Wilders is woedend na Barcelona: 'Kamer, kom terug van reces en doe wat aan de islamisering!'

Geen categorieaug 18 2017, 10:00
Officieel mogen Kamerleden nog tot begin september van hun stevige, twee maanden durende zomerreces genieten, maar als het aan Geert Wilders ligt hebben die mensen na Barcelona wel wat beters te doen: ons land beschermen.
Het is zomer, en dat betekent dat veel mensen erop uittrekken om de stress van het afgelopen jaar eventjes achter zich te laten ergens anders op deze wereld. Ook jihadisten en potentiële jihadisten maken in die periode graag reisjes: vooral geïmproviseerde cruises van Noord-Afrika richting Zuid-Europa blijken op de één of andere manier nogal populair. Gisteren konden we daar weer het resultaat van zien: minstens dertien doden en zo'n 100 gewonden. De meer dan terechte vraag hier is dan ook: hoe lang nog tot we hier eindelijk eens iets aan gaan doen?
Als het aan Geert Wilders ligt is dat moment aangebroken. Hij roept de Tweede Kamer, die in principe tot 4 september op reces is, om de vakantie te onderbreken en terug te komen naar het parlement om daar wat te doen tegen de islamisering die nu al zoveel doden op haar geweten zou hebben:
Aanleiding zijn natuurlijk wat Wilders de "islamitische terreuraanslagen" - ik houd het op de term "islamistische" - in Spanje noemt. Probleem is echter dat genoeg leden hem hierin moeten steuenen voordat zo'n onderbreking er ook echt komt. Hij roept hier zeer terecht op tot een plenaire vergadering over de aanslag - die zonder zijn oproep waarschijnlijk ook wel plaats zou vinden - maar verbindt dat, niet geheel verrassend, aan de eis eens wat te doen aan de islamisering van Nederland. Hoewel dat natuurlijk hét probleem van het hedendaagse Nederland is, zullen politiek correcte typetjes als Alexander Pechtold en Jesse Klaver wel uitkijken voordat ze zoiets steunen. Sterker nog: ik zie geen enkele fractievoorzitter dit steunen, puur en alleen omdat het Wilders is. Want ja, die racistische fascist gaan we natuurlijk niet zijn zin geven hè, zelfs als hij eens voor de volle 100% gelijk heeft.
En zo blijft het afwachten op een dergelijke aanslag in Nederland, met dank aan uw politici in Den Haag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten