Frankrijk: "Allahu Akhbar" op joodse woning geschreven, 10-jarig meisje in elkaar geslagen omdat ze joods is

Geen categorieokt 09 2017, 14:00
In Frankrijk is het tegenwoordig gevaarlijk om joods te zijn.
Het moge duidelijk zijn wie de nieuwe nazi's zijn:

A 10-year-old girl was assaulted by her classmates and the home of a family was daubed with racist graffiti in two Paris-area incidents deemed antisemitic.

The alleged assault was reported to France’s ministry of education by the National Bureau for Vigilance Against Antisemitism, or BNVCA, the watchdog group wrote in a statement on its website Tuesday. Separately, the same group reported that unidentified individuals on Wednesday wrote antisemitic slogans on the side of a home belonging to Jewish family in the eastern suburb of Noisy le Grand.

De moeder van het meisje dat in elkaar is geslagen door haar klasgenootjes klaagde recentelijk bij de politie omdat haar fundamentalistische-islamitische klasgenootjes haar meerdere malen hebben mishandeld. Dat gebeurde zelfs dag na dag. Vandaag krijgt ze klappen en morgen weer. De reden? Ze is joods.
Eén matpartij was zo gewelddadig dat het arme meisje, Ness, kneuzingen had op haar buik én ribben. Ze had maar liefst tien dagen nodig om daarvan te herstellen.
Nou zou je denken dat de oplossing voor handen is: alle betrokken kinderen moeten van school getrapt worden en er moet onderzoek gedaan worden naar de denkbeelden van hun ouders, die hun kroost hoogstwaarschijnlijk persoonlijk geradicaliseerd hebben.
Helaas is niets minder waar. De agressievelingen mogen gewoon naar school blijven gaan. Het is Ness die maar moet verkassen.
In het geval van de antisemitische graffiti bleef het niet bij "Allahu Akhbar." Er stond opeens ook: "Fuck de kutjoden, lang leve Palestina" op de muur. Dat is al erg genoeg, maar daar komt nog eens bij dat het joodse gezin in kwestie eerder al een envelop in de brievenbus kreeg met daarop de tekst "Allahu Akhbar" én kogels erin. Oh ja. En korte tijd later ontvingen ze weer post van een antisemiet: een kogel van een AK47 met de tekst: "De volgende is voor jou."
Aangezien dit soort antisemitisme tegenwoordig aan de orde van de dag is in Frankrijk -- natuurlijk door bepaalde niet nader te benoemen groepen -- kiezen steeds meer Franse joden ervoor om dan maar naar Israël te emigreren, het enige land ter wereld tegenwoordig waar ze zich geen zorgen hoeven te maken over mogelijk antisemitisme van hun buren. Ondertussen klopt Europees links zich heel trots op de borst dat we zogenaamd 'heel tolerant' zijn.
Uhu. Jammer alleen dat die tolerantie niet voor joden lijkt te gelden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten