TERREURDREIGING ROTTERDAM: man opgepakt nadat concert Allah-Las afgelast werd vanwege terrorisme

Geen categorieaug 24 2017, 8:00
Wat een mooie avond had moeten worden voor de Amerikaanse band en hun fans liep uit op een fiasco.
Gisteravond zou de Amerikaanse band Allah-Las Rotterdamse fans even laten horen hoe ze live klinken. Iedereen had er zin in. Dit zou een geweldig mooie avond worden.
Helaas is het 2017, wat betekent dat de terreurdreiging van islamistische extremisten nooit ver weg is. Ook nu niet. Er kwamen zulke serieuze meldingen binnen bij de politie dat de avond werd afgelast. Die informatie was afkomstig van de Spaanse politie. Geen wonder dus dat de Rotterdamse politie de info bijzonder serieus nam. De band, die al bezig waren, werden de Maassilo via een achteringang uitgebonjourd, waarna ze onder politiebegeleiding vertrokken.
De bandleden zeggen erg dankbaar te zijn dat de Rotterdamse politie kordaat heeft ingegrepen zodat er geen herhaling kon plaatsvinden van het Ariana Grande concert in het Verenigd Koninkrijk, waar een radicale moslim een vreselijk bloederige aanslag pleegde en tientallen onschuldige Grande-fans om zeep hielp.
"De bandleden zijn de politie van Rotterdam en andere verantwoordelijke autoriteiten erg dankbaar voor het op tijd signaleren van de terreurdreiging voordat er slachtoffers vielen. We kunnen verder geen commentaar geven. We kunnen geen details delen nu het onderzoek nog gaande is," aldus de band in een officiële verklaring.
Ondertussen is er in Brabant een 23-jarige man aangehouden in verband met deze terreurdreiging. Het is nog niet bekend hoe hij heet en of er een relatie is met de aanslagplegers van Barcelona, maar we weten allemaal natuurlijk al lang wat voor type deze vent is. Radicale moslims hebben sinds het begin van 2015 namelijk maar liefst 300 mensen vermoord in Europa, en duizenden anderen verwond. En links maar roepen "Charlottesville, Charlottesville." Pathetisch.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten