Geert Wilders doet weer aangifte van vreselijke bedreigingen: "Ik ga je hele kanker leden eruit snijden"

Geen categorienov 28 2017, 11:00
Als iemand hatemail ontvangt in Nederland dan is het echt PVV-leider Geert Wilders.
In een normaal land, met normale mensen, kun je het gepassioneerd oneens zijn met elkaar over politieke en sociale onderwerpen zónder dat je de ander bedreigt omdat die de euvele moed heeft een andere mening te hebben dan jij. Helaas leven wij al heel lang niet meer in zo'n land. In Nederland anno 2017 is het heel 'normaal' om bloggers, columnisten, journalisten én politici te bedreigen.
Die bedreigingen komen uit verschillende hoeken. Soms zijn het extreemrechtse mafketels, dan weer islamistische extremisten. En op andere gelegenheden komt een milieufreak aanzetten die maar wat graag mensen vermoord die, zeg, bont dragen.
De persoon die het vaakst bedreigd wordt in Nederland is, ongetwijfeld, Geert Wilders. Daarom doet hij tegenwoordig elke week aangifte, in de hoop dat het zijn dreigers ervan weerhoudt om hun dreigementen te uiten. Helaas lijkt die actie vooralsnog weinig resultaten op te leveren. Kijk maar eens naar de bedreigingen die hij afgelopen week weer ontving:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/935192625002532864
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/935192728786407431
Daar staan dus teksten als "ik ga je hele kanker leden eruit snijden en in je kanker been klaarkomen," "ik schiet jou," "Ik snij je keel door met een katana," "WOLLAAHH IK STEEK JE NEER MET JE LELIJKE OUDE OPA SCHAAMHAAR OPJE HOOFD," "Ik maak je dood in Den Haag bij stadsgebouwen," "ik laat je vierkant verkracht worden," "sniper staat klaar," en "laat die pvvers kome kijk hoe jullie beschoten gaan worden."
Dat gaat tegenwoordig blijkbaar door voor 'normaal politiek debat' in bepaalde kringen.
Triester dan dit wordt het eigenlijk niet. En ja, dat hebben we voor een groot deel te danken aan tokkies die zich niet kunnen inhouden en op, in hun ogen, "provocaties" reageren door met geweld te dreigen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten