BOEM! Noord-Korea is opeens een kernmacht en houdt de hele wereld in gijzeling

Geen categoriesep 03 2017, 17:00
We hebben te lang gewacht.
Iedere keer dat een verstandige rechtse leider met harde hand wilde optreden tegen Noord-Korea om ervoor te zorgen dat dit land nooit een écht erkend nucleaire macht wordt, en dus kan toeslaan waar en wanneer het maar wil, riep links dat dit echt niet moest, dat we moesten 'praten' en 'onderhandelen' en dat 'geweld' nooit het antwoord was.
Nou, slecht nieuws, vuile linkse hypocrieten, door jullie 'make love not war' gezeik is Noord-Korea nu in staat om een atoombom op Amerika te gooien. Sterker nog, als we de psychopaat Kim Jong-Un moeten geloven is vannacht geen atoombom succesvol getest, maar een waterstofbom. Een waterstofbom is vele malen krachtiger dan een atoombom. In dit specifieke geval kwam er een kracht vrij van zo'n 100 kiloton. Ter vergelijking: de bom op Hiroshima in 1945 was zo'n 15 kiloton.
Ja, dat lees je goed. De bomexplosie van vannacht was dus bijna zeven keer zwaarder dan de bom die Hiroshima in de as legde.
Het gevolg? Voor het eerst in mijn leven moet ik het eens zijn met de NOS, wiens correspondent stelt dat het duidelijk is "dat we het hebben laten liggen. Het kalf is verdronken. We kunnen alleen nog de put dempen. Dat moet je ook doen, maar het kalf is wel verdronken."
Het is een grove schande, maar dat klopt volledig. Noord-Korea is economisch gezien weliswaar een vijfdewereldland, maar op militair gebied kan niemand nog om deze knettergekke stalinisten heen. Ja, we kunnen het land kapot bombarderen, maar dan weten we ook meteen zeker dat Japan en Zuid-Korea van de kaart geveegd worden en dat Noord-Korea ook meteen een paar Amerikaanse steden platlegt.
Korter gezegd: Noord-Korea heeft ons bij de ballen. We kunnen roepen wat we willen, maar we kunnen nu alleen nog maar de realiteit erkennen... en er vervolgens voor zorgen dat Japan en Zuid-Korea zo zwaar bewapend zijn dat als Noord-Korea iets doet, zij het dwergstaatje met zich mee kunnen nemen in hun val. Mutually Assured Destruction is het enige wat de gestoorde Kim nog enigszins in de hand kan houden, voor de rest is alles -- sancties, onderhandelingen, een preventieve oorlog -- waanzin.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten