FVD’er geeft DDS stank voor dank: ‘Niet linken naar die PVV-tokkiesite’

Thierry Baudet bij de kickoff van de jongerenbeweging van Forum voor Democratie, JFVD. Bron: Lonneke van de Weijer / De Dagelijkse Standaard.
Foto: Thierry Baudet bij de kickoff van de jongerenbeweging van Forum voor Democratie, JFVD. Bron: Lonneke van de Weijer / De Dagelijkse Standaard.

Forum voor Democratie is blijkbaar ver, ver, ver verheven boven dit soort ‘ranzige’ websites.

Waar ik vandaan kom noemen we dit stank voor dank: op DDS zijn we bijna altijd positief over Forum voor Democratie. En wat krijgen we er opeens voor terug van één of andere mafklapper? Dit soort haatgezeik:

marc van dam

Nou weet ik niet wie die Van Dam denkt dat hij is, maar voor zover mij bekend heeft meneer werkelijk helemaal totaal geen inspraak waar dan ook. Het is leuk dat hij in een Facebookgroep mensen de wet voor wil schrijven, maar voor de rest is meneertje volstrekt irrelevant.

En dan nog iets: Van Dam kan wel heel hard roepen dat sites als DDS FVD-onwaardig zijn, maar misschien dat hij dat ook even moet doorgeven aan Thierry Baudet. Je weet wel, dat is die partijleider die met enige regelmaat mooie acties organiseert in samenwerking met DDS. Ik zal Baudet anders maar even een appje sturen dat hij er verstandig aan doet om dat niet meer te doen omdat Marcje dat niet leuk vindt.

Zielig figuur.

Oh, en dan nog iets Marc: het is leuk dat je privé denkt dit soort hetzes te kunnen voeren, maar het Internet ziet en onthoudt alles.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

36 reacties

 1.   

  meneer Van Dam werkt bij zichzelf en heeft het programma getting in control gemaakt. Een zwever die denkt dat mensen hem nodig hebben voor:
  Je doorloopt met GiC systematisch een bewustwordingsproces en je maakt je kennis en vaardigheden eigen op drie gebieden:
  1. Kunnen bepalen wat je wilt.
  2. Weten hoe je dat wat je wilt moet aanpakken.
  3. De juiste mindset inzetten.

  Eigenlijk moet je je afvragen of zo´n linkse zwever die denkt dat mensen niet voor zich zelf kunnen denken wel iets te zoeken heeft bij de FvD. Op de trollen hier na heb ik de indruk dat hier niet veel mensen zijn die moeite hebben met het kunnen bepalen wat ze willen, kunnen plannen en deze planning kunnen omzetten in het voor hen gewenste resultaat.

  Gezien zijn uitlatingen op FB zijn de mensen die zijn programma niet nodig hebben in zijn ogen PVV-Tokkies, hij kan geen geld aan ze verdienen. Ik raad hem ten sterkste aan om
  1. te bepalen wat hij politiek wil.
  2. Bedenkt hoe hij dat moet aanpakken.
  3. De juiste mindset inzet en lid van Groen Links wordt, beter nog RAFF.

 2.   

  Manke Mark noemt in een adem ook TPO en Elsevier. Niet het slechtste gezelschap om in te verkeren.

 3.   

  Marc van Dam doet me denken aan Marcel van Dam ,die was ook heel dubieus.

 4.   

  Het is maar een idee, maar nodig Marc uit om een gaststukkie voor DDS te schrijven, waarin hij zijn woorden toelicht. Voor hem is het gratis “zendtijd”, voor DDS een stukkie dat aandacht trekt. En stel dat dit kan worden uitgepraat, dan zal niemand er sowieso op achteruit gaan.

  1.   

   Beukman is de M/V die de repressieve tolerantie heeft uitgevonden: if you can’t beat them, join them. Ga weg slapjanus.

   1.   

    Mijn vader was een deel van zijn leven koopman, @IJsheilige. Hij zag mogelijkheden en kansen in de meest onwaarschijnlijke zaken, en dat echte Hollandse koopmansgen heb ik van hem geërfd. Inderdaad, die levenshouding staat haaks op jouw moreel verontwaardigde gezever.

    Ga jij nou maar genieten van je woede, als je je daardoor lekkerder voelt.

    1.   

     Ja, ik heb de oude heer Beukman regelmatig op het Waterlooplein zien staan. Met de meest onwaarschijnlijke zaken, dat klopt.

     En de jonge Beuk. Die doet in kofferbakverkoop op het Stadionplein.

     1.   

      Klopt, beste vriend. Heb ik jou daar niet laatst twee kofferbakken met molentjes versjaggerd?

  2.   

   Waarmee Beukman zegt dat Michael niet kan schrijven.

 5.   

  Oppassen voor die mijnheer. Hij is ook oprichter/eigenaar mikado martial arts en meer, ben je het niet met hem eens slaat hij met een blokfluit geleend van het conservatorium middels studie Uni Asd links terug.

 6.   

  Ik denk dat hij vooral bedoelt dat discussies niet mogen ontaarden in platte scheldpartijen, omdat het FvD daar niet mee wil worden geassocieerd. Hij wil waarschijnlijk het FvD framen als een partij voor intelligente hoogopgeleide rechtse mensen, en dan zijn dat soort ordinaire discussies natuurlijk niet welkom. Dat wordt, zeker door links, al gauw geassociëerd met de PVV. Dat mag hij doen, en in zekere zin heeft hij ook wel een punt, maar het komt niet bijzonder sympathiek over.

  1.   

   @Ben Zine

   Die FvD onwaardige Marc van Dam redneeert vanuit de gedachte, dat er alleen tokkies op de PVV stemmen. Valse denkfout dus: op de PVV stemmen dezelfde soort mensen als op FvD, alleen stappen ze niet gelijk over, en gelijk hebben ze.

   Het FvD zou er goed aan doen onmiddellijk afstand te nemen van deze valse profeet, Marc van Dam.

 7.   

  Zal wel een PvdA fan zijn.

  1.   

   PvdA of D66 wortels is om het even. De bedilzucht uit de reactie van van Dam (what’s in a name) spreekt boekdelen. Zo’n moraalclaimende richter van de neuzen de gewenste kant op zou het juist uitstekend doen in de schaapskudden achter identiteitspolitici als Klaver, Pechtold, Roemer en Asscher. Wellicht komt hij daar vanzelf (weer) terecht?

 8.   

  Deze site staat bol van de PVV reageerders.
  PVV politici geven nauwelijks medewerking aan deze site.
  FvD geeft geregeld medewerking aan deze site.
  FvD aanhangers kom je weinig tegen.
  Klopt er toch iets niet.

 9.   

  Ik vrees dat hier de tekst verkeerd geïnterpreteerd wordt en er daardoor een aantal misverstanden ontstaan. Het woord ‘ranzig’ wordt toch echt alleen gebruikt voor discussies over etniciteit. In de volgende alinea gaat het vervolgens over iets totaal anders, namelijk over het verspreiden van nieuws (in algemene zin) en dat het plaatsen van links alleen zou moeten worden gedaan als er daadwerkelijk wat te discussiëren valt. Iets als ‘niet linken naar die PVV-tokkie site’ wordt niet eens gesuggereerd, het is een plaksel van woorden vanuit twee alinea’s die niks met elkaar te maken hebben.

  Beste Michael, ik zou je willen aanraden zulke teksten 2 keer door te lezen voordat je meteen een artikel gaat schrijven dat volledig de plank misslaat.

  1.   

   Ik vrees dat jij begrijpend moet leren lezen. Ten eerste heeft hij al op PVV tokkie geluiden dat zegt al genoeg over deze betweter. En ten tweede spreekt hij over bronnen zoals de DDS,TPO en Elsevier om die dan vervolgens dubieus te noemen.

   1.   

    Hij kan het over PVV tokkie geluiden hebben, maar dat heeft niets met deze site te maken. Er wordt geen enkele suggestie gewekt dat DDS een ‘PVV tokkiesite’ zou zijn.

    Hij noemt die bronnen niet dubieus. Als je goed naar de tekst kijkt spreekt hij over ‘naar dubieuze bronnen’. Dit is onbepaald, en lijkt niet te verwijzen niet naar DDS en co. Als hij DDS en co. wel had bedoeld, had hij waarschijnlijk iets geschreven als ‘naar deze dubieuze bronnen’ of ‘naar dubieuze bronnen zoals hierboven genoemde’.

 10.   

  Ziehier het bezwaar tegen een ledenpartij. Elke trol kan nonsens verkopen.
  Reken er maar op dat als Jole de lucht ervan krijgt hij de volgende lastercolumn schrijft of laat schrijven.
  Baudet, blijf wakker! Alles wordt in het werk gesteld om de echte olifant in de kamer te ontkennen. Tot het beest zijn vermorzelende poot op de ontkenner zet en die in zijn/haar laatste adem zal kreunen: waarom toch, ik sprak toch altijd in uw naam?
  Die met die gifslang is hetzelfde. Koesteren dat beest en dan vreemd opkijken als het beest zijn gif spuit.

  1.   

   “Tot het beest zijn vermorzelende poot op de ontkenner zet en die in zijn/haar laatste adem zal kreunen: waarom toch, ik sprak toch altijd in uw naam?”

   Vergis je niet, Toetssteen weet zelf precies wat hij hier bedoelt.

   :)

   1.   

    Het is toch coherent en congruent Nederlands, Dopper. Hoe komt het dat jij daar moeite mee hebt?

    1.   

     Syndroom van Asperger.

     1.   

      korsakov

    2.   

     Ja hoor, IJscoman, maar heb je enig idee wat hij bedoelt?

     1.   

      Nee dus.

   2.   

    Blablabla, blablalaba.

    1.   

     Troll alert!!

     1.   

      @ Dopper.
      Bron ??

 11.   

  Uiteindelijk zal ook FVD geinfiltreerd worden door linkse mainstream partijleden en verworden tot een elite club als D66. Dit is slechts het 1e zichtbare symptoom en vast niet het laatste. Uiteindelijk zal er nooit echt wat veranderen in het Nederlandse politieke landschap

 12.   

  Politieke partijen distancieren zich altijd van van alles en nog wat. ‘Zodra het pluche roept, zijn de anderen gauw uitgepoept’. Dat een deel van zijn (mogelijke) stemmers hier ook posten vergeten ze wel eens. En om DDS weg te zetten als tokkie site is ook nogal wat. En wat bedoelt hij daar precies mee? Denegrerend praten de tokkies om te beginnen, eat ongeveer gelijk us komen te staan met trailertrash in Amerika, in dit land.
  Maar goed, simmigeb vielen zich nu eenmaal ver verheven boven hun electoraat. Dqt zie je constant in de politiek.

 13.   

  Je ziet ze steeds vaker van die verdwaalde linkse figuren. De man is gewoon een trouwe volger van de linkse kartelkerk. En dan eenmaal bij fvd, alles wat rechts is een beetje afzeiken. Zo heb je ook in regering Trump mensen die openlijk Antifa steunen, of mensen bij geenstijl, TPO enz die soms letterlijk berichten uit de volkskrant kopieren over Israel of Trump enz. Of een pvv-lid die het vlaams belang op precies dezelfde manier afzeikt als bij de pvv zelf gebeurd door de linkse media.

 14.   

  pffffffffffffffffffffffffff dat verschrikkelijke spam filter

  a.nyways
  Dat noemen we een mol.
  PVV had er in het begin moeite mee op ze eruit te p.ieren
  Dit H.illary C.linton-creatuur maakt zichzelf bekend.
  “t.he b.asket of i.rredeemable d.eplorables’ gilt de clown
  De onvoorstelbare domheid ook.

  Zolang deze v.iespuik werkzaam is bij Thierry zal ik niet op die partij stemmen.

  <…y.ou c.ould p.ut h.alf of them into what I call the basket of deplorables. Right?
  [Laughter/applause]
  The r.acist, s.exist, h.omophobic, x.enophobic, I.slamaphobic — you name it. And unfortunately there are people like that. And he has lifted them up.
  Now, some of those folks — they are irredeemable, but thankfully they are not America/Nederland'.

  Z.iekelijk die man.
  Is hij nog steeds actief voor de partij ?

  Ik ben geen r.acist, geen h.omofoob, geen s.exist (behalve voor H.illary en Judith Sargentini), geen x.enofoob, wel hoop ik dat NL niet verandert in Saoedie Arabia; een h.omofoob, s.existisch, r.acistisch, x.enofoob land.
  De woordvoerder van Thierry noemt me daarom een t.okkie.

 15.   

  Lezers lezen niet en ook journalisten maken tegenwoordig vooral gebruik van Copy – Paste. En dan krijg je dit. Een eenheidsworst met bedenkelijke smaak.

 16.   

  Ik denk dat de heer van Dam gewoon onwetend is en niet bekend is met het goede werk van oa DDS.
  Bovendien is hij waarschijnlijk zeer naïf en slikt hij nepnieuws zoals de “Hoax-wijzer als zoete koek.

 17.   

  Heb ik dat goed gelezen een aapje sturen,dan komt die wel uit de mouw!

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!