Hallelujah! DENK presenteert: de zes geboden van ome Azarkan

Geen categorienov 09 2017, 21:00
En wee je gebeente als je daar tegenin zondigt, Rutte III!
Islamisering, islamisering, en nog eens islamisering: iedereen praat erover tegenwoordig. Dat het ook anders kan, bewijst - ironisch genoeg - islampartij DENK, dat opeens stevig verchristelijkt lijkt te zijn. Nou ja, misschien ook niet: ze drijven er eerder de spot mee.
Hoe dan ook hebben de heren van DENK weer eens een bizar flauwe video geplaatst, waarbij ze de christelijke component van nachtmerriekabinet-Rutte III - CDA en ChristenUnie dus - stevig op de hak nemen. Hier zijn ze dan: de zes geboden van DENK!
In de video is een fragment te zien uit het debat rondom de Algemene Financiële Beschouwingen, die deze week plaatsvinden in de Tweede Kamer. De dringende adviezen hebben dan ook betrekking op de begroting, die - het zal niemand verbazen - DENK niet bepaald goedkeurt. Maar zonder verdere poespas zijn ze dan hier, de zes geboden van ieders favoriete parlementariër:

1) Gij zult eerlijk delen

2) Gij zult het nut van de overheidsuitgaven aantonen

3) Gij zult in goede tijden niet achterover leunen

4) Gij zult alle lonen met 3,5% verhogen

5) Gij zult doen wat u zegt en zeggen wat u doet

En dan het laatste, volgens Azarkan zelfs het belangrijkste:

6) Gij zult aan DENK een voorbeeld nemen

Tsja, wat moet je nou vinden van die waslijst? Eigenlijk zijn die zogenaamde 'geboden' - behalve natuurlijk het laatste - niet eens zo gruwelijk als we van deze partij gewend zijn. Het is uiteindelijk vooral een pleidooi voor een gezondere omgang met de staatsschatkist en het meer afleggen van verantwoording hierover. Op economisch gebied zijn de heren van DENK ook eigenlijk redelijk rechts te noemen, maar helaas komt juist dat enige lichtpuntje vrijwel nooit naar buiten. Nee, zij houden zich liever bezig met het wegzetten van Nederlanders als racisten die nieuwkomers maar zonder wedereisen moeten accepteren. En met het maken van uiterst kinderachtige filmpjes, natuurlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten