VIDEO: 200 Afrikaanse migranten bestormen grens bij Spaanse Ceuta en arriveren in Europa

Geen categorieaug 08 2017, 11:00
In een moment van zwakte en onoplettendheid bij de grens tussen Spanje en Marokko hebben 200 migranten de grens bestormd en zijn ze naar binnen gekomen. Het is de beroemde grensovergang bij de Spaanse enclave Ceuta.
Het migratiebeleid lijkt soms als een sketch van de Dikke en de Dunne, of Tom en Jerry. De onhandigheid is van het scherm af te lezen en als je sommige situaties hoort of ziet, dan zou je bijna heel hard willen lachen. Zo ook deze keer bij deze stormovergang van migranten. 200 migranten die natuurlijk goed willen integreren in het systeem en vooral niet komen voor de economische voordelen.
Het jammerlijke aan deze hele situatie, is dat het op een gegeven moment gemeengoed wordt dat het beleid omtrent migratie gewoon belabberd is. Het laat de hoop op een beter migratiebeleid steeds kleiner worden en het respect voor de autoriteiten verminderen. Waarom ziet men niet in dat dit soort beleid op de lange termijn gewoon gevaarlijk is?
Enfin, de migranten zelf waren natuurlijk heel erg blij. Alle mannen, ja het zijn alleen maar mannen, vierden hun overwinning en stormden over de straten. Zo zag het er nog niet zo lang geleden uit. Trek uw eigen conclusies er maar uit:
https://www.youtube.com/watch?v=zVw80GSeNNU
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten