Knettergekke BDS-activist bewijst: de hele beweging is antisemitisch tot op het bot

Geen categoriesep 03 2017, 21:00
"Dit soort jodenhaat is gemeengoed bij de BDS-beweging en -- iets minder expliciet -- hun beschermheren binnen GroenLinks, SP, D66 en PvdA."
Op Internet beklaagt ene Arjan Aling zich er terecht over dat zijn kinderen gisteren "totaal van de kaart" waren "na het zien van deze malloot op de Dam." Welke malloot, vraagje, nou deze malloot:
https://twitter.com/Aaaling/status/904354287245029376
Op zijn shirt staat dus "Free Palestine" en "end Apartheid," op zijn pet staat "Free Palestine" en vervolgens heeft hij een soort van spandoek bij zich met daarop de Israëlische vlag gemengd met het hakenkruis van de nazi's.
Nou moet je je eens voorstellen wat een joods persoon -- wellicht een nazaat van mensen die vermoord zijn in de holocaust of die een concentratiekamp ternauwernood overleefd hebben -- voelt alsof hij of zij dit ziet. Het is echt walgelijk -- zéker omdat juist joden veruit het grootste slachtoffer waren van de nazi's.
In Amsterdam wordt dat soort walgelijk gedrag helemaal geaccepteerd. Sterker nog, het wordt daar gepromoot. Het is ziek, maar Amsterdam kan je tegenwoordig met recht de antisemitische hoofdstad van Europa noemen; erger nog dan Parijs en Londen, waar het toch ook vrij erg is, maar waar de politiek veel minder geduld heeft met jodenhaat dan in het zogenaamd tolerante Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten