Huiveringwekkend: ISIS-sympathisanten sorteren alvast voor op nieuwe, dodelijke aanslag in Londen

Geen categoriesep 25 2017, 16:00
Europese jihadisten maken elkaar alvast lekker voor een nieuwe aanval in Londen. "Londen, we komen!" Aldus de islamistische moordverheerlijkers in Europa.
https://twitter.com/writherazazel/status/912250429672738817
Eén van de steden op het continent die de afgelopen tijd het hardst getroffen is door islamistische terreuraanslagen, is Londen. In het voorbije jaar zijn zowel London Bridge als de Houses of Parliament het doelwit geworden van agressieve ISIS-sympathisanten die het niet kunnen hebben dat wij hier in vrijheid leven. Want vrijheid is maar haram; liever hebben zij de bloederige onderdrukking van hun profeet. Londen is echter als één van de bekendste hoofdsteden ter wereld zo'n beetje synoniem met vrijheid, dus daar slaan de ISIS-gekken dan ook keer op keer toe.
En binnenkort opnieuw? Als we de anti-jihadblogger Azazel mogen geloven is er weer 'buzz' aan het verschijnen rondom een mogelijke nieuwe aanslag in de regeringsstad van het Verenigd Koninkrijk. Op Twitter uit hij z'n zorgen: "Dit gaat dus rond bij diverse pro-IS Telegram-groepen en -kanalen," aldus de man die furore maakte door als burger diep in de ISIS-communicatiestructuur te infiltreren. Hij laat beelden zien uit Telegram; een soort WhatsApp dat populair is onder jihadisten:
londenaanslagkomtweer
Het bericht heeft zelfs ook z'n eigen propagandaposter: we zien in de verte de Big Ben, terwijl op de voorgrond een nietsvermoedende mensenmenigte de stad doorkruist. In letters die druipen van het bloed staat er vervolgens: London. En dan: We are coming.... Om het grimmige tafereel compleet te maken ook nog een bom van dynamiet die de naam 'ISIS' draagt en wat druppels bloed die onheilspellend van het beeld druipen.
We moeten de vraag stellen: is dit gewoon een poging om mensen bang te maken, of zijn ISIS-jihadisten écht iets aan het plannen in de Engelse hoofdstad. De ongemakkelijke waarheid is: we weten het niet. Het enige dat we weten is dat Azazel, de vinder van deze afschuwelijke rommel, gelijk heeft als hij zegt: "Ze kunnen beter zeggen 'Londen we komen wéér' in plaats van 'wij komen'."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten