Vlog Jan Roos: "De onafhankelijke pers is in gevaar"

Geen categorieokt 12 2017, 13:00
Het mediakartel is bezig om iedereen en alles wat niet honderd procent politiekcorrect is kapot te maken.
In zijn nieuwste vlog haalt Jan Roos terecht hard uit naar de meest prominente leden van het mediakartel: de nep-journalisten die voor de NPO en linkse kranten werken (en tegenwoordig zelfs voor RTL), en die hun macht en invloed gebruiken om hun politiekcorrecte denkbeelden aan de man te brengen. Iedereen die zich daartegen verzet wordt keihard kapotgemaakt.
Roos:

Waarin een open democratie verschilt van een dictatuur is onder andere een vrije pers. Journalisten die vrij kritiek op de overheid kunnen uiten zonder het gevaar te hebben gevangenisstraf te krijgen of vermoord te worden. Gelukkig wonen wij niet in zo'n land. Hier wordt je niet ingesloten voor een kritische pen, hoogstens uitgesloten. Toch is er iets gaande.

Dat "iets" is onder meer het plan van de nieuwe coalitie om 20 miljoen euro te 'investeren' in 'onafhankelijke journalistiek.' Het spreekt voor zich dat de journalisten die afhankelijk worden van die staatssteun alles behalve een luis in de pels van de machthebbers zullen zijn. Sterker nog, ze zullen die juist verdedigen en zoveel mogelijk uit de wind houden. Ze moeten wel: het zijn immers hun broodheren.
Kijken!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten