Fopjournalist Rutger Bregman liegt erop los: "Wilders roept op tot het afbranden van moskeeën"

Geen categorieokt 15 2017, 18:00
"Smerige OPHITSER die Rutger Bregman."
De documentaire "Wilders" was best interessant. Niet alleen omdat de PVV-leider er zelf actief aan mee werkte, maar ook omdat de maker critici aan het woord liet. Het was dus géén fopdocumentaire zoals die eerder dit jaar gemaakt werd over Jesse Klaver.
Helaas was één van die critici Rutger Bregman. Ja, dat is "helaas." Meneer loog namelijk keihard over Wilders' uitspraken in de documentaire. Ik citeer de fopjournalist van De Correspondent maar even:

"Eerst zeg je: 'Geen moskeeën erbij.' Twee jaar later: 'We gooien alle moskeeën dicht.' En vier jaar later: 'Brand alle moskeeën af'."

Natuurlijk is er één probleem met die uitspraak: Wilders heeft helemaal nooit opgeroepen om moskeeën af te branden. Die zogenaamde 'uitspraak' van Wilders is honderd procent verzonnen door Bregman zelf.
Geen wonder dus dat PVV-Kamerlid Martin Bosma behoorlijk gepikeerd reageerde op deze keiharde leugen van meneer de nepjournalist:
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/918430642727211009
Het is dieptriest hoe diep links wil zinken om Wilders te demoniseren, maar ja, helaas gebeurt dit nu al zo lang dat we er allemaal al lang aan gewend zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten