Betrapt! Man uit Sint Maarten die orkaan misbruikte om hetze tegen Nederlandse mariniers te voeren, blijkt liegbeest

vlcsnap-2017-09-13-18h56m08s46
Foto: De bewuste man, die vermoedelijk nogal gejokt heeft over Nederlandse militairen.

Een video waarin een jongen klaagt dat Nederlandse mariniers zijn vader en hem uit een hotel op Sint Maarten hadden gezet, blijkt een klinkklaar onzinverhaal. De video was desondanks een grote hit geworden onder mensen die nog eens bewijs zagen voor het feit dat Nederland nog altijd kolonistisch en racistisch is.

De orkaan Irma is één van de grootste natuurrampen die zich recentelijk heeft voorgedaan – in ieder geval in het Carabische deel van de wereld. Koning Willem-Alexander zei zelfs volstrekt verbijsterd dat hij nog nooit zoiets had gezien. “Dit gaat alle verbeelding te boven,” aldus ons staatshoofd. Bovenop al het natuurgeweld kwam ook nog eens menselijk geweld: criminelen maakten misbruik van de tijdelijke wetteloosheid en besloten te plunderen wat ze plunderen konden. Zelfs de lokale dierentuin ontkwam er niet aan.

Er was dus onnoemelijk veel leed op Sint Maarten. Dat was dus hét perfecte moment om ook nog eens wat etnische spanningen te kweken, moet één jongen met een smartphone gedacht hebben. Hij maakte daarop een filmpje waarin hij verkondigde dat Nederlandse mariniers zijn vader en hem uit het Divi Hotel hadden gekieperd. Zij verbleven daar omdat er weinig over is van hun huis, maar ‘onze jongens’ zouden vader en zoon dus op straat gezet hebben. “Het is zoals ze zeggen,” aldus de jongen, “Nederland voor de Nederlanders.” En om het geheel nog een racistisch tintje mee te geven: “Wij hebben weer eens niet de juiste kleur.”

Het was een ernstige zaak geweest… áls het verhaal tenminste geklopt had. En dat blijkt dus wel mee te vallen. Tegenover De Telegraaf vertelt de manager van het desbetreffende hotel nu dat de affaire van A tot Z uit de duim gezogen is. Niet alleen verblijft de jongen – samen met zijn familie – nog altijd in het hotel, maar ook zijn de mariniers absoluut niet tot overlast geweest. Celine van Meer van het Divi Hotel vertelt:

“Ik heb begrepen dat de zoon van één van onze medewerkers de video op het internet heeft gezet. Daarop lijkt het alsof het Korps Mariniers ons personeel het resort uit heeft gezet, en dat is verre van de waarheid. Dus ik wil dat heel erg graag ontkrachten. Deze zoon, die familie en die medewerker verblijven op dit moment zelf nog bij ons in het resort.

Wij zijn juist heel erg dankbaar aan de mariniers dat ze én hier zijn om ons resort veilig te houden, én ook het resort te beschermen. Ook om de medewerkers die hier nog steeds gehuisvest zijn te verzorgen.”

Zo. Mooi! dan kunnen we bij dezen weer een racistisch nepverhaaltje naar de prullenbak verwijzen. Onze jongens doen dus gewoon prima werk op Sint Maarten. Geloof de oproerkraaiers dus vooral niet!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

19 reacties

 1.   

  Hij mocht er niet in met zijn nieuwe grootbeeldtelevisie.

 2.   

  Een liegende neger.

  1.   

   @ DD.
   Nog nóóit meegemaakt !!!

 3.   

  Een afro Eigen is liegen en bedriegen zij hebben nooit
  iets gedaan en tja dit is jammer want er zijn ook
  heel goede afro`s die dit niet doen .
  Maar die zijn de jan met de korte achternaam om dat
  het gros het voor hun verkloot .
  En als je hun dat dan verteld gaan ze in de verdediging
  voor dat klootjes volk .
  Het zelfde als moslims .

 4.   

  Even was ik van mening, dat ik Eddy Murphy zag in een nieuwe film…

 5.   

  Hoe vies en laag bij de grond ben je dan… Ik had m eruit gezet. Rat!

 6.   

  Weer iemand met een minderwaardigheidscomplex die dat probeerd te verhullen door te stellen dat hij gediscrimineerd word. Gelukkig heeft de meerderheid van de donkere mensen dat probleem niet.

  1.   

   Ik denk niet dat het de meerderheid is maar er zijn
   zeker ook goede afro`s .

   1.   

    @ tomygun.
    Die goede afro’s zullen er zeker zijn, alleen………ik heb er nog géén ontmoet !

 7.   

  Ratten, verdelg ze!

  1.   

   Ik zie dat hier heel wat onderbuiken worden geledigd.

   1.   

    Blablabla blabla!

   2.   

    Inderdaad die neger leegt een flinke bak.

   3.   

    Erg inhoudelijke reactie weer. Ik ben benieuwd naar uw onderbouwde mening aangaande het gedrag van die racismemieper. Of heeft u weer eens last van een acuut geval van linkse wegkijkreflex?

   4.   

    Feit blijft dat die meneer dus de boel bij elkaar gelogen/verzint/bedacht heeft.
    Het Korps bestaat uit heel Nederlanders met allerlij kleurtjes en als iemand daar discrimineerd dan heeft tie een slechte dag.
    Fijne dag nog

 8.   

  Is dit de broer van ene simons.

 9.   

  Vriendje van Sylvana?…

 10.   

  En vandaag in het rooie idiotenblad NRC dat mariniers verantwoordelijk zijn voor de plunderingen op St. Maarten omdat ze niets deden. Dat beweert de premier Wilson.

  Laten we duidelijk zijn: Nederland is volgens het koninkrijksstatuut 2010 alleen verantwoordelijk voor buitenlands beleid en verdediging. Ordehandhaving is een lokale zaak en geen Nederlandse.
  Wilson lult dus uit zijn nek!

  Voorts is een advocaat die daar woont beledigd omdat de actie voor St. Maarten maar 13 miljoen opleverde. Een fooi noemt hij dat.
  Nou is die actie een kwestie van VRIJWILLIGE donaties van burgers. Er is mij in mijn opvoeding altijd geleerd dat je een gegeven paard niet in de bek kijkt. Deze advocaat heeft duidelijk een stuk opvoeding gemist.

  Het is overduidelijk dat St. Maarten ons land beschouwt als pinautomaat maar dat wij onze bek moeten houden als het gaat om waar de steun voor wordt gebruikt; dan zijn ze ineens zelfstandig want de corruptie moet tenslotte kunnen doorgaan.

  Wat mij betreft was dit de laatste keer dat ik persoonlijk iets gedoneerd heb. Laat ze het zelf maar uitzoeken.

 11.   

  Enig idee hoe vaak deze mensen, reeds
  slaaf zijn geworden?

  Petra Hermans

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!