Baudet beantwoordt linkse haat met rechtse liefde: brengt bloemetje aan bovenbuurvrouw na bekladdingsacties

baudetbloem
Foto: Thierry Baudet brengt een bloemetje aan zijn bovenbuurvrouw naar aanleiding van de overlast van enkele anarchistische tokkies.

Een prachtige paradox: gehaat door feministen, maar toch een gentleman. Ik heb het natuurlijk over Thierry Baudet, die vandaag z’n buurvrouw een bloemetje kwam brengen vanwege alle overlast die feministische anarchisten de afgelopen week tot twee keer toe hebben aangericht.

Het moment waarop menig overhit links typetje op gewacht heeft is dan eindelijk aangebroken: Thierry Baudet, de fractievoorzitter van Forum voor Democratie, biedt zijn excuses aan. Maar helaas kunnen ze niet alles hebben, want hij zegt geen sorry voor zijn boek, voor zijn uitlatingen, voor Theo Hiddema of voor enig vermeend gedrag dat op kwaadwillende wijze is uitgelegd als extreem-rechts.

2142655730

Nee, Thierry Baudet zegt sorry voor iets dat hij helemaal niet zelf gedaan heeft: de bekladdingen van zijn voordeur door anarchistisch tuig. Tot tweemaal toe hebben gekken zijn voordeur onder handen genomen en ranzige rommel door zijn brievenbus gegooid. Daar heeft Thierry Baudet natuurlijk veel last van, maar gezien hij in Amsterdam woont waar de bevolkingsdichtheid bijzonder hoog is natuurlijk ook zijn bovenbuurvrouw. Baudet zegt zelf tegen een stootje te kunnen, het voorval voornamelijk irritant te vinden voor haar. Zij heeft er ook namelijk ook niet om gevraagd om ineens boven één van de meestbesproken politici van het land te wonen.

En dus vond Baudet het vandaag tijd om haar in de watten te leggen, met een niet te zuinige bos bloemen:

“De voordeur van Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet is voor het tweede maal in een week besmeurd. Er is waarschijnlijk vloeistof onder zijn deur gespoten en op zijn deurmat terechtgekomen. De politie doet hier momenteel onderzoek naar. Om de consternatie wat te verzachten, bood Baudet zijn buurvrouw vandaag een bloemetje aan.”

Wat je verder ook moge vinden van Thierry Baudets politiek, partij of uitspraken: dit is natuurlijk een zeer sympathieke actie, waarmee hij het linkse gajes nog maar eens laat zien dat liefde altijd wint van haat. Een dubbel zo sterke boodschap, gezien het feit dat de socialistische terrerufreaks die hem aanvielen juist zeggen degenen te zijn die opkomen voor fatsoen, respect en medeleven. Zo’n actie als een bloemetje komen brengen moet deze types wel haast tot razernij drijven.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

95 reacties

 1.   

  Baudet heeft klasse en goede manieren. Dat kun je van die poep en kots types niet beweren, dat is meer het afvoerputje van de menselijke beschaving.

  1.   

   Het is maar hoe je het bekijkt. Dat Baudet zijn excuus aanbiedt aan zijn boven buurvrouw omdat ook zij ongewenst met dit soort geweld in aanraking komt daar is niets op tegen. Maar doe dat dan gewoon prive en probeer er dan geen politiek slaatje uit te slaan door met bloemetjes bij je voordeur te poseren. Dan had je pas echte klasse.

   1.   

    Kan het niet zijn dat hij er helemaal geen slaatje uit wou slaan.

    1.   

     @ DolleDries.
     Dát zou best eens kunnen !
     Maar zóver kan het linkse rapaille niet denken !

     1.   

      Ik ben niet links. Ik stem Wilders en niet Baudet. Maar we snappen we wel weer gelijk hoe ze denken. Kritiek uiten op Baudet is blijkbaar links. En Waarom stem ik Wilders en geen Baudet? Omdat Wilders niet alleen een betere oplossing biedt voor het grootste gevaar van de westerse samenleving sinds zijn bestaan namelijk de islam maar ook spreekt hij de taal van het volk zoals Fortuyn dat ook deed.

      Baudet weet voornamelijk semi intellectuelen aan te spreken. Figuren zoals ene Marc van Dam die gisteren nog even in de publiciteit kwam omdat hij een beetje een dictatortje wilde uithangen. Een figuur die conservatorium heeft gedaan en zo. En zich iets intelligenter voelt dan de gemiddelde Nederlander. Het zijn voornamelijk dat soort mensen die zich aangesproken voelen tot die partij. Studenten en semi intellectuelen. Mensen die weinig op hebben met de normale Hollander omdat ze vinden dat er toch wel een beetje boven staan.

      Dat is ook wel een beetje de uitstraling van Baudet. Uiteindelijk zal ook het Forum maar een elite partijtje blijken te zijn. Het is niet de stem van het volk. Want die werd verkondigd door Fortuyn en nu door niemand anders dan Wilders.

      En Baudet zou nooit en te nimmer in hun schoenen of schaduw kunnen staan. Ik stem niet op namaak partijen . Ik stem de real deal

   2.   

    Eigenlijk zeg jij, hij mag in het nieuws komen, maar liever niet op een positieve manier. Wat een idioterie verkondig jij hier nou.

    1.   

     Schrijf ik ergens dat hij niet positief in het nieuws mag komen? staat dat er. Het enige wat ik schrijf is dat ik zwaar het vermoeden heb dat hij een politiek slaatje uit wil slaan. Het is maar hoe je het bekijkt. Jij ziet iets positiefs in Baudet die met bloemetjes bij zijn voordeur poseert. Ik zie er daarentegen politiek gewin in anders had je het prive gedaan.

     1.   

      En wat is daar verkeerd aan? Dat is gewoon slim. Wil je stemmen krijgen moet je gewoon goed voor de dag komen, in alle opzichten.

   3.   

    Het is ook GVD nooit goed.

   4.   

    Mee eens, geheel voor de bühne dit excuus van Baudet aan zijn bovenbuurvrouw.

    1.   

     Helemaal goed van Baudet, natuurlijk slaat hij hier een slaatje uit, fantastisch, slim en op een wellevende manier,
     het linkse uitschot huilend achterlatend!

   5.   

    Nee, hij had als een dief in de nacht, net zoals het uitschot wat zijn huis heeft beklad moeten opereren zeker.
    De man laat zien mijlen ver boven deze minkukels te staan!

  2.   

   Geen woord teveel gezegd over het uitschot wat zich feminist noemt!

 2.   

  Eerst belde Boudoir de pers, toen kocht hij een bos bloemen en toen had hij een persmomentje.

  Handige jongen.

  1.   

   ….kwal…..

   1.   

    @K.Dopper oftewel wormvormig aanhangsel van het anti-Wilders framing front, wat ben je toch weer weerzinwekkend.

  2.   

   En daarna las ik jouw reactie en liet een boertje.

   1.   

    Geen windje???

    1.   

     Nee dat lukte niet.

  3.   

   Bron ?

  4.   

   K.Dopper we zullen jou een boeket bloemen brengen ,maar wel met een strontbom er in.
   Want dat past wel bij jou,soort zoekt soort.
   Jij bent echt een strontzat.

   1.   

    Sonar blijkt met zijn strontbommen zeer verwant met het anarcho-feministische tuig.

    1.   

     maar hij wil niet zoals jij, afscheid nemen van een hele bevolkingsgroep, mislukt Hitlertje.

 3.   

  Thierry is op en top een heer.
  Maar hij moet echt wel heel erg oppassen voor dat links geteisem.

 4.   

  Even een foto laten maken door de pers, teneinde te laten zien dat hij het grof geweld beantwoordt met rechtse liefde.

  Populistische propaganda in optima forma.

  1.   

   Guus Geluk hetzelfde geldt voor jou,zie de reactie aan K.Dopper.

   1.   

    Baudet is ofwel gefotografeerd door een fotograaf die plots uit de bosjes sprong, ofwel heeft zich laten fotograferen. Met de bos bloemen in de hand haalt hij de Telegraaf. Beste sonar, zulk soort politiek bedrijven doet mijn tenen krommen.

    1.   

     @Guus Geluk oftewel wormvormig aanhangsel van het anti-Wilders framing front, wat ben je toch weer weerzinwekkend.

     1.   

      @ Guus G.
      Als ‘t al zou zijn gebeurd zoals jij omschrijft dan heeft dhr. Baudet dat vast en zeker afgekeken van oudere politici, want wat B. deed, is al heel vaak gedaan vóórdat hij het F.vD. had opgericht.
      Wat ben je toch een kortzichtige, leugenachtige kwallenbak.

     2.   

      corfo, ik kan me niet herinneren wanneer of welke politicus deze truc heeft uitgehaald. Kun je aangeven wie het was?

    2.   

     Wat doen al die publiciteitsgeile gasten op het binnenhof dan? zoeken toch altijd een camera en gaan dan fijn voor de buhne een lulverhaal ophangen.
     Thierry heeft er dan nog een goede reden voor en dan snijdt het mes aan twee kanten.
     Niks mis mee.

     1.   

      De politici staan de pers te woord met betrekking tot hetgeen men in Den Haag besluit. Thierry arrangeert zijn fotomomentje op de stoep van de buurvrouw.

 5.   

  Respect voor Baudèt, die deze akelige aanslagen op zijn voordeur publicitair in zijn voordeel weet te buigen, en daarmee de daders een hak zet: met stijl, met intelligentie.
  Laten we niettemin hopen dat die daders worden gepakt, en teruggestuurd naar waar ze vandaan komen.

  1.   

   Ja, dat doet hij handig.

   1.   

    Ik mag dat wel. Jammer dat hij bij zo’n rottige partij zit.
    Je kan je ook afvragen waarom ze er bij pakweg de PvdA niet in slagen om een tot de voorbeelding sprekende figuur tot voorzitter te bombarderen.

    1.   

     Beukman gilt: “Je kan je ook afvragen waarom ze er bij pakweg de PvdA niet in slagen om een tot de voorbeelding (Beuk wilde hier zeggen ‘verbeelding’) sprekende figuur tot voorzitter te bombarderen.

     Leuke kwinkslag zo op de maandagmiddag. De PvdA en tot de verbeelding sprekende figuren? Whoehahah… wie dan van dat middelmatige grauw?

     1.   

      IJsmeid ijlt:
      “De PvdA en tot de verbeelding sprekende figuren? Whoehahah… wie dan van dat middelmatige grauw?”

      Dat zeg ik, vriend:”Wie dan?”
      Maar heb je ook een verklaring? Zou het soms samenhangen met de ideeënarmoede die er sowieso heerst op links, momenteel?

     2.   

      Beuk, ik denk dat niemand met ook maar een beetje capaciteiten zich meer thuis kan voelen bij de PvdA. Het socialisme heeft volledig afgedaan en is net als het communisme bijgezet in de annalen en archieven. Links heeft trouwens altijd aan ideeenarmoede geleden: de deugmens uithangen op alle vlakken was het hoogste ideaal en nivelleren betekent niets anders aanpassen aan het domste jongentje in de klas. Dat heeft nooit iets goeds opgeleverd.

     3.   

      Zou kunnen @IJs, al deel ik je visie op de vermeende permanente ideeënarmoede van links niet.
      Om een paar voorbeelden te geven: het waren de sociaal-democraten die werk maakten van sociale woningbouw, onderwijs voor iedereen, en volksverheffing in het algemeen.
      Mogelijk hebben ze zichzelf, net als de NVSH, ook al zo’n socialistisch bolwerk, overbodig gemaakt. De tijd zal het leren.

      En wat goedmenselijkheid betreft: de grootste borstklopperds vind je tegenwoordig onder het populistische volkje. Ook hier op DDS houden ze niet op om hun eigen superioriteit te benadrukken.

    2.   

     Wellicht omdat ze die niet hebben?

  2.   

   Ze komen uit het niets zomaar uit hun moeder, Beuk. Voor mij mogen ze de omgekeerde weg bewandelen…… ;-)

   1.   

    Dit soort gastjes komt steevast uit de provincie @HaZ. Ze gaan in Amsterdam wonen en na een paar weken beginnen ze mijn stad al te mollen.
    Terugsturen dus, in een grote kartonnen doos met een strik er omheen.

    1.   

     En jij je maar afvragen wat Amsterdam toch zo aantrekkelijk maakt bij randdebielen uit de provincie. Soort zoekt soort, Beuk. Kan er niets anders van maken. Maar van mij mogen ze lekker in hun sop gaar koken in Islamsterdam, dan zijn wij in de provincie er van af.

     1.   

      Weet je wat het hem is, @HaZ? In de provincie, waar niks mag en alles stiekem moet, hebben ze het rare idee dat in Amsterdam juist *alles* mag. Daarom komen ze hier hun vrijgezellenfeesten vieren, gaan ze hier naar de h*eren, voeren hier ontgroeningen uit die veel weg hebben van de dagelijkse gang van zaken in Westerbork tijdens WOII, en slopen ze hier in hun hoedanigheden van krakers of axievoerders mijn mooie stad.

      Ik begrijp je standpunt verder wel, dus daar ga ik verder niks vanaf snoepen. Veel van deze figuren keren later trouwens weer terug naar hun durp, maar doorgaans zijn het tegen die tijd brave huisvaders of -moeders geworden die helemaal klaar zijn om een functie te vervullen in het bestuur van de plaatselijke parochievereniging.

      Een beetje dankbaarheid van jouw kant is daarom wel op zijn plaats: wij knappen het vuile werk op voor het hele land.

     2.   

      Best wel erg trouwens dat de woorden kampbeul, bommenwerperpiloot en cultuurmarxist gewoon mogen op DDS, maar het woordje h*er* in het spamfilter blijft hangen.

     3.   

      Ik ben jou en je mede-Amsies zeer dankbaar, Beuk. Maar…..””Wij knappen het vuile werk op voor het hele land”, daar heb ik toch wat moeite mee.
      Is het niet juist de oorsprong Amsterdammer die het gajes maar heeft laten doen, wat ze ook maar willen doen, door op de partijen te stemmen die dat juist omarmen….Toen, nu en nog steeds. Of men is daar ontzettend hardleers, of ontzettend dom. Of een combi daarvan.

     4.   

      Misschien houden Amsterdammers el zo veel van hun vrijheid, @HaZ, dat ze niet bereid zijn om die op te offeren teneinde het gajes de voet dwars te zetten.
      En eerlijk is eerlijk: links bestuur heeft de stad de laatste decennia veel goeds gebracht.

  3.   

   Hallo 020 mens, ik waardeer deze reactie van u, ondanks mijn afkeer van uw zelf-islamiseer sentimenten.

 6.   

  Waar blijven de vaste complotgekkies van DDS trouwens met hun doldwaze theorietjes? Het zal voor hen nogal voor de hand liggen dat Thierry zijn eigen deur heeft bevuild om daar politiek gewin uit te halen.

 7.   

  Die Baudet lijkt wel een heilige voor de rechtspopulisten.
  Voor mij is het een schijnheilige die gewoon aandachtsgeil is.
  Man man, 2 zetels en een kabaal voor 30 zetels.

  1.   

   @ neworder.
   Je bent totaal ontspoord, wel jammer, nu kan de trein niet meer over je heen denderen.
   Jammerlijke huilebalk !

  2.   

   Zo is dat ,hebben wij ook een Jan Marijnissen

   1.   

    Het wil er maar bij Wim niet in dat ik gewoon SP stem omdat er geen alternatief is.
    Ik dweep niet met de partij of persoon bij de SP.
    Zal mij ook een worst zijn hoeveel zetels ze hebben of halen.
    Oppositie voeren dat is hun taak.
    Je zal maar een Wilders of Baudet als aanbidden, raak je de werkelijkheid kwijt net als bij religie.

    1.   

     @ neworder.
     Bron ?

    2.   

     Lees eens een boek ofzo. Tip? De goelag archipel van Aleksandr Solzjenitsyn. Als je dan nog niet genezen bent spoor je niet.

    3.   

     Erg kortzichtig, Neworder. Als de socialisten continu met de staart tussen de poten wegvluchten als hen eens een kams wordt aangeboden plaats te nemen in Vak K., komt er never-nooit een Nationaal Zorgfonds.

    4.   

     conclusie: dan zijn al die religieuze moslim mensen ook de weg kwijt.
     Eindelijk het licht gezien?

  3.   

   Ach sarko met zijn obligate haat tegen alles wat rechts vertegenwoordigd, gelijk het goede gevoel in zijn ex-ambtenaren’brein’ verloren na het lezen van een paar steekwoorden die een hatelijke Pavlov reactie uitlokt. Wéér een nieuw account, ‘t begint verdacht veel op de volbloed agent provocateur Simon Brouwenstein te lijken, bal gehakt op pootjes.

   1.   

    Nee Barney, haat tegen alles wat rechts is heb ik niet.
    Van het populistisch en extreemrechts daar ga ik van over mijn nek.
    Dat jij als voormalige arbeider (lasser) zo naar dat rechts neigt is een verraad naar de arbeider.
    Soms zie ik je ingaan tegen Michael als die weer de arbeider schoffeert, tja.. maar die islam en EU, dan maar verraad aan jezelf :) :) :)

    1.   

     Nou ik lees dat je het eerste gebod van het ambtenaar ambt nog niet verleerd hebt, om jezelf naar boven te slijmen en je collega’s achter hun rug naar beneden te trappen.

     1.   

      Je geheugen laat je in de steek, nooit ambtenaar geweest en verder zit je maar wat te zwammen/lullen.

    2.   

     He…@Neworder oftewel wormvormig aanhangsel van het anti-Wilders framing front, als ik het goed begrijp moet je een goed opgeleide intellectueel zijn om het grote gevaar van de voortetterende islamisering, de migratie problematiek en de dictatuur van de EU NIET in te zien.

     1.   

      Waar zeg ik dat ik dat niet zie ?
      Het wringt gewoon dat ik geen aanhanger ben van het populistisch rechts.
      Dan ben je gelijk een islam lover joden hater , verrader enz.

    3.   

     @ Neworder

     U schrijft; “Dat jij als voormalige arbeider (lasser) zo naar dat rechts neigt is een verraad naar de arbeider.”

     Over verkokerd denken gesproken… Wat een domme opmerking.

  4.   

   Vrij naar Gerard Reve:

   Als Thierry een scheet heeft gelaten, zeggen ze:
   “Sjonge jonge, wat ruikt het hier lekker,
   net of iemand lever met uien staat te bakken.”
   Dat soort FvD-gelovigen, daar ben ik niet dol op.

   1.   

    @ Dopper.
    Bron ?

   2.   

    Prachtig, maar dat -vrij naar -gaan ze niet snappen hoor :)
    Alle lampies gaan flikkeren.

    1.   

     Niet praten over dingen waar je geen kaas van gegeten hebt antifa figuur.

 8.   

  Schokkend: anoniem hoofdredactioneel commentaar NRC agressiever en zieker dan ooit
  Letterlijke oproep tot ‘verzet’ tegen Arnold Karskens, Baudet, Wilders, Nanninga en andere dissidenten

  “Ondertussen blijven mensen verdrinken. Sedert een jaar of twee is naast alle inspanning van officiële zijde daarom een dozijn ngo’s de Middellandse Zee opgegaan om hulp te bieden. Om de ergste rampen te voorkomen. Om drenkelingen uit het water te vissen. Waar de EU en de lidstaten falen, probeert het particulier initiatief, betaald uit kleine giften van goedwillende burgers, en grote bijdragen van kerken en filantropen, het leed te verzachten.

  Dat juist initiatieven die daadwerkelijk hulp verlenen aan mensen in nood, verdacht worden gemaakt, dat geruchten in omloop gebracht worden als zouden zij samenwerken met mensensmokkelaars en zo optreden als ‘vluchtelingentaxi’, is pervers. Overigens, voordat de schepen van Artsen Zonder Grenzen, Save the Children, SOS Mediterranée en al die andere initiatieven aan het werk gingen, waren het de marineschepen van EUNAVFOR MED die het mikpunt waren van de kritiek omdat zij mensen uit het water haalden. Dat zou maar een aanzuigende werking hebben.

  De ernst en omvang van deze ramp overstijgt het alledaagse immigratiedebat van tegenhouden en ontmoedigen. Hierbij passen geen zogenaamd cynische grappen over ‘dobbernegers’, geen verdraaiing van feiten. Het zijn niet de paar schepen die proberen te redden wie er te redden valt die deze catastrofe hebben veroorzaakt.”

  Hier past geen redeloze angst voor „miljoenen die onderweg” zouden zijn. Hier past verzet tegen degenen die om partijpolitieke redenen inspelen op angst en praten over „omvolking” en „islamisering”. Hier past geen vreemdelingenhaat maar mededogen met slachtoffers.”

  Alstublieft: 15 jaar nadat de hoofdredactie van NRC Handelsblad opriep tot verzet tegen Pim Fortuyn en het overhalen van de trekker door Volkert van der Graaf ondersteunde, wordt wederom opgeroepen tot ‘verzet’ tegen hen die verkeerd, anders en ‘fout’ denken.

  Volgens deze anonieme demoniseerders en oproepers tot haat van NRC Handelsblad zijn het dit keer Arnold Karskens, Annabel Nanninga, Thierry Baudet, Geert Wilders en de vele anderen die het niet eens zijn met het huidige EU-vluchtelingenbeleid die moeten worden omgelegd.

  Deze keer mag Volkert van NRC de trekker overhalen en iedereen die het Frans Timmermans-vluchtelingen-aanzuigbeleid niet ondersteunt ‘uit deze maatschappij verwijderen’.

  NRC-haatmoord op Pim Fortuyn
  15 jaar na de mede door NRC Handelsblad veroorzaakte haatmoord op Pim Fortuyn moet er nu opnieuw een slachtoffer bloeden omdat bij NRC Handelsblad de argumenten helemaal op zijn en iedereen met ‘de verkeerde mening’ van de aardbodem moet verdwijnen, omdat de haat bij deze moralisten het wederom wint van rationele journalistiek of acceptatie van pluriformiteit in meningen en gedachten.

  Dit is geen krant, dit is een wetboek waaruit eigenrechters, juryleden en beulen het morele gelijk putten om anderen het zwijgen op te leggen.

  Dit is de ‘democratie’ en ‘ethiek’ volgens dat zo correcte Vlaamse Mediahuis: als de meerderheid iets vindt of beslist wat niet bevalt is het tijd voor ‘verzet’ en moet er op Stalinistische wijze ordinair haat worden gezaaid. Dit zijn nou die ‘weldenkende’ mensen van Mediahuis die van Geenstijl en Dumpert afwillen. Is dit de toekomst van De Telegraaf?

  Verzet u!
  VERZET U! Zeg uw NRC-abonnement op! Wie straks, nadat een nieuwe Volkert gehoor heeft gegeven aan deze door Folkert Jensma, Mark Kranenburg, Joyce Roodnat, Maarten Schinkel, Michel Kerres en Frank Vermeulen geuite oproep tot haat en de voor NRC Handelsblad ‘verkeerde’ personen heeft geliquideerd nog een NRC-abonnement bezit heeft gewoon bloed aan zijn of haar handen.

  VERZET U! Als u voor NRC werkt, zeg uw baan onmiddellijk op. U werkt niet voor een journalistieke organisatie. Met journalistiek heeft dit helemaal niets te maken. Zeg vandaag uw baan als NRC-redacteur nog op en voorkom dat u straks medeschuldig bent aan wéér een misdaad, wéér een aanval van zogenaamd ‘fatsoenlijke’ en ‘sociale’ mensen tegen het volk en de democratie, de democratie die u denkt als journalist te beschermen maar die in werkelijkheid door het medium waar u voor werkt kapot wordt gemaakt.

  Nooit meer NRC
  Nooit meer Pim Fortuyn, nooit meer oud mediale haat door fascistisch-moralistische krantenjournalisten! Genoeg is genoeg! Stop NRC Handelsblad, stop de haat tegen andersdenkenden!

  Hier kunt u, vandaag nog, aangifte doen van haatzaaien en aanzetten tot geweld.
  Hier kunt u uw NRC-abonnement opzeggen.
  Hier kunt u klagen bij de NRC Ombudsman (al heeft dit geen enkele zin).

  1.   

   Haha dat copy en paste gaat er nooit uit en vandaag onder de naam Peter S.
   Afgelopen weken onder een andere nick.
   Eens een gluiper altijd een gluiper.

   1.   

    @ Neworder.
    Wat is er toch aan de hand met jou ?
    Steeds als ik een “reactie”, incl. selfie, van jou lees, begint m’n p.c. te roken en meuren. Betekent kennelijk dat er iets zéér ernstigs met jou a.d. hand is.
    Pilletje vergeten misschien ?

  2.   

   Een aardig en vlammend redactioneel van drie maanden terug.
   Wat opvalt, is dat Peter Selie of een van zijn vrienden in het origineel heeft zitten kutten. Zo zijn de diverse passages in het origineel die gingen over WA en Maxima zorgvuldig verwijderd. Waarom zou dat zijn? Maar er zijn nog een paar opvallende verschillen.

   Hier het echte redactioneel (van 30 juni jl):
   https://www.nrc.nl/nieuws/2017/06/30/vluchtelingen-erken-migratiecrisis-als-grote-tragedie-van-deze-tijd-en-doe-er-iets-aan-11371725-a1565128

   1.   

    Beste Beukman.
    Misschien is het bij u nog niet bekend, maar Peterselie, An dijvie of Oldenbarnevelt behoort tot het laagste van het laagste.
    Teksten kopiëren, aanpassen en zelfs van strekking wijzigen en hier neerplempen is dagelijkse bezigheid voor dit figuur. Zielig maar waar. Ik heb dit reeds vele jaren geleden geconstateerd op spitsnieuws.

 9.   

  Vieze antifa NH3 gleuven bah!

  1.   

   Punt50 haat vrouwen of is er als de dood voor.

   Miisschien moet hij eens een keer uit de kast komen.

   ;)

   1.   

    Antifa NH3 gleuven zoals SS en AFD vallen bij mij niet onder het hoofdstuk vrouwen. Bij u zijn ze het neusje van de zalm zoals u vaak laat blijken. En vergeet niet uw pilletjes te nemen!

    1.   

     Mannen die vrouwen NH3-gleuven noemen hebben een serieus probleem.

 10.   

  Ik hoop dat ze dat linkse tuig betrappen en dat ze lekker een jaartje de bak in draaien.
  Van kwaad komt erger het volgende is en taart of iets anders smerigs in zijn gezicht.

  Het laatste is een Kogel van een of andere ultra linkse doorgedraaide feminist.

  Ja er lopen een hoop ultra linkse psychiatrische patiënten rond met waanideeën en niet zulke frisse plannen.

  Nogmaals aanpakken dat tuig.

 11.   

  Slimme zet Thierry, goed gedaan een sneer in het gezicht van die linkse overspannen tokkies!

 12.   

  @ Guus G. ( op plm. 25)
  Jazeker, dhr. Baudet zag al die PvdA-mensjes met een roosje in de hand, aanbellen bij woningen in de hoop dat de bewoners op hun clubje zouden gaan stemmen.
  Dáár heeft dhr. Baudet dat van geleerd.

  1.   

   Hahaha, ja. De PvdA voert campagne met de roos, Baudet voert campagne bij zijn buurvrouw met een bos bloemen ;-).

   1.   

    @ Guus G.
    Je vroeg mij om een partij die óók met bloemen in ‘t nieuws komt/kwam; ik geef je die en nú ga je draaien en raar doen.
    Je bént en blijft een vieze draaikont, leugenaar, minkukel en kontenkruiper, Guus.
    Gevaarlijk kereltje, dat niet meer weet waar hij moet kruipen als er een antwoord komt dat hem niet aanstaat.

 13.   

  Het had dat linkse tuig gesierd om die onschuldige bejaarde vrouw zelf een bloemetje te sturen . Bah wat viezigheid en een smerigheid dat linkse onbeschofte tuig van GL en SP niveau.

 14.   

  Elke politicus volgt volop allerlei mediatrainingen, om zichzelf zo goed mogelijk in de markt te zetten. Vrijwel elke actie, die met zijn of haar politieke baan te maken heeft, gaat dus gepaard met publicatie. Het zijn BN’ERS en dus werkt dat zo. Baudet doet hiermee niets afwijkends tov andere politici.
  Dat deze actie buitengewoon symphatiek overkomt, wekt bij menigeen wat jaloezie op, juist omdat het niet nog meer geweld oproept maar vredelievendheid en dat is tegen het zere been van zijn tegenstanders.
  Goed gedaan Baudet.

 15.   

  Een slimme jonge man die Baudet. Ieder nadeel , heeft zo zijn voordeel.

  1.   

   @ fusilier.
   Van hem kan het linkse gajes nog véél leren !

   1.   

    Nu nog proberen net zoveel zetels te krijgen. 2 zetels is nog niet zo veel maar het kunnen er natuurlijk wel een paar meer worden.

    :)

    1.   

     @ Dopper.
     Je hebt in een paar weken toch al weer wat geleerd zie ik. Echter : ik tel minimaal 1 schrijffoutje in je episteltje : Je schrijft : “2 zetels” ; gezien jouw vorige ijver om iemand te wijzen op iets lulligs, jouw trant van denken kennelijk, wil ik jou erop wijzen dat je had behoren te schrijven : “2 Zetels”.
     Verder begrijp ik dat het afgebeelde fotootje ónder het geschriftje een z.g. selfie is.

     1.   

 16.   

  Superieure actie
  Decorum
  Zeldzame Klasse
  Liefde versus haat
  (Liefde overwint niet alles maar ligt wel een tipje van de ziel op)

  Staatssites en kranten als Joop.nl, Trouw en NRC die Thierry en Wilders stelselmatig in verband brengen met Auschwitz zullen niet rusten totdat ze dood op het beton liggen.
  Dus bescherm die jongen in hemelsnaam !
  Fortuyn, van Gogh dood
  Hirsi Ali verbannen
  Beroepsverboden, fascistisch geweld van zogenaamd anti-fascisten, demonisering.

  Het doet me zo extreem denken aan de dagen voor de moord op de Goddelijke Kale.
  De haat vanuit de MSM, zelfs gesubsidieerde Staatshaat vanuit Joop.nl
  Leugens, verdachtmakingen, Hitler vergelijkingen.
  De man is een gevaar en dus hoopt de Deugmens op een Volkertje
  De geperverteerde politieke rechter van dienst staat al weer in de startblokken om de komende moordenaar te absolveren en belonen.
  Volkert van der Graaf style !
  Dus bescherm die jongen voordat het te laat is !

 17.   

  De politieke Staatssite Joop.nl brengt Thierry Baudet in verband met gaskamers.
  Het kan en mag allemaal in bananenmonarchie NL
  Een land waar Wilders als kampbewaarder van Dachau mag worden afgebeeld met Staatsgeld.
  Geld van U en mij.
  Kan allemaal
  Mag allemaal
  En wanneer beide dood liggen te bloeden moet je die politici (die de haat richting politieke tegenstanders en andersdenkenden via belastinggeld gretig en vlijtig subsidiëren eens ‘geschoktheid’ zien veinzen).
  *domme deze haat-campagne wordt met belastinggeld betaald.
  En geen haan -behalve Ephimenco- van de Matty-Verkamman-biljartkeu-Fortuyn-Trouw die er naar kraait.

  Democratie mijn aars !

  https://joop.bnnvara.nl/opinies/dit-is-het-slecht-verhulde-nazi-gedachtegoed-van-thierry-baudet

 18.   

  Sympathieke actie van Baudet. Maar zolang de NPO, Nieuw-Zuur, de VARA doorgaan met hun drammerige hang om Baudet van alles en nog wat beschuldigen, zolang blijven ultra-linkse idioten dit doen.
  Schandalig wat op Joop.nl te lezen is, dit zou strafbaar moeten zijn, maar zoals het verleden heeft bewezen, met Fortuyn versus Melkert, heeft links-Nederland er nog niks van geleerd.
  Ja, schijnheiligheid is troef bij de linkse omroepen.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!