basis van Kamervragen die minister Bert Koenders (PvdA) deze week beantwoord heeft:

"Het kabinet is niet van plan te korten op de steun aan de Palestijnse Autoriteit omdat die veroordeelde Palestijnse terroristen of hun nabestaanden laat betalen.

Dat zou er volgens het kabinet vrijdag in antwoord op Kamervragen van de CU alleen maar toe kunnen leiden dat de Palestijnen, „die toch al te kampen hebben met de gevolgen van de bezetting en de interne verdeeldheid van het Palestijns leiderschap, ook nog geconfronteerd worden met afnemende dienstverlening.”"

Het betalen van terroristen is één van de onderdelen van het Palestijnse beleid die letterlijk aanzet tot haat: wie wil er nu niet rijk worden voor het vermoorden van mensen die je toch al haat? Vandaar dat de christelijke partijen, de PVV en FVD al tijden afwillen van deze schandalige wijze van het omspringen met overheidsfondsen die voor een belangrijk deel oorspronkelijk uit Nederland afkomstig zijn.
En daar gaat Nederland dus dapper mee door. Of in ieder geval totdat er een andere minister van Buitenlandse Zaken komt, want Bert Koenders van de PvdA vindt het kennelijk wel dikke prima dat ons belastinggeld wordt ingezet voor het bezorgen van een zeer riant leven aan koelbloedige Palestijnse moordenaars.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten