Trump: 'Het was een belangrijke dag bij de VN. Oh, en wat vreselijk dat die Emmy's zo slecht gekeken worden!'

Geen categoriesep 20 2017, 8:00
Umh. Wat?
Donald Trump gaf gisteren veruit de beste speech uit zijn presidentschap. Bij de Verenigde Naties vertelde Trump dat Iran moet ophouden met het sponsoren van terrorisme, dat Venezuela haar problemen te danken heeft aan het socialisme, en dat -- oh ja -- 'rocket man' Kim Jong Un moet begrijpen dat als hij ook maar iemand aanvalt, zijn landje compleet en totaal van de aardbodem geveegd zal worden.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/910192375267561472
Het was een hele verbetering ten opzichte van zijn voorganger, Barack Obama, die juist zijn eigen land altijd afzeikte en ondertussen allerlei deals sloot met criminele regimes.
Prima bezig dus, die Trump.
Nou ja, daar moet wel bij gezegd worden: tót hij thuiskwam, zijn telefoon aanzette, en zijn Twitterfeed bekeek. Waar hij het eerst over Iran, Noord-Korea, Venezuela en de vreselijke aardbeving in Mexico had, besloot hij namelijk uit het niets om ook maar even te twitteren over... de Emmy's.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/910332992756834304
Veel conservatieve Amerikanen noemen dit Good Trump / Bad Trump. Het ene moment, zeggen ze, gedraagt hij zich precies zoals ze verwachten van een Republikeinse president, en het andere moment is hij die Reality TV-ster weer die vooral bezig is met kijkcijfers. En dan niet alleen van zichzelf, maar ook -- en misschien zelfs vooral -- van anderen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten