Geert Wilders op Amerikaanse tv: 'EU immigratie politiek oorzaak terrorisme!'

Geen categoriesep 03 2017, 15:00
Wilders haalt in gesprek met Amerikaanse journalisten hard uit naar de EU.
Onze eigen Geert Wilders kwam onlangs langs bij het Amerikaanse CNBC om daar tekst en uitleg te geven over zijn politieke denkbeelden. In de Amerikaanse media lusten ze natuurlijk wel pap van de Nederlandse populist, die ze als gelijkgestemde zien van Donald Trump -- hoewel een tikje harder.
Nou, voor de camera's van CNBC was Wilders helder: terrorisme is mogelijk gemaakt in Europa door het wanstaltige open grenzenbeleid van de Europese Unie. De EU heeft dus bloed aan de handen.
Het politiekcorrecte, eurofiele partijkartel zal ongetwijfeld weer woedend reageren, maar Wilders heeft natuurlijk wel een punt. Geen enkel niet-Europees land heeft een onbeperkt immigratiebeleid. Dat is ook niet zo gek omdat een verstandig land altijd wil controleren dat a) nieuwkomers iets positiefs toevoegen en b) geen veiligheidsrisico vormen. Alleen in Europa hebben common sense afgeschaft en voelen we ons gedwongen om iedereen op te nemen, onafhankelijk van de vraag of die mensen eigenlijk wel het beste met ons en onze cultuur voor hebben. Het resultaat zien we maar al te vaak tegenwoordig: niet alleen slecht geïntegreerde gemeenschappen, maar ook een enorme terrorisme dreiging.
En ja, dat komt voor een groot deel op het conto van de Europese Unie. Het is Brussel dat lidstaten ertoe dwingt om de grenzen open te gooien voor iedereen. Het is Brussel dat stelt dat we alleen moreel zijn als we mensen onbeperkt opvangen. Het is Brussel dat lidstaten van discriminatie en racisme beschuldigt als ze daar anders over denken en zowaar willen controleren dat alleen goede mensen immigreren.
Dus, laat de elite maar razen, blaten en brullen. Wilders heeft gewoon gelijk op dit punt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten